2015 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba bnm gibi aranizda karin kasık ağrısı olan varmı. Dun gece bbu yuzden acile giittim muayne etti sorun çıkmadı cok şükür. Gece icin yatis verdi ama bn evime gelmek istedim cok korktum. ? Doktor yenidogabnla filan konustu sanki o an hersey bitmis bebegimi benden alacaklarmis gibi hissettim esime dedim git konus kalmak istemiyorum dedim cok korktum sanki sabah dogum olacak gibi hissettim..doktor en ufak bi agri artisinda gelmek sartiyla bizi birakti hastaneden cikinca ohh cektim suan geceden itibaren yatıyorum dinleniyorum agri artmadi ama hala var..tabi cumartesi tekrar kendi doktoruma gitcem onun icinde tembihledi doktor kendi doktorunuza rahatsızlığınız gecsede cumartesiye kadar gelin dedi bnde 2 3 gun dinleniyim evden hiç cikmadan hic is yapmadan biraz duruyum oyle gidiyim diye cumartesi icin doktorumla gorustum gitcem..ama esimle bni bji odaya aldilar nst cihazi geldi cok korktum kendime bundan sonra daha dikkat edicem..sizlerde dikkatli olun az bi zamanimiz kaldi yavrularimiz zamaninda gelsin inşallah
Çok geçmiş olsun cnm iyi düşün iyi olsun :)

Yok ben 40 a kadar calisirim gerekirse evde daha cok yoruluyorm.
Gecen hafta memlekete gittik okula gitmedim ya cocuklar aa hoca dogurmamis dediler dun. Her an doguracak gibi duruyorum daha 2 ay var deyince sasiriyor millet daha az gibi gosteriyormusum.

kıyafetler tamam gibi
bi dolap siparişi vereceğiz diğer aya
ufak şeyler kaldı bakım ürünleri,pijama falan
bnde dolabını bu hafta sonu yerlestircem.besik bebek arabası falan kaldı.birde bu bakım urunleri ve deterjanlar için tabi bide bebek bezi oneriniz var mı

Kızlar merhaba bnm gibi aranizda karin kasık ağrısı olan varmı. Dun gece bbu yuzden acile giittim muayne etti sorun çıkmadı cok şükür. Gece icin yatis verdi ama bn evime gelmek istedim cok korktum. ? Doktor yenidogabnla filan konustu sanki o an hersey bitmis bebegimi benden alacaklarmis gibi hissettim esime dedim git konus kalmak istemiyorum dedim cok korktum sanki sabah dogum olacak gibi hissettim..doktor en ufak bi agri artisinda gelmek sartiyla bizi birakti hastaneden cikinca ohh cektim suan geceden itibaren yatıyorum dinleniyorum agri artmadi ama hala var..tabi cumartesi tekrar kendi doktoruma gitcem onun icinde tembihledi doktor kendi doktorunuza rahatsızlığınız gecsede cumartesiye kadar gelin dedi bnde 2 3 gun dinleniyim evden hiç cikmadan hic is yapmadan biraz duruyum oyle gidiyim diye cumartesi icin doktorumla gorustum gitcem..ama esimle bni bji odaya aldilar nst cihazi geldi cok korktum kendime bundan sonra daha dikkat edicem..sizlerde dikkatli olun az bi zamanimiz kaldi yavrularimiz zamaninda gelsin inşallah
Gecmis olsun canim.dr hersey normal demis de sancilarin aciklamasi neymis. Cumartesi dr.a gidince yaz bize

