Davet ediyorsan geliyim canım :)
çok tşk ederim canım kuzenimin eşi polis geçen lojman çıktı taşındılarda onlara bir gelelim die düşündük eşimle ben iyice hantallaşmadan netten baktık bulamadık nasıl gidileceğini onlara sorsak şimdi gelip alsın sizi enişte der die sormadık orası istnbulun bir ucu biz taa diğer ucundayız :)
Canım benim yok ama eşimin fıtığı var belinde şu 3-4 gündür çekiyor yine ağrısı başladı belinden aşağı bacağına topuğuna kadar inen ağrısı oluyor o sinir boyunca her yerde olabiliyor ağrı dün zorla sıcak duşa soktum birde ağrı kesici içti gece yatarken bu gün biraz önce okulda aradım nasılsın die daha iyiym dedi sıcak iyi geliyor sanırım. Doğumdan sonra ihmal etme fıtıksa eğer ihmale gelmez illet bişi inş sende yoktur canım gebeliktendir.
Ohh maşaallah canım ne mutlu sana ve eşine :) bizde evlendik ilk ay süperdim ben 7 -7.30 gibi kalkar eşime kahvaltı hazırlar onu uyandırırdım ama snra hamiş kaldım ilk 4 ayım kabus gbi bulantılar halsizlik hep uyku hali böle gezen ceset gibiydim evde eşim kalkar giyinir bişiler atıştırcaksa atıştırır beni öper gider işe birde üstüne pazar günleri bazen benden önce kalkar kahvaltı hazırlar bana :)
bende işte evde karıyım die geçiniyorum

inanki bu durumdan vicdanen çok rahatszım ama elimde değil geceleri dalıp uykuya geçemiyorum sabaha karşı dalabiliyorum snrada eşimin gitceği vakit kendimi toplayıp uyanamıyorum

Dün gecede oğluşumun tekmelerinden uyuyamadık eşim diyor içinde böle kıml kımılken nasıl uyuyorsun dedim işte uyuyamıyorum çok zor dalıyorum resmen karnımı yırtıp çıkacak gibi gerdire gerdire tepti beni sanki elleriyle ve ayaklarıyla aynı anda itiyor gibi hem sağ boşluğum hem sol boşluğuma vuruyor geriniyor içerde resmen derim yırtılcak gibi oluyor dayıyor bir yerlerini acıyor orası taş kesiliyor göbek deliğimi dün çok ağrıttı şuanda yine tepikleri sakinledi ama sanki göbek deliğimi gerdiriyor gibi orda sertlik ve böle derinin gerilme acısı var :) Eşim gece dalga geçiyor oğlum çıkmak için tünelmi kazıyorsun diyor

bu ne hareket bu ne tepik