2015 Şubat Anneleri

http://pi.web.tr/kadir-tugcu/

kızlar bu dr yurt dışında calısan turk bır dr..bırebır sorduğunuz tum sorulara cevap verıyor.kızım 7aylıkken kanı dusuk dıye sıse sıse kan ılacı vermıstı dr.kızım bunları ıcmeye başladıktan hemen sonra cok agır hastalıklar gecırdı.sadece 1 haftada hergun 8 sıse surup ıcıyordu..

aşırı derece de kusma,uykusuzluk huzursuzluk ne ararsanız oldu çocukta ve 2 yasına kadar devamettı..

bu dr a kızımın tahlıllelrını gonderdıgımde bana kendı ellerınle cocugunu zehırlıyorsun,butun ılacları cope at,cocugunda kansızlık yok dedı.turk dr ları yetıskın bır ınsanla kucuk bır bebegın kan degerlerı referans aralığını bir tutarak degerlendırıyor..olan çocuğuna olmuş..cok uzun sure bu ılacları kızın vücudundan atana kadar sıkıntılarınız devam edecek dedı.. dedıgı herseyde doğru cıktı..

kısacası farklı bır dr mutlaka okuyun derım..

Olur buluşalım canım :KK66: bana daha erken alışveriş için dediler yaw. :KK43: zaten başlamamıştım tam alayım diyorum bîri illa ki karışıyor.
yok yahu ne erkenı artık alsak bıkac hafta anca tatamlanır sonra yıka utule hazırla doktorda 32 den sonra hazır olsun dıyo e anca

bugun hayat yok burda sankı kızlar.. noldu kızzz.. sabah tembıhledım az konusun dıye mı sessızsınız :KK70:tamam artık konusabılırsınız yasakbıttı :KK53:

hadı ıyı aksamlar ve ıyı tatıller kızlar hafta sonu baya yogun geccek anlasılan benım kuzu okulda cıkarmıs bugun yarın sabaha randevu aldım doktordan yıne bı hafta sonu ve yıne hastayız... allah daha buyuk dertlerden korusun...

Yok pek mutlu oluncak bsey degil su azligi da cok tehlikeli. Ilk hamilelikte hastaneye yattim ciger gelistirici yapildi. Bunda da az ama daha iyi. Son aylar yaza gelmisti belki de ondan

Ben az olduğunu anlamamıştım. Normal zannettim. İnşallah normal değerlerine gelir ve güzel güzel gelişir beben.. Su azlığı neden oluyomuş? Bi sebebi var mı?

kızlar bu dr yurt dışında calısan turk bır dr..bırebır sorduğunuz tum sorulara cevap verıyor.kızım 7aylıkken kanı dusuk dıye sıse sıse kan ılacı vermıstı dr.kızım bunları ıcmeye başladıktan hemen sonra cok agır hastalıklar gecırdı.sadece 1 haftada hergun 8 sıse surup ıcıyordu..

aşırı derece de kusma,uykusuzluk huzursuzluk ne ararsanız oldu çocukta ve 2 yasına kadar devamettı..

bu dr a kızımın tahlıllelrını gonderdıgımde bana kendı ellerınle cocugunu zehırlıyorsun,butun ılacları cope at,cocugunda kansızlık yok dedı.turk dr ları yetıskın bır ınsanla kucuk bır bebegın kan degerlerı referans aralığını bir tutarak degerlendırıyor..olan çocuğuna olmuş..cok uzun sure bu ılacları kızın vücudundan atana kadar sıkıntılarınız devam edecek dedı.. dedıgı herseyde doğru cıktı..

canim ben 6 yildir bu dr u takip ediyorum

iki çocugum toplamda bi sise antibiyotik içmedi bu surede,yani hiç ama hiççç ialç kullanmiyorum, ona sormadan adim atmam
ve çocuklarim burnu akar sadaece gripleri hem hafif olur hem çabuk geçer .. bagisikliklari çok saglam ( maasallahh )

Sağol canım amîn kasıklarımda çok hafif bi agrı ama öok hafif sadece otrup kalkarken çok baskı hisseyrmama îşte doktra bi gittik senin doğum başlayabilir hazırol hersye dedi nst de şiddetli sancı çıktı ama ben hissetmyrdö o ayrı

Çok geçmiş olsun artık çok daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Kuzucum ama artık çok fazla yorulmamız lazım, eşinden destek al bari.Anlıyorum seni ama artık son aylardayız Allah muhafaza ondan diyorum bende.
Haklısın canım napayım işte durum böyle. Kardeşime rica edeyim 14 yaşında erkek ama rica edersem yapar sanırım

BAYILDIM YAAA. çok açıklayıcı ve anlaşılır bilgiler var.

:
geçmiş olsun tatlım şekermi çıkmıştı sende?bende çıkmadı ama suyum fazla olduğu için şekerli şeylerin etkilediğini söyledi doktor dikkat et yediklerine dedi.
sen nasıl besleniyorsun ?biraz fikir olsun banada

Beni doktor diyetisyene yönlendirdi,sabah öğününde 3 dilim esmer ekmek,peynir-, tane zeytin,1 yumurta bol söğüş yağsız salata 09:00
2 saat sonra ara öğün süt ceviz olabilir mesela

saat 14:00 1 kepçe çorba,8-10 kaşık sebze yemeği ama susuz,1 kase yoğurt,3 dilim ekmek

16:30 ara öğün meyve olabilir ama en kocamanından değil

19:00 akşam yemeği 1 kepçe çorba,4-5 kaşık sebze yemeği ama susuz,1 kase yoğurt,3 dilim ekmek

20:30 ara öğün meyve
çok acıkırsan yarım çay bardağı leblebi yada 1 bardakpatlamış mısır yiyebilirsin demişti,

3 köfte kadar tavuk balık yiyebilirmişiz öğünlerde sebze yemeği yerine mesela,aklımda olduğu kadar böyle,ekmek tam buğdaylı ekmek,uno ekmekler var ya kare onlardan 3 dilim....

Salonun perdesini 2 defa yıkadım onun dışındakileri 3 defa 1 sene içersinde. Hamile kaldığımdan beri hiç dokunmadım yani 7 aydır.

Ben 2 ayda bişey olacağını aşırı aşırı kirleneceğini düşünmüyorum bende normalde 4-5 ayda bir yıkıyorum,fırsatını bulmuşken değerlendir bence...

Canım doktor neden Ocağın 15 inden sonra doğum dedi?Belki söylemişsindir ama ben görmedim hiç o konuyu merak ettim.Yani 15 inden sonra her an doğum olabilir mi dedi doktorun?

canım doktorlar tahmini bir doğum tarihi veriyorlar ya bana öyle dedi. herhangi bir nedeni yok benim satım nisan idi yani dolu dolu 40 haftam 1 şubata geliyor. 15 ocaktan sonra zaten 38i geçmiş olacağım :) belli mi olur geliverir yavrular erkenden :) 15 ocak ile 1 şubat arası :)

Olur buluşalım canım :KK66: bana daha erken alışveriş için dediler yaw. :KK43: zaten başlamamıştım tam alayım diyorum bîri illa ki karışıyor.

amanın neresi erkenn valla son aylarda daha ağırlaşıcaz,kıyafetler yıkanacak,çok minikler,ütülemek daha zor,başla bence arkadaşım,bakma kimselere :)

Back
X