Canım geçen gün burda kızlarla bu kilo olayını konuştukta bebeğin önemli olan kafasının büyüklüğüymüş kilosundan çok. Kfası çok büyük olursa normal doğuma engel oluyormuş sezeryan alıyorlarmış. Benmkinin en son kağıtta BPDsi 30 kusur haftalıktı HCsı 29 kusur haftalıktı ikiside kafayla ilgili bilgiler hngisi önemli onu bilmiyorum ama bu ay ki kontrolde sorucam bakalım dr.a şu anki verilere göre normal doğum şansım nedir vs. die kafasının büyüklüğünü fln.
Benimde 28+2 de 1460 gr.dı şimdi 12 aralıkta gitcem dr.a tam 4 hafta geçmiş olacak bakalım bizimki kaç kilo çıkacak :)
Ayrıca bnce kilosu gayet iyi 7 aylıkken 2200 olması normal bu çocuklar yoksa 3 kilo 3.5 kiloyu nasıl bulacaklar birde 38. haftada doğarsalar bnce gayet iyi gidiyorlar dr.ların abarttığı kadar dğeil kiloları ilerde fln bence, ne bilim yani düşünüyorum da 8. ay ve 9. ayda toplam 1.5 kilo alsa işte toplamda 3.5-4 arası olur ki buda normal yani o yüzden içini ferah tutmaya çalış canım bir ara bnde çok takmıştım bu kilo işini ama nasip neyse onu yaşıcaz :) psikolojik olarak düşününce yemekten bile kesildim bişi yiyesim gelmiyor sanki yesem çocuk şişecek gibi hissediyordum bir ara