ben çok sağlıklı beslenmiyorum hala
sadece kola içmiyorum
onun dışında abur cubur da yiyorum fast food ta
sigara içmiyorum sadece zaten onu öncedende içmezdim
ben de çok sağlıklı beslenemiyorum. dikkat etmeye çalışıyorum, çalıştıkça batıyorum :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok sağlıklı beslenmiyorum hala
sadece kola içmiyorum
onun dışında abur cubur da yiyorum fast food ta
sigara içmiyorum sadece zaten onu öncedende içmezdim
Ilk 6 ayı 3 saate çıkardılar canım,2. 6 ayda da 1,5 saat süt izni var. Günün istediğin saatinde kullanabiliyosun bu süreyi işveren buna bile karışamıyor. Insanlar uydurmuşlar resmen 250mt falan diyeKanunda vardı memurlar net e bakabilirsin. Orda 250 m falan demiyordu ilk altı ay için günde birbuçuk saat süt izni verilir diyordu.
Ketcap mayonez de mi yedin?
ben de çok sağlıklı beslenemiyorum. dikkat etmeye çalışıyorum, çalıştıkça batıyorum :S
Canım sen onları unut en az bir yıl daha olmayacaklar hayatında.Sigara İstiyom Ben, Bira-Rakı İstiyomKendime Kötülük Yapmak İsitorum
Zararlı Ne Varsa İstiyorum.Eşim İyice Kafayı Yedin Bi Doğursaydın Bende Rahatlasaydım Diyo
![]()
he yedim
normalde hıc yemem kumpırde yedım ama![]()
aman sağlıklı şeyler tatlı değilki![]()
ya siz niye çay içmiyorsunuz yada içiyorsunuz ama normalde 1 demlik falan mı içiyordunuz
ben hergün 2 bardak açık çay içiyorum hatta 1 fincan kahvemi bile içiyorum![]()
Ilk 6 ayı 3 saate çıkardılar canım,2. 6 ayda da 1,5 saat süt izni var. Günün istediğin saatinde kullanabiliyosun bu süreyi işveren buna bile karışamıyor. Insanlar uydurmuşlar resmen 250mt falan diye![]()
ben de yiyorum ki canım isteyince...
Yaw Bakma Sen Benimde Öle Dediğime Ayda Yılda Bir Ortam Olucakda Öle Keyfe Keder İçicemCanım sen onları unut en az bir yıl daha olmayacaklar hayatında.
Benim hayatta en çok sevdiğim içeçecek çay. Bünyem bağımlılığa meyilli 20 yaşında sigaraya başladım.resmen bağımlı oldum. Şükür alkolün kokusundan nefret ediyorum her türlüsünden yoksa alkolik bile olabilirdim.
Bir an Nurseli idiz geldi aklıma nedense
valla bende yiyorum canım doktor hiç bişi demedi canım ne isterse yiyiyorum hatta sigara istiyosan günde 2 tne içebilirsin dedi onu içmiyorum tabi ama yiyecek bişi oldumu yiyiyorumhamileliğin başınadan beri çok fazla sevmediğim çaya deli gibi aşeriyorum ketcap mayonez hiç yemediğim kadar yedim yiyorumda patatesin üzerinde canım cekiyor çokm mu zararlı ketcap mayanoz kafama takıldı şimdi
bende hergün kahvemi içerim kahvaltıdda çay içiyorumya siz niye çay içmiyorsunuz yada içiyorsunuz ama normalde 1 demlik falan mı içiyordunuz
Yaw Bakma Sen Benimde Öle Dediğime Ayda Yılda Bir Ortam Olucakda Öle Keyfe Keder İçicemBen Çay İçmeyince Başım Ağrıyo Onun İçin İçmeye Devam Sigara Konusunda Kararsız Doğumdan