2015 Şubat Anneleri

Kızlarrrrr günaydınnnn bol tepikler hepimize :) bu sabah göbeğimin alt kısmı sertleşmişti şimdi biraz daha iyi ama bebişimin toplanması gibi bişi değildi ayırtedebiliyorum oluyor mu sizde de? Öptümmm
Günaydın. Öyle şeylere çok takılma. Benim gün içinde kaç defa sertleşiyor yumuşuyor.aşağıdan baskı hissediyorum. Asrın sancım yoksa takılma onlara. O sancı da başkaymış.zaten anlıyormuşsun.
Bende hergün suyum geldi diye takıyorum. Sürekli kontrol hali.

Baş.ağrısı zamanı sanırım son günlerde 3-4 kişiden duydum baş ağrısı. İşte benimkide ağrıyor akşamdan beri.
Dönem dönem bu vücuda bir şeyler oluyor

kızlar günaydın ,
nasıl bir gün bugün çok kötü hissediyorum yine karnımda kıpırdanmalar var bağırsaklarım mahfediyor sanki beni nolur olmasın gene o serum şişeleri gözümün önüne geliyor hastane ortamı berbat :( bide sizi bilmiyorum ama benim çocuk çok sırt bi noktaya toplanmaya başladı hepte sağıma geceden beri bi uyudum bi uyandım dayanamıyorum uykusuzlua artık :mad::mad::mad:

kızlar günaydın ,
nasıl bir gün bugün çok kötü hissediyorum yine karnımda kıpırdanmalar var bağırsaklarım mahfediyor sanki beni nolur olmasın gene o serum şişeleri gözümün önüne geliyor hastane ortamı berbat :KK43: bide sizi bilmiyorum ama benim çocuk çok sırt bi noktaya toplanmaya başladı hepte sağıma geceden beri bi uyudum bi uyandım dayanamıyorum uykusuzlua artık :mad::mad::mad:

günaydın canım, önlem olarak yapabileceğin bişey söylemedi mi doktorun ?

Kızlar günaydın,

Bugün baş ve göz ağrısı ile güne merhaba dedim.Ayrıca nezlemsi gibiyim ne olur Allahım hasta olmayayım :KK1:

Kızlar günaydın,

Bugün baş ve göz ağrısı ile güne merhaba dedim.Ayrıca nezlemsi gibiyim ne olur Allahım hasta olmayayım :KK1:

limon zencefil bal karışımlarına başla canım

kızlar günaydın ,
nasıl bir gün bugün çok kötü hissediyorum yine karnımda kıpırdanmalar var bağırsaklarım mahfediyor sanki beni nolur olmasın gene o serum şişeleri gözümün önüne geliyor hastane ortamı berbat :KK43: bide sizi bilmiyorum ama benim çocuk çok sırt bi noktaya toplanmaya başladı hepte sağıma geceden beri bi uyudum bi uyandım dayanamıyorum uykusuzlua artık :mad::mad::mad:
Canım benim sıpa da bir kaç haftadır bir tarafa toplanmaya başladı genelde sola toplanıyor.Ben de onu okşaya okşaya açıyorum :KK46: Ben de toparlanırmışım bir tarafa annem anlatır hep, okşayarak severek açardm seni diyor şimdi ben de yapıyorum aynı şeyi :KK48: Bu haftalarda başlıyorlar herhalde bu tür hareketlere.Bağırsakların için daha önce de oldu mu rahatsızlığın hay Allah ya.Doktora bir sorsan canım geçmiş olsun arkadaşım.