Aman burda da sular yok. Damacaba suyla temizlik yapti kadin. Dusakabin fln kaldi tabi. Disarda kar var okul tatil ama cikip bi avm ye gidemedim cesaret edip. Kaygan her yer.
Penye onluklerden kullaniliyor kusarsa fln. Hastane cikis setlerinde de oluyor onluk yetet heralde aldigin. Ek gida icin onlugu sonra da alirsin

dikkat et canım yalnız cıkma yanında biri olsun

Aman burda da sular yok. Damacaba suyla temizlik yapti kadin. Dusakabin fln kaldi tabi. Disarda kar var okul tatil ama cikip bi avm ye gidemedim cesaret edip. Kaygan her yer.
Penye onluklerden kullaniliyor kusarsa fln. Hastane cikis setlerinde de oluyor onluk yetet heralde aldigin. Ek gida icin onlugu sonra da alirsin
AMAN boşver soğuk hava otur evınde. cts falan evınde temızlendı nasılsa gıdersın bakarsın. iki dakika çıktım rüzgar soğuk dondum resmen. montum da yok hırka ıle. sizin orda kar yağmış birde .
ne güzel yaa kar kokusu burnuma geldi şimdi.

bnde dolabını bu hafta sonu yerlestircem.besik bebek arabası falan kaldı.birde bu bakım urunleri ve deterjanlar için tabi bide bebek bezi oneriniz var mı

hiç bi bilgim yok hangisini alsam bende şaşırdım çanta için prima alırım duruma göre bakarız sonra

Akdeniz'de ne karı?

Canim bizim ev yukarida denize göre uzaktan da olsa toroslarin yamaclari görünüyor normalde gorunen yerler kadar asagilara kar yagmaz zaten de dun acayip soguk firtina vardi bugun bi baktik daglarin yamaclari bembeyaz bizim icin özlenen bi manzara burda her ne kadar uzagmz olsa da gormek bile yetti;)

aciba yatmadan milisa falan mi içsek ilaç içmek istemiyorm

Doktorunuza danismadan bitki cayi icmeyin canlar sakincalari olbliyor

Cok gecmis olsun canim

inşallah hepimiz emziriz gider inşallah kafan çok takma

Hayirlisiyla sorunsuz emdigini goreyim de kilo kalsa da olur is yeter ki emmede sorun yasamayalim kilo illa ki verilir gec mec de olsa

arkadaslar selam.bnde 2015 subat annesi olacagım insallah.tabi prensesim bi surprız yapmazsa:) plesanta previa yım su an için ama bakalım hayırlısı...

saglikla zamanini bekler insallah kuzucun;)

Bize mi geliyon yoksa kız :) 89 nolu bütün otobsler geliyo. Kayabaşı otobüslerinin hepsi ordan geçiyo ayrıca.

Davet ediyorsan geliyim canım :)

Yenibosnadan çok otobüs geçiyo lojmanlara. 89 ların herhangi biri yada AY36 olması lazım onlar da gidiyo

Hayır canım polis lojmanlarının yanındayım ben. İnzarın tam sorduğu yerde :)
çok tşk ederim canım kuzenimin eşi polis geçen lojman çıktı taşındılarda onlara bir gelelim die düşündük eşimle ben iyice hantallaşmadan netten baktık bulamadık nasıl gidileceğini onlara sorsak şimdi gelip alsın sizi enişte der die sormadık orası istnbulun bir ucu biz taa diğer ucundayız :)

Aramızda bel fıtığı olan varmı ? Bende 3-4senedir belimi zorlayınca hep ağrı oluyordu. 3 aylık hamileyken bel ağrılarım başladı. Dün biraz fazla kaldım ayakta daha doğrusu hiç oturmadım diyebilirim gece ağrıdan ağladım uyuyamadım 2 ye kadar. Belimden sağ bacağıma bi sinir iniyo kasıyo sanki. Sadece bel değil bacakla ağrıyo kramp gbi ama bi değişik. Bu hamilelikten mi bel fıtığı olabilir mi ? Babamda bel fıtığı var bu arada

Canım benim yok ama eşimin fıtığı var belinde şu 3-4 gündür çekiyor yine ağrısı başladı belinden aşağı bacağına topuğuna kadar inen ağrısı oluyor o sinir boyunca her yerde olabiliyor ağrı dün zorla sıcak duşa soktum birde ağrı kesici içti gece yatarken bu gün biraz önce okulda aradım nasılsın die daha iyiym dedi sıcak iyi geliyor sanırım. Doğumdan sonra ihmal etme fıtıksa eğer ihmale gelmez illet bişi inş sende yoktur canım gebeliktendir.

keyıflerıne düşkünler bellı oldular. ben 8 yıldır hiç eşimden sonra uyanmadım ve yataktan hep önce ben kalkıyorum.

