• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

[QU548985"]Bende çok muzdaribim bu konuda :KK43: annem sana bakarım bebeğe bakamam bişey olur kocan kaynanan benden bilir diyo. Ben bebekken konak olmuşum babaannem çok lafını yapmış bakamadın diye onda çekiniyormuş. Normal doğum yaparsan zaten bana gerek yok sezeryan olursan gelir sana 2 gün bakarım bebeğe sen bakarsın diyo. Hastanede kalamam hiç sevmiyorum hastane ortamını diyo. Hastane zate sevilcek bi yer değil ki. Görümcem bu hafta ben hastanede seninle kalırım dedi. Oda çalışıyo nasıl yapıcak 2 de çocuğu var. Destek olmak için söyledi heralde. Annem beni ittikçe başkaları kucaklıyo ya çok mutlu oluyorum ama çokta zoruma gidiyo. Eşime sen beni yalnız bırakma diye tembikliyorum sık sık. Refakatçim de eşim olsun. Allah yardımcımız olsun canım yarama tuz bastın ya. Tek değilmişim ama onu anladım.[/QUOTE]
Ne varsa anne de vardır. Başkaları sadece kucaklıyormuş gibi görünür.
Anne her durumda seninledir. Senin eşin ve k.validen sana fazla söz hakkı tanımıyorlar.

Cumartesi günü erkenden gidin canım pazar günü dinleniversin bi haftada. Öğlen kapanıyo zaten dükkanlar çarşıda.

CAnım cmrtesi günü mü öğlen kapanıyor dükkanlar ?
Benim eşim özel okulda olduğu için cmrtesileri yarım gün okulda oluyor bazen 3.e 4.e kadar oulyor okulda o yüzden bana yaramıyor o günü pazarda adam dinlensin diyorum. Hafta içi çarşı sakinken gitmek daha mantıklı bakalım hayırlsı :) giderim inş.

Bende sordum arkadaşıma içi sütyen gbi dedi. Rahat etmiş valla. 2 tane alıcam sanırım ben ne olur ne olmaz diye

aynı emzirme sütyenlerinin penye olanları var ya üst kısmı onlar gibi bir atlet düşün işte canım içine sütyen giymeye gerek yok bncede. Ben penye sütyen sevmediğim için atlete de para vermek istemedim 1 adet penye emzirme sütyeni aldım kaplı olanlardan istiyorum ama onlarda 30 -35 tl en uygunu, 40- 50 die gidiyor fiyatları belli markaların var oda bana pahalı geliyor.

CAnım cmrtesi günü mü öğlen kapanıyor dükkanlar ?
Benim eşim özel okulda olduğu için cmrtesileri yarım gün okulda oluyor bazen 3.e 4.e kadar oulyor okulda o yüzden bana yaramıyor o günü pazarda adam dinlensin diyorum. Hafta içi çarşı sakinken gitmek daha mantıklı bakalım hayırlsı :) giderim inş.
O zaman hafta içi gideceksin canım. Biz cumartesi gidiyoruz dükkanlar kapancak diye ordan oraya koşuyoruz. Hafta içi en iyisi. Ben kayınvalidemle gidiyorum avucunun içi gbi biliyor orayı. Ben gitsem bulamam tek başıma hiçbi dükkanı. Ama bölüm bölüm genelde. Bi yerde iç çamaşırcılar bi yerde çorap dükkanları. Yani birine gecelik alcam desen sana şu tarafa git derler.

aynı emzirme sütyenlerinin penye olanları var ya üst kısmı onlar gibi bir atlet düşün işte canım içine sütyen giymeye gerek yok bncede. Ben penye sütyen sevmediğim için atlete de para vermek istemedim 1 adet penye emzirme sütyeni aldım kaplı olanlardan istiyorum ama onlarda 30 -35 tl en uygunu, 40- 50 die gidiyor fiyatları belli markaların var oda bana pahalı geliyor.
Benimki bunun gbi canım. 2 tane aldım ama 2 tane daha alcam. Çok rahat

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar geçen gün ebebekten avent biberon emzik sipariş ettik birde arzum ateş ölçer istedik. Bugün geldi kargomuz içinden homend ürünlerine ait yüzde 50li indirim kuponu çıktı annemin süpürge ile ütüye ihtiyacı var ütülerini inceledim pek içime sinmedi ama süpürgeleri fena değil gibi aranızda bu markayı kullanan ürünleri alan yada çevresinde duyan bilen var mı bna fikir verirmisinz anneme süpürge alsam mı homend markası 31 aralık son günmüş kupon için.
Ben anneme toz torbasız süpürgesinden almıştım anneler gününde. Iki yıl oldu maşallah hala çok güzel çalışıyo. Çekişinde, aparatlarında da hiç sorun yaşamadık. Benim su ısıtıcım bozuldu homendin konuşan çaycısından almayı düşünüyorum. Ablam kullanıyor aynısından çok memnun. Ben tavsiye ederim yani. Hangi mağazada kullanabiliyorsun indirim kuponunu?

bizde ogluma bulamadik canim
esim her gun sevmedigim bi isimle geliyor ve çocuklarida ayartiyor
benimde acil isim bulmam lazim :s
Benim oğlum olsaydı umut,bulut,Ali bunlardan birini koyardım ama umut abimin adı onu Eledim.

