• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ctesi çalışabilir raporu alcam ama hiç de calisabilir bi halim yok keşke aktarma gibi bi Derdimiz olmasaydı bu hafta Son haftam olurdu

Ben de çalışabilir alıp bir denemeyi düşünüyorum baktım olması zorlamıcam. Allah'ın izniyle bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım rapor izin bişeyler düşünürüz.

Ben de ruyamda tam gununde dogdugunu gordum. Ama ogluma dr ilk 21 demisti sonra gc dollenme diye tarihi degistirip 18 yapti. Oglan yine de ilk soylenen tarihte dogdu.
Bunda da once 17 subat dedi dr sonra 14 subat dedi. Ruyamda tam dr.un soyledigi gun dogdu diyordum ama hangisiydi 14 mu 17 mi bilmiyorum. Birinden birinde dogcak ama oyle hissediyorum inaniyorum.
Hatta ben surekli hayal kuruyorum dogumu fln. Sabah hastaneye gidip oglene dogurdugumu fln dusunuyorum. Ilk hamilelikte de hep hayal kurdum hayalime baya yakin sekilde dogurdum. Beynimiz sandigimizdn daha etkili. Sonucta dogumu baslatan hotmonlar da beynin etkisiyle calisiyor.
insallah canim,40 haftayi dolduran bebis az oluyor ama bu neden bizimkiler olmasin demi : ))
ben hep etrafimda uçuncu dogumlar çok kolay aniden oluyormus diye duyyorum, yani dogum odasina girmen çikman aarsinda fazla zaman olmuyormus artik nasil açiliyorsa rahim : ))

ben ocağın 20 sinden sonra hatta 15 olabılır doğurayım.vergi zamanına denk gelmesın. ona gore ayarlarım artık.
15 erken deilmi canim ya, 37 daha yeni bitmis oluyor
sen sezeryan mi olaacksin ?

günaydın kızlar herkese hayırlı günler

bişey soracağım
ben akşam kıyafetleri bebek programına attım ama çalıştırmamıştım
annem programın çok fazla olduğunu söyledi
bebek programı 90 derece ve 2 saat 35 dk sürüyor
30 derecede en kısa programa ayarla onu dedi
ben hemen programı iptal ettim ama hala iptal olmadı

siz kaç derecede yıkadınız
makinanın fişini çekeceğim artık hala iptal edemedi programı

benim annem de en kısa programda düşük ısıda yıka dedi. ben de öyle yapacam. önemli olan tekstil kirinin tozunun gitmesi zaten. güzelce de ütüledikmi mikroplardan da arınır :)

bu günlerde pek bebeklı rüyalar gorur olduk. senınkıde guzelmıs. hayrolsun.
seni hiç şikayet ederken görmemıstım.
nazar mı degdı ne oldu.
yoruluyorsun tabii yerınde durmuyorsun. artık bıraz dınlen bence.
Aynen canım ya. Yinede bunada şükür diyorum. Kendi kendime nazar ettîm galiba:)

aynen canım benimkinin de vuruşları bi kaçyerden geliyor aynı anda :)
dr randevunda ne diyolar acnim bu hareketlere
benimki çok hareketliymis normale gore, hiç yerinde durmuyor, kalbini zor dinliyolar kipir kipir masalalh : )
ikinci hamileligimde oyleydi ama oglum o kadar aktif bi çocuk deil Allah tan su an için
hareletleri her çocuk gibi hoplayip ziplar ama ben dha aktiflierini gordugum için oglumu anormal bulmuyorum : )

kızlar bu sezeryan diyen doktorları anlamıyorum. ben soruyorum her gidişimde doktor bana 37 den önce belli olmayacağını söylüyor nasıl olurda sizin doktorlar böle bişey söyler anlamıyorum

dr randevunda ne diyolar acnim bu hareketlere
benimki çok hareketliymis normale gore, hiç yerinde durmuyor, kalbini zor dinliyolar kipir kipir masalalh : )
ikinci hamileligimde oyleydi ama oglum o kadar aktif bi çocuk deil Allah tan su an için
hareletleri her çocuk gibi hoplayip ziplar ama ben dha aktiflierini gordugum için oglumu anormal bulmuyorum : )

1,5 aydır kontrolüm yoktu bu ctesi söyliycem bakalım ne diyecek doktorumuz.

kızlar bu sezeryan diyen doktorları anlamıyorum. ben soruyorum her gidişimde doktor bana 37 den önce belli olmayacağını söylüyor nasıl olurda sizin doktorlar böle bişey söyler anlamıyorum
Bende daha görüşmedim doktorla yani doğumla ilgili bişey demedi.Ama epidüral sezeryan istiyorum normalden korkuyorum :)

Kızlar burda herkes normal doğum mu yapacak merak ettim. Ben cesaret edemiyorum gerçi daha doktorumla konuşmadık ama epidüral sezeryan düşünüyorum. 20 şubatta tam dolduruyo ama bana da 10-11 şubat gibi geliyo :D
Canım sezeryan olucam ben yani inşaAllah. Kızımı normal doğumla dünyaya getirdim. Çatı muayenesi olacam hafta doğum yaptım. Çatımda darmış ve kuyruk sokumum eğrildi:( çok sancılar çektim. O yüzden bı sefer epidural olcam. Benimde normali 12 şubata denk geliyor ama şubatın başında alır doktor. Herşeyin normal çıkarsa normal doğum yap kesinlikle. Çok farklı bir duygu. Keşke yapabilseydim bu beneğimide normal doğurmak isterdim. Kendini korkuyla şartlandırorsan yapamazsın;)

gunyadin hanimlar

kizlar ya benim karnim aciyor bazen
çocuklarin eli kolu degdiginde,sabah mesela nesquikin kapagini açiyordum( buyuk paketdi, ) karnima yaslayim dedim açarken simdi anlatmasida zor karnina niye yasladin diycekisniz paketi : )) her neyse iste hafif yasladim diye karnim acidi,galiba o anda ayagi falan vardi orada ona mi degdirdimki, ama karnim niye acisin ayaginada degse:KK51:
Bn de bi dayansam hafif acıyor normal die düşünüyorum cunku sert Karnım

Back
X