Ohh maşaallah canım ne mutlu sana ve eşine :) bizde evlendik ilk ay süperdim ben 7 -7.30 gibi kalkar eşime kahvaltı hazırlar onu uyandırırdım ama snra hamiş kaldım ilk 4 ayım kabus gbi bulantılar halsizlik hep uyku hali böle gezen ceset gibiydim evde eşim kalkar giyinir bişiler atıştırcaksa atıştırır beni öper gider işe birde üstüne pazar günleri bazen benden önce kalkar kahvaltı hazırlar bana :)
bende işte evde karıyım die geçiniyorum :KK43::KK51:inanki bu durumdan vicdanen çok rahatszım ama elimde değil geceleri dalıp uykuya geçemiyorum sabaha karşı dalabiliyorum snrada eşimin gitceği vakit kendimi toplayıp uyanamıyorum :KK43:
Dün gecede oğluşumun tekmelerinden uyuyamadık eşim diyor içinde böle kıml kımılken nasıl uyuyorsun dedim işte uyuyamıyorum çok zor dalıyorum resmen karnımı yırtıp çıkacak gibi gerdire gerdire tepti beni sanki elleriyle ve ayaklarıyla aynı anda itiyor gibi hem sağ boşluğum hem sol boşluğuma vuruyor geriniyor içerde resmen derim yırtılcak gibi oluyor dayıyor bir yerlerini acıyor orası taş kesiliyor göbek deliğimi dün çok ağrıttı şuanda yine tepikleri sakinledi ama sanki göbek deliğimi gerdiriyor gibi orda sertlik ve böle derinin gerilme acısı var :) Eşim gece dalga geçiyor oğlum çıkmak için tünelmi kazıyorsun diyor :KK48:bu ne hareket bu ne tepik :nazar::nazar::nazar:

Öldüm bugün okulda artik ciddi manada cok yorucu olmaya başladı ayaklarim gitmiyor resmen ise:( sürekli bi uyuklama halindeyim saatleri sayar oldum 32de ayrilmayi oyle cok isterdim ki ah sonrasını dusunmkten oyle bi lukse de sahip olamiyoruz ne aci. Kuzucuk bugun dönüş çalışmaları mi yapti nedir goguslerimin altina dayandi da dayandi yamuk yumuk oturup pozisyon bulcam derken belim ağrıdı hep. Hala da sıkıstrıyor cimcime yukaridan oturmak bile izdirap oldu bugun ayy daha arabayla kirk dk yolumuz var tek arzu ettigim sey sirt ustu yatmak su an

Davet ediyorsan geliyim canım :)

çok tşk ederim canım kuzenimin eşi polis geçen lojman çıktı taşındılarda onlara bir gelelim die düşündük eşimle ben iyice hantallaşmadan netten baktık bulamadık nasıl gidileceğini onlara sorsak şimdi gelip alsın sizi enişte der die sormadık orası istnbulun bir ucu biz taa diğer ucundayız :)

Canım benim yok ama eşimin fıtığı var belinde şu 3-4 gündür çekiyor yine ağrısı başladı belinden aşağı bacağına topuğuna kadar inen ağrısı oluyor o sinir boyunca her yerde olabiliyor ağrı dün zorla sıcak duşa soktum birde ağrı kesici içti gece yatarken bu gün biraz önce okulda aradım nasılsın die daha iyiym dedi sıcak iyi geliyor sanırım. Doğumdan sonra ihmal etme fıtıksa eğer ihmale gelmez illet bişi inş sende yoktur canım gebeliktendir.

