- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
seninki kaç kiloeslaa sen mi bakıyordun bir siteden kilo aralığına. 30.haftada hangi kilo aralığı normalmiş bakar mısın?
herkesin bebeği ideal kiloda benimkinde gariplik mi var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki kaç kiloeslaa sen mi bakıyordun bir siteden kilo aralığına. 30.haftada hangi kilo aralığı normalmiş bakar mısın?
şimdi gitsek orada seni arasam bana görünmezsin şişmanım diye :)12 aralıkta istanbul kongre Merkezinde anne,bebek,çocuk fuarı varmış
Hem öteki fuardan önce.
Ona gideyim en iyisi.
Duyurulur
Canım ben kızıma zemzem ve hurmayı yapmıştım. İlk yanıma emzirmeye getirdiklerinde hemde. Peygamber sünneti hemde. Bazı hemşireler karışıyormuş, ama o konuda asla karıştırtmam. Sonuçta benim çocuğum ağzına ne verdiğim onları ilgilendirmez.kızlar bu arada akşam teyzemden duydum
bebeğin çantasını hazırlıyoruzya
kıyafetlerini koyduğumuz bohçaya her cuma yasin okuyacakmışız
bunu bizden önce doğum yapan kadınlar biliyomuş ben bilmiyodum okumadım ama okunması gerekirmiş dedi
bende duymadım öyle bişey dedim annem okunur tabi ablana okuduk dedi
yani doğuma kadar her cuma yasin okumak iyiymiş
birde doğumdan sonra bebeğe bir damla zemzem suyu ve bir hurmanın içindeki yumuşak kısmından minik bir parça bebeğin damağına koymak iyiymiş
bebeğin tatlı dilli ve akıllı uslu olması içinmiş
bunuda istanbuldan bir abla söylemişti
3 oğlu var üçünede yapmış
haa birde doğum sancıları başladığında ve doğum anında inşirah suresi okumak faydalıymış
ben 30 derecede 14 dk yıkadım
yalnız aldığım battaniyelerden birinin üzerinde çiçekleri vardı çiçek yaprakları yapıştırmaymış heralde şimdi baktım hepsi kalkmış![]()
eslaa sen mi bakıyordun bir siteden kilo aralığına. 30.haftada hangi kilo aralığı normalmiş bakar mısın?
eslaa sen mi bakıyordun bir siteden kilo aralığına. 30.haftada hangi kilo aralığı normalmiş bakar mısın?
Bebişlerin kilosu için habire yiyecek içecek önerisi var da boy uzatmak için bişey yok mu? 40 civarında ama sanki daha mı uzun olmalı ki diye düşündüm ben de.
Bebişlerin kilosu için habire yiyecek içecek önerisi var da boy uzatmak için bişey yok mu? 40 civarında ama sanki daha mı uzun olmalı ki diye düşündüm ben de.
en az 50 cm doğar merak etme..ben gıbı 1.61 boyundakı kadından 53 cm kız çıktığına goreBebişlerin kilosu için habire yiyecek içecek önerisi var da boy uzatmak için bişey yok mu? 40 civarında ama sanki daha mı uzun olmalı ki diye düşündüm ben de.
ama genetik ki boy canım S: yani ben ne yersem yiyeyim o çocuğun boyu kısa ise yapacak bir şey yok. benim boyum 175. eşim 185 ee bizim bebe kısa çıkarsa şaşırırım açıkçası![]()
en az 50 cm doğar merak etme..ben gıbı 1.61 boyundakı kadından 53 cm kız çıktığına gore![]()
nasıl temızlıkmıs o adam doğurtan cinsten..halımı çırptı kımbılır ne ettı..Kızlar kontrole geldim 1.366 gr bebiş , boyunu söylemedi . Ortalık karışıktı biraz , bi kadın dün temizlik yapmış bgn 32. Hafta etken doğum . Moralim bozuldu ya sakın iş yapıp kendinizi yormayın bacılar bişe olmaz demeyin
genetık bacım bu ısler.. sen elınden gelenı yapta o senden alıyor alacağını senın ıhtıyacın var bebekten cokÇok fazla kalsiyum alamıyorum da etkili olur mu ki demiştimyoğurt yemiyorum peynir anca bir dilim sütü de iki günde bir içiyorum.
Aynı şeyi ben de düşünüyorum eşim 186 ben 167 allahım sağlıkla kavuştursun înşallah.
genetık bacım bu ısler.. sen elınden gelenı yapta o senden alıyor alacağını senın ıhtıyacın var bebekten cok![]()
Canım ben kızıma zemzem ve hurmayı yapmıştım. İlk yanıma emzirmeye getirdiklerinde hemde. Peygamber sünneti hemde. Bazı hemşireler karışıyormuş, ama o konuda asla karıştırtmam. Sonuçta benim çocuğum ağzına ne verdiğim onları ilgilendirmez.
Yasin okumaya gelince ilk defa duydum dediğini. Keşke okuyabilsekte sürekli okusak. Kızımda hergün okumuştumbu yavrumda hiç bişi yapamadım
![]()
Alkol ve gazli bezi de unutmamak gerek!Bebişin boğazından tutuyor yaw. Bir de kulak kapamak hiç aklıma gelmezdi. Bunları bilmek lazım gerçekten.
Alkol ve gazli bezi de unutmamak gerek!