- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
ben de beğendim bunu kullanışlıya benziyor rengi de çok hoş :)
hepsi burada da var acep indirime girer mi ki , daha almasamda olur acelesi yok : ))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de beğendim bunu kullanışlıya benziyor rengi de çok hoş :)
Dün bir arkadaşıma üç litre su içtiğimi söylemiştim çok içiyosun dedi 2 litre yeterli dedi. Bebiş deneyimi falan yok bu arada. Neyse deli gibi onun sözünü dinledim îki litre içtim bugün idrarımı yaparken yanma hissettim yaw![]()
girer belki biraz bekleyebiliriz :)hepsi burada da var acep indirime girer mi ki , daha almasamda olur acelesi yok : ))
karatay diyorki, herkesin illa çok su içmesine gerek yok her bünyenin ihtiyacı farklıdır , kişi kendisi belirleyebilir ne kadar içeceğini diyor , belirlemede şöyle oluyormuş , idrarın rengi çok açık sarı renk olacakmış
Sen millete ne bakıyorsun canım ya doktorum 3 litre dedi bnm de iç bol bol geçer bişi olmaz
Karatay'ın bazı dedikleri mantıklı geliyor bazıları mantıksız.Gerçi çok açık sarı dediği doğru, yeterli su içiyoruz anlamına geliyor.Ama ben mesela şeker yüklemesi hakkındaki konuşmalarına hiç katılmamıştım.Ben de günde en az 2 litre içiyorum.karatay diyorki, herkesin illa çok su içmesine gerek yok her bünyenin ihtiyacı farklıdır , kişi kendisi belirleyebilir ne kadar içeceğini diyor , belirlemede şöyle oluyormuş , idrarın rengi çok açık sarı renk olacakmış
Kızlar okuyamadım ızun bi süre üç gün hastanede kaldım erken doğum tehtidi tanısı konlmştu hafif agrım var gibiydi gastaneye bi gittik nst de şiddetli sancı öıktı ve sancılar arası 6 dk idi çok kprktum dpktr dogum heran başlayabilir dedi ve yatış iştedi serumlar ve nidilat doğumu erteliyomş ilaç aldım şükür evdeyim ama hala risk geçmedi daha 30 haftam bitti 34 te bati doğurayım duaedin bana olur mu
2 litre içiyordumm havalar soğuyunca bıraktım dikkat etmedim idrarda enfeksiyon cıktı dkkat etmeye çalışıyorum şimdikaratay diyorki, herkesin illa çok su içmesine gerek yok her bünyenin ihtiyacı farklıdır , kişi kendisi belirleyebilir ne kadar içeceğini diyor , belirlemede şöyle oluyormuş , idrarın rengi çok açık sarı renk olacakmış
Ben yazın 4 litre falan içiyordum.Ama kışın o kadar zorlasam da içemiyorum.Maşallah bence de sen milletin lafına bakma, suya ne kadar içince doyuyorsan o kadar iç.Koyulmuş işte benim . 4 litre içerken çok iyiydim Dr um çok demişti. 3 e düşürmüştümof inşallah idrar yolu enfeksiyonu falan olmaz
![]()
Koyulmuş işte benim . 4 litre içerken çok iyiydim Dr um çok demişti. 3 e düşürmüştümof inşallah idrar yolu enfeksiyonu falan olmaz
![]()
Bi gün az icmekten bişi olmaz canım ya merak etme doktorlar her zaman ilaç vermiyor bile enfeksiyon olduğunda bol su iç diyorlar ki sende enfeksiyon oluşmamamistir bileİnşallah canım yanma olunca kendime de çok kızdım![]()
Karatay'ın bazı dedikleri mantıklı geliyor bazıları mantıksız.Gerçi çok açık sarı dediği doğru, yeterli su içiyoruz anlamına geliyor.Ama ben mesela şeker yüklemesi hakkındaki konuşmalarına hiç katılmamıştım.Ben de günde en az 2 litre içiyorum.
Koyulmuş işte benim . 4 litre içerken çok iyiydim Dr um çok demişti. 3 e düşürmüştümof inşallah idrar yolu enfeksiyonu falan olmaz
![]()
İsabet olmuş bence.Gebelik şekerinin bilinmemesi çok tehlikeli bir şey ya.Hem anne hem bebek risk altında.Almış olduğu şekeri zaten günde kaç kere alıyor bir anne adayı.şeker yüklemesi muhabbetine jinekologlar canan karatayı mahkemeye vermiş :)
Görcez bakalım. Çok tedirginim. Sağ salim bitse şu hamilelik.Hiç görmediğin rakamlara bir iki ayda gelirsen çabucak verirsin zaten.
Ay inşallah bir şey olmaz gerçekten.benimde 2 yi buluyor hemen hemen, şeker konusunda senin gibi bende katılmıyorum, eşimin bi arkadaşı var onun eşi de benimle aynı hafta da ikizleri olacak, karatay yaptırmayın diyor diye yaptırmamışlar şeker yüklemesi inşallah bişey olmaz ama riskleri, etkileri çok fazla ve çok kişi etkileniyor
şeker yüklemesi muhabbetine jinekologlar canan karatayı mahkemeye vermiş :)