Ohh maşaallah canım ne mutlu sana ve eşine :) bizde evlendik ilk ay süperdim ben 7 -7.30 gibi kalkar eşime kahvaltı hazırlar onu uyandırırdım ama snra hamiş kaldım ilk 4 ayım kabus gbi bulantılar halsizlik hep uyku hali böle gezen ceset gibiydim evde eşim kalkar giyinir bişiler atıştırcaksa atıştırır beni öper gider işe birde üstüne pazar günleri bazen benden önce kalkar kahvaltı hazırlar bana :)
bende işte evde karıyım die geçiniyorum :KK43::KK51:inanki bu durumdan vicdanen çok rahatszım ama elimde değil geceleri dalıp uykuya geçemiyorum sabaha karşı dalabiliyorum snrada eşimin gitceği vakit kendimi toplayıp uyanamıyorum :KK43:
Dün gecede oğluşumun tekmelerinden uyuyamadık eşim diyor içinde böle kıml kımılken nasıl uyuyorsun dedim işte uyuyamıyorum çok zor dalıyorum resmen karnımı yırtıp çıkacak gibi gerdire gerdire tepti beni sanki elleriyle ve ayaklarıyla aynı anda itiyor gibi hem sağ boşluğum hem sol boşluğuma vuruyor geriniyor içerde resmen derim yırtılcak gibi oluyor dayıyor bir yerlerini acıyor orası taş kesiliyor göbek deliğimi dün çok ağrıttı şuanda yine tepikleri sakinledi ama sanki göbek deliğimi gerdiriyor gibi orda sertlik ve böle derinin gerilme acısı var :) Eşim gece dalga geçiyor oğlum çıkmak için tünelmi kazıyorsun diyor :KK48:bu ne hareket bu ne tepik :nazar::nazar::nazar:
ne güzel keşke benımkı de tepıklese o kadar.
uyuyun canım kalksın kahvaltılarını hazırlasınlar. ben öyle bol hızmet eden bır eş olduğumdan demedım kalkıyorum dıye. uyuyamıyorum sabahları ondan kalkıyorum. evli degılkende kalkardım. benım eşim hayatta kahvaltı falan etmez. ben kalkar kendıme süper bır kahvaltı hazırlarım, açarım haber falan . öyle keyıf yaparım.
şu anda gozlerım açılmıyor mesela . istesem sabah 11 e kadar uyurdum ama ne mumkun dürter benı bır şey.

AMAN boşver soğuk hava otur evınde. cts falan evınde temızlendı nasılsa gıdersın bakarsın. iki dakika çıktım rüzgar soğuk dondum resmen. montum da yok hırka ıle. sizin orda kar yağmış birde .
ne güzel yaa kar kokusu burnuma geldi şimdi.
Ben giydim eski montlardan birini dun. En ust dugme ilikleniyor sadece ama usumedim en azindan. Ustume de sal alcam bidahakine napayim para vereyim iki ay icin desem de gidip bakamadim deneyemedim

Herkese merhabaaaaa...
Kısmetse ben de şubatta bi kız annesi olacağım. Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Sayenizde çok şey öğrendim :)

(Dagide indirim olduğunu söyleyen arkadaşa da teşekkür ederim) Madem burdan faydalanıyorum en azından bi merhaba demek boynumun borcu dedim (=

Herkese hayırlı doğumlar diliyorum

ne güzel keşke benımkı de tepıklese o kadar.
uyuyun canım kalksın kahvaltılarını hazırlasınlar. ben öyle bol hızmet eden bır eş olduğumdan demedım kalkıyorum dıye. uyuyamıyorum sabahları ondan kalkıyorum. evli degılkende kalkardım. benım eşim hayatta kahvaltı falan etmez. ben kalkar kendıme süper bır kahvaltı hazırlarım, açarım haber falan . öyle keyıf yaparım.
şu anda gozlerım açılmıyor mesela . istesem sabah 11 e kadar uyurdum ama ne mumkun dürter benı bır şey.