Ya dedikodusunu yapip gunahini almak istemiyorum ama kv aglatti beni pazar gunu annem gelecek sende gel dedim.ilk torunu sonucta ben doguma yakin gelirim dedi napalim ikimiz birden dedi esimde demis gel die simdi ikimizde orda kalabalik etmeyelim demis bir kac gun sonra ne zaman gelelim demis esime kv oda ne zaman istersen gel demis o zaman kv gitsin ole gelelim demis benim annem.canavarda yiyecek onu sanki bugunde benim annem ona torununu kucagina aldirmaz mis sevdirmezmis oyle dio telefonda anneminde agzi var dili yok tarzi cirkef olsa dicem normal ama haksiz yere iftira atar gibi konustu cok canim sıkıldı daha oncede ogluna karin beni istemez evden kovar demis geldiginde esim ilgilenmez ailesiyle ben ilgilenirim kirilmasin die lafta soylemem hic niye boyle dusunuyor esim takma bir dahada cagirma gelecegi vakit gelsin geldiginde dirdir edemez nasilsa dedi haksiz oldugunu anlayinca ben yaslandim bos dunya bosa yasiyorum deyip demogaji yapiyo uzuluyorum hormonlar benle dalga mi geciyor yoksa ben bu kv cokmu alttan aliyom seviyorum kadini ama bazen sinirlerimi ziplatiyo :KK43:

Bu kişilik karakter meselesi canım . Onun karakteri sizinki gibi değil o yüzden onu anlamaya çalışma. Gelen gelir gelmeyen gelmez. Orda burda laf ediyorsa da o onun terbiyesizliği. Sen çağırımışsın işte ekstradan kendini üzme.

Kızlar okuyamadım ızun bi süre üç gün hastanede kaldım erken doğum tehtidi tanısı konlmştu hafif agrım var gibiydi gastaneye bi gittik nst de şiddetli sancı öıktı ve sancılar arası 6 dk idi çok kprktum dpktr dogum heran başlayabilir dedi ve yatış iştedi serumlar ve nidilat doğumu erteliyomş ilaç aldım şükür evdeyim ama hala risk geçmedi daha 30 haftam bitti 34 te bati doğurayım duaedin bana olur mu

Geçmîş olsun canım inşallah zamanında gelir bebişler.

bende sırt çantası almayı planlıyorum , dediğin gibi hem bebek hemde çanta taşımak zor olur , zaten ben normaldede çok sevmem kol çantası falan hepsi buradada bi tane var 60 lira güzel bişeye benziyor

Bebek kucakta taşınmıcak di mi? Puset miydi ona koyucaz sanırım.

Canım benim sıpa da bir kaç haftadır bir tarafa toplanmaya başladı genelde sola toplanıyor.Ben de onu okşaya okşaya açıyorum :KK46: Ben de toparlanırmışım bir tarafa annem anlatır hep, okşayarak severek açardm seni diyor şimdi ben de yapıyorum aynı şeyi :KK48: Bu haftalarda başlıyorlar herhalde bu tür hareketlere.Bağırsakların için daha önce de oldu mu rahatsızlığın hay Allah ya.Doktora bir sorsan canım geçmiş olsun arkadaşım.
sordum doktora rahim doğuma hazırlanıyor dedi. demir hapını içme dedi ishali o yapıyormuş.:( y,ine başladı

Ah canim SENI Cok iyi anliyorum 4 bucuk senelik evliyim 4 kere tasindim yani hersene Ve her tasindigimda kV lerds 3 ay kalmak zorunda kaldim ev bulana kadar Cok zor seni Cok cok iyi anliyorum allah yardimcin olsun inan hep Dua edicem Sana ins

sağol canımm, çok teşekkür ederim. 4 senede 4 kere taşınmak da çok zormuş ya :(

Neden kv ve kp gelecekmis senin annen-baban nerdeki bacim? Doğum ve hastane konusunda bir şey diyemem önemli olan senin sagligin ve rahatligin. Nasil rahat olursan oyle yap derim ama seyahat icin uc ay beklemene gerek yok. Dogumdan bir hafta sonra ucaga binebilirsiniz. Esin doguma gelir heralde izin alip!

canım annem çalışıyor iznini doğumda kullanmak istiyor. küçük bebekle uçağa binildiğini bilmiyodum. hiç olmadı öyle yaparız artık.

Canım kurtulus Cebeci de kiralar o kadar yüksek değil Yani biz ogrenciyken orda oturan arkadaşlar olurdu o taraflara da bi bakın Isterseniz

oralara da bakacağım canım çok sağol.

Back
X