[QU548985"]Bende çok muzdaribim bu konuda :KK43: annem sana bakarım bebeğe bakamam bişey olur kocan kaynanan benden bilir diyo. Ben bebekken konak olmuşum babaannem çok lafını yapmış bakamadın diye onda çekiniyormuş. Normal doğum yaparsan zaten bana gerek yok sezeryan olursan gelir sana 2 gün bakarım bebeğe sen bakarsın diyo. Hastanede kalamam hiç sevmiyorum hastane ortamını diyo. Hastane zate sevilcek bi yer değil ki. Görümcem bu hafta ben hastanede seninle kalırım dedi. Oda çalışıyo nasıl yapıcak 2 de çocuğu var. Destek olmak için söyledi heralde. Annem beni ittikçe başkaları kucaklıyo ya çok mutlu oluyorum ama çokta zoruma gidiyo. Eşime sen beni yalnız bırakma diye tembikliyorum sık sık. Refakatçim de eşim olsun. Allah yardımcımız olsun canım yarama tuz bastın ya. Tek değilmişim ama onu anladım.
Anne her durumda seninledir. Senin eşin ve k.validen sana fazla söz hakkı tanımıyorlar.[/QUOTE]
Ewt aynen dediğin gbi bana söz hakkı pek tanımıyorlar. Bende kimseye muhtaç olmak istemiyorum güçlü görünmeye çalışıyorum. Benim annem soğuk durduğu için onlarında bişey yapmasını istemiyorum. Minnet altında kalmak şstemiyorum. Eşim zamanın da çok ezdi beni bu konularda. Onun ailesi herşeyine destek maddi manevi. Bizimkilerin maddiyatı hiç yok diyebilirim maneviyatta da soğuklar. Ben bi başımayım işte. Ama allahtan eşim laf söz etmiyo artık. Çok zor el insanının yanında bi alt durumda kalıp kalmıyomuş gbi görünmek. Ayy çok doluyum ya :(

Aralık - Ocak / surda iki ay sonra (inş) hamile değiliz a dostlar :) az kaldı ya La
- aramızda hala Benm gibi nazlanmayanınız varsa, bence son iki ayı değerlendirmeli zira bugünler geri gelmeyecek :anneadayı::KK54:

Anne her durumda seninledir. Senin eşin ve k.validen sana fazla söz hakkı tanımıyorlar.
Ewt aynen dediğin gbi bana söz hakkı pek tanımıyorlar. Bende kimseye muhtaç olmak istemiyorum güçlü görünmeye çalışıyorum. Benim annem soğuk durduğu için onlarında bişey yapmasını istemiyorum. Minnet altında kalmak şstemiyorum. Eşim zamanın da çok ezdi beni bu konularda. Onun ailesi herşeyine destek maddi manevi. Bizimkilerin maddiyatı hiç yok diyebilirim maneviyatta da soğuklar. Ben bi başımayım işte. Ama allahtan eşim laf söz etmiyo artık. Çok zor el insanının yanında bi alt durumda kalıp kalmıyomuş gbi görünmek. Ayy çok doluyum ya :KK43:[/QUOTE]
Annenınde yapısı öyledir belki ama emin ol diğerlerinden fazla düşünür.sende anne olacaksın kendinden pay biç. Maddi durumu yoktur belki.
Benim neyseki ikintarafta çok düşünceli değilde dert etmiyorum.
Eşim düşünse yeter

O zaman hafta içi gideceksin canım. Biz cumartesi gidiyoruz dükkanlar kapancak diye ordan oraya koşuyoruz. Hafta içi en iyisi. Ben kayınvalidemle gidiyorum avucunun içi gbi biliyor orayı. Ben gitsem bulamam tek başıma hiçbi dükkanı. Ama bölüm bölüm genelde. Bi yerde iç çamaşırcılar bi yerde çorap dükkanları. Yani birine gecelik alcam desen sana şu tarafa git derler.

bi gün k.validen banada eşlik etse keşke :)
bilen birine ihtiyacım var öle ara ara sor sor vallahi haşatım çıkar az yürüyünce oğlum kasıklara baskı yapmaya başladı benim :(

Benimki bunun gbi canım. 2 tane aldım ama 2 tane daha alcam. Çok rahat

canım işte bunlar bnm istediğim gibi penye değil içinde sünger var boş bez gibi değiller bunları mı aldın tanesi 15 tl ye nerden aldın yav süpermişler :D