canım bzen sakinliyor sıpa annemlerdeyken 5 gün fln çok az hareket etti içe doğru ufak pıtlatmalar oluyordu ama panik yapmadım dr.a fln gitmedim kötü düüşünmiyim dedim pazar günü eve geldik bnm sıpa değişti deli gibi hareketli babası gibi evci bişi olacak bu sanırım karnımda bile anlıyor evde olduğumuzu sanırım. Ama bu sabah cidden sağ yanıma yatıyorken sola sola karnım çok zıplattı dedim yırtıp çıkacak hareket etmesede korkuyoruz çok etsede korkuyoruz bir doğursakta elimizde kucağımızda olsalar :) İlle hizmet etmesende erken kalkmayı ben çok seviyorum ama uyanamıyorum gece uyuyamıyorum birde geç yattıysak uyuyamıyorum hiç sabahlara kdar sağa dön sola dön artık sola yatarken değil sağa yatarken daha rahat hissediyorum kndimi ama el mahkum sola dönüyorum hemen ben böle sağ sol uğraşırken gün ışıyor yorulup dalıyorum bir arada snrada eşimin bni öpmesine gözlerimi zor açıyorum gidiyorum diyor aşkım sen devam et diyor utanıyorum ama kalk desede kalkamam yeni dalmış oluyorum :KK51:o_O

Senin bebiş hep sakindi o yüzden sen tedirgin olma canım bazen inanki çok hareketlenmesi böle deli gibi gerdirmeside bni korkutuyor acaba kötü bişimi oluo içerde de böle oluo die Allahım bize ferahlık onlara sağlıkla doğmak nasip etsin inşAllah vaktinde :anneadayı:

valla ben yazdıklarınızı sabahtan beri okumaktan son sayfaya anca gelebildim :) bende şubat annesi olacağım inşallah. diğer sayfalarda gezmekten en aktif sayfayı anca buldum :D öncelikle Allah hepimizin bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin... benimde sancılarım var sanıyordum ama iyi anlamak lazımmış onlar meğer tekmeymiş.. yazdıklarınızı okudukça aynı zamanda aynı hisleri yaşıyor olmaktan mutlu oldum. yoksa kendimi paranoyak hissediyordum. erken doğum korkusu bendede var dua ediyorum zamanında olsun diye.. doğum zaten korkutuyor insanı bide erken doğum daha çok :(
iş yerinde sıkıntı yaşayan arkadaşa Allah sabır versin diyorum.. benzer olayları bende yaşıyorum.. mobing uygulamak kötü insanların ruhuna işlemiş ne yazık ki Allah ıslah etsin onları...

subat anneleri bebeklerimiz için alısverişe basladınız mı.tamamlayan varmı.cok heyecanlı gercekten:)
Evet gerçekten çok da keyifli.Allah hepimize aldıklarımızı güle güle giydirmeyi , kullandırmayı nasip etsin. :nazar::nazar: Biz de oto koltuğu, bebek arabası ve beşiği aldık.Kıyafetler bir kısmı hediye geldi bir kaç tane biz aldık.Emzik, biberon da aldık bakalım.Aklımıza geldikçe eksikler tamamlanıyor.Odasını da yakında sipariş edeceğiz, sizde durumlar nasıl,başladın mı alışverişe?

şükür 2 gündür yazılanları şimdi bitirdim :) Litchi Litchi işyerinde yaşadığın olay malesef her yerde var ne oldum delisi insanlarla uğraşmak çok zor Allah kolaylık versin.. bende sabırsızlıkla salı gününü bekliyorum çünkü kızımın mobilyası gelecek :) :)

Back
X