• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Evet 1,5 ay. Hele benimki iki hafta önce. Çok kilolu olursa alırlar.
Kilo çok kafama takıldı.altta ideal kilo 1600 yazıyor bebek 2200 çok değil mi?
Burda kaç kişiyiz hiç 2 kilo üstü yok. Kaç Kilo doğacak.akşamdan beri feci taktım. Rahim yırtılacak,bebek sığmayacak diye üşüttüm resmen.
Ben 15 tatilde doğsun istiyorum hem stajyerim tam gün çalışacak hem de ablamın çocukların okulu olmadığından yanıma gelebilir.
4-4,5 kilo olan bebek normal doğar üstü normal olmaz demişti bana doktor

bnmde erkek canım inş. 40 beklesinler bana uyar sakıncası yok erken gelmesinler de sağlıkla doğsunlar inş hepsi :nazar:
Ama ne bilim benim içimden hep 25 ocak tarihi geçiyor hissi olarak :anneadayı: ama şubat annesi olmak istiyorum bir yandan da :KK45:Veeee topikteki ilk bebeğini kucağına alacak kişi kim onuda merak ediyorum :KK46:
Aynen bana da Ocak ayının son günleri olacak gibi geliyor.Göreceğiz bakalım Inzarcığım ilk kimin bebiş doğacak,ben de meraktayım açıkçası. :KK46:

Günaydın güzel hatunlar ve tatlı bebisler. Baş agrisi hafif ates ileri derecede kırgınlık :KK43: dökülüyorum yine kız hastalaniyor derken beni de kattı hain mikroplar araya gec kalmisti zaten :KK42:bugun arkadaslarla günumuz var bende ne istek ne derman var gidecek ekecek durumum da yok el mahkum
ohhh kızlarla dedikodu candır :)

Canım geçen gün burda kızlarla bu kilo olayını konuştukta bebeğin önemli olan kafasının büyüklüğüymüş kilosundan çok. Kfası çok büyük olursa normal doğuma engel oluyormuş sezeryan alıyorlarmış. Benmkinin en son kağıtta BPDsi 30 kusur haftalıktı HCsı 29 kusur haftalıktı ikiside kafayla ilgili bilgiler hngisi önemli onu bilmiyorum ama bu ay ki kontrolde sorucam bakalım dr.a şu anki verilere göre normal doğum şansım nedir vs. die kafasının büyüklüğünü fln.
Benimde 28+2 de 1460 gr.dı şimdi 12 aralıkta gitcem dr.a tam 4 hafta geçmiş olacak bakalım bizimki kaç kilo çıkacak :)
Ayrıca bnce kilosu gayet iyi 7 aylıkken 2200 olması normal bu çocuklar yoksa 3 kilo 3.5 kiloyu nasıl bulacaklar birde 38. haftada doğarsalar bnce gayet iyi gidiyorlar dr.ların abarttığı kadar dğeil kiloları ilerde fln bence, ne bilim yani düşünüyorum da 8. ay ve 9. ayda toplam 1.5 kilo alsa işte toplamda 3.5-4 arası olur ki buda normal yani o yüzden içini ferah tutmaya çalış canım bir ara bnde çok takmıştım bu kilo işini ama nasip neyse onu yaşıcaz :) psikolojik olarak düşününce yemekten bile kesildim bişi yiyesim gelmiyor sanki yesem çocuk şişecek gibi hissediyordum bir ara :KK53::KK47:
Şişman diye dertlen,zayıf diye dertlen.
Bilmiyorum iki gündür yine depresyondayım.
Normal hayatına devam eden arkadaşlara çok özeniyorum,geziyorlar,arkadaşları ile görüşüyorlar,temizlik,yemek.Benim bir şey yapasım yok.
hamileliğin başından beri eskiden yaptığım bir şeyden zevk almıyorum. bir yerde duramıyorum hemen eve geleyim böyle bunalım ağlayıp takılayım istiyorum.

Şişman diye dertlen,zayıf diye dertlen.
Bilmiyorum iki gündür yine depresyondayım.
Normal hayatına devam eden arkadaşlara çok özeniyorum,geziyorlar,arkadaşları ile görüşüyorlar,temizlik,yemek.Benim bir şey yapasım yok.
hamileliğin başından beri eskiden yaptığım bir şeyden zevk almıyorum. bir yerde duramıyorum hemen eve geleyim böyle bunalım ağlayıp takılayım istiyorum.
istanbulda yaşayan yada yakın illerde olan şubat anneleri ortak bir nokta ayarlayıp görüşelim mi

4-4,5 kilo olan bebek normal doğar üstü normal olmaz demişti bana doktor
Ya ben normal doğum olmaz diye dertlenmedim.
Benim için hiç farketmiyor.
Kilosunu falan daha bilmeden. Ve henüz 30. Haftadayım beni hiç düşünmeden dr direkt bebek ters normal doğmaz dedi.
Sanki yarın doğurucam. Şimdiye kadar sürekli normal doğuma uygun diyordu şimdi yaklaşınca zaman hemen döndü.
Doktor dahi olsa biri beni önemsemeyince çok canım sıkılıyor.

Ayy başınızı yedim.
Ben en iyisi düzenlenen kadar yazmasam bir süre. Hala bu depresyon adet zamanı ile ilgili olamaz heralde.

Kilosunu falan daha bilmeden. Ve henüz 30. Haftadayım beni hiç düşünmeden dr direkt bebek ters normal doğmaz dedi.
Sanki yarın doğurucam. Şimdiye kadar sürekli normal doğuma uygun diyordu şimdi yaklaşınca zaman hemen döndü.

Aman ya salla doktorlari anca moral bozuyolar. Senin icin sezeryan ya da normal fark etmiyosa hic uzerinde durma. Zaten sen baska bi doktor deneyecektin git bi ona. Insallah kafana uyan seni rahatlatan bi doktor olur...

:) valla canım o zaman ben takıntılıyım :D aslında böyle değildim bir kere yedikten sonra ksutum ondan sonra hiç canım istemedi bende kırma alıyorum kendim kırıp ayıklıyorum.
Ceviz tazr kirilmis yenmeli. Bekledikce yagi degisir mideye dokunur faydasi da azalir. Karatay sabah yiceksen o sabah kir derdi. Bazi soyledikleri mantikli

ben 2 dr gidiyorum 28. hafta da pazartesi gittiğim dr şuan bebek ters dedi perşembe diğerine gittim bebek normal doğum pozisyonunda dedi yani kızımın yeri bol istediği gibi dönebiliyor 34. haftadan sonra konuşulabilir dedi doktorların ikiside... senin doktorun hiç seni düşünmeden konuşuyor ne gerek var o kadar para ödemeye biz devletteki doktorlar yoğunluktan bizimle yeterince ilgilenmiyorlar diye özele bir sürü para veriyoruz ki seninki senin ameliyatını bile hatırlamıyor salla ya bana güven vermedikten sonra en iyisi olsa ne işe yarar önemli olan doktora güvenip teslim olmaktır o beni düşünür diyebilmektir hiç birimiz kadın doğumcu değiliz ben güvenmediğim doktorun söylediğini de verdiği ilacıda kullanmam çünkü

ben daha almaya başlamadım : ))) @Litchi le ben kaldık heralde alışverişe başlamayan , tembel miyiz acepp :))
Bir de ben varim. Tembeller belli oldu : ))

Canım bana soran yok işte. Benim seçtiğim ismi bile ailesne oylamayla soruyo, çok zoruma gidiyo amanapyım ki
yasi genc mi esinin. Genclikte boyle yapiyorlar 10 yil sonra pisman oluyor cogu erkek ama.is. Isten geciyor

Zar zor bir kahvaltı yapıp devrildim, yorgunluktan yaşam Savaş'ı veriyorum adeta

Dun doktorum dogumların buyuk çoğunluğu 38. Haftada olur dedi:anneadayı: subatin basindakiler direk ocagin ortasi oluyo by durumda.. Ayy o zaman cok az kaldi. S Sond kız dediğin gibi 1,5 ayımız kalmış :KK45:
Hep oyle diyorlar da sezeryan degilse son gunu bekleyen de cok oluyor. Normal isteyenlen 38 e sartlamasin son gunlerde beklemek de ayri cile

Back
X