Ben anneme toz torbasız süpürgesinden almıştım anneler gününde. Iki yıl oldu maşallah hala çok güzel çalışıyo. Çekişinde, aparatlarında da hiç sorun yaşamadık. Benim su ısıtıcım bozuldu homendin konuşan çaycısından almayı düşünüyorum. Ablam kullanıyor aynısından çok memnun. Ben tavsiye ederim yani. Hangi mağazada kullanabiliyorsun indirim kuponunu?

canım içinden broşür çıktı kargomun üstünde bişi yazmıyor bayi fln internet sitesini yazmışlar ürünler var birde 31 aralık son kullanım diyor. Bende anneme almak istiyorum kadının ütüsü bozuldu süpürgede bozuldum bozulcam diyor. Ütülerini pek beğenmedim ama süpürgelerini sevdim :) tşk ederim yorumlarınız içinde ayrıca

Aralık - Ocak / surda iki ay sonra (inş) hamile değiliz a dostlar :) az kaldı ya La
- aramızda hala Benm gibi nazlanmayanınız varsa, bence son iki ayı değerlendirmeli zira bugünler geri gelmeyecek :anneadayı::KK54:

Eşim nazlan iste yaptır diyor aşer diyor ne biçim haimlesin diyor ama bende de hala nazlanma yok :KK24:
Şimdi biraz önce biraz nazlanayım dedim açıktım dedim şuan mutfakta bana tost yapıyor bnm nazlanmalarım böle ufak şeyler oluyor sanırım :anneadayı: o benden büyük nazlar bekliyor oysaki :D

Kime nazlancaz. Bir iki denedim ama kimse beni nazlamadı fırçayı yedim oturdum.
Ne ağladım.Ne ağladım.şu hamilelikte anladım kimsem yokmuş beni nazlayacak. Bir anam vardı o da hastalandı.
Yol iz farketmiyor. Akşam eve gelirken bir başladım iç çeke çeke ağlamaya gören diyecek kıyamet kopmuş

Kime nazlancaz. Bir iki denedim ama kimse beni nazlamadı fırçayı yedim oturdum.
Ne ağladım.Ne ağladım.şu hamilelikte anladım kimsem yokmuş beni nazlayacak. Bir anam vardı o da hastalandı.
Yol iz farketmiyor. Akşam eve gelirken bir başladım iç çeke çeke ağlamaya gören diyecek kıyamet kopmuş

Canım eşinde mi ufak nazlanmalarını istemiyor annen hasta biliyorum kadın elinden gelen yok zaten ya anan nazını çeker yada kocan başka kimseden nazlanmanı çekmesini bekleme çünkü aptalllık yapmış oluruz ben tecrübeledim bunu k.valide geldi yanım annemde ama ben k.valideye fır döndüm hizmet ettim annem bnm çayıma kadr dökmeye kalktı bna döktürmedi artık dedim anne olmaz ya bn dökerim. başkada kim kalıo geriye kocadada iş yoksa vay halimize.
Allah herkese merhamet ince düşünce anlayış versin inşAllah bu dönemlerde bizleri anlasınlar.

Ya sende ne büyük bir hastane sevdası var. Merak ettim ordaki hastanelerde mi bir güzellik var yoksa sende mi gariplik var. Ben iki gün kaldım da doktorların kapısında yattım beni çıkarın diye.
Allah büyük dert verip de hast.düşürmesin kimseleri.aminn
hastane nin guzeli olmaz herhalde, Allah kimseyi dusurmesin canim oralara
ama temmuza da dediigm gibi, orasi benim dinlendigim tek yer dogumdan sonra
eve gelince de kosturmacam baslar iste

ben bebek yikamasini,altini degismesini ,emzirmeyi aklina ne geliyorsa bebekle ilgili hastanedeki çalisanlardan ogrendim .. her ihtiyacinda çagirdiginda gelip yardimci oluyolar
çocuk hesmiresi ayri, benle ilgilenen ayri, yeùekcisi ayri herkesin bi isi var yani ..
evde de bana oyle bakan olsa evimde evim derim sizin gibi : ))))

Eşim nazlan iste yaptır diyor aşer diyor ne biçim haimlesin diyor ama bende de hala nazlanma yok :KK24:
Şimdi biraz önce biraz nazlanayım dedim açıktım dedim şuan mutfakta bana tost yapıyor bnm nazlanmalarım böle ufak şeyler oluyor sanırım :anneadayı: o benden büyük nazlar bekliyor oysaki :D
Canım o nazlanmak mı? Onu herzaman yapıyor. Burda otursam 20 kez şunu bunu istiyorum desem getirir ama ben öyle istemiyorum ben ık desem bile gözümün içine bakması gerek.endişelenmesi gerek. Önemsemiyor bizimki.sabah desem mesela midem çok ağrıyor falan gün içinde arayıp geçti mi diye sormaz.

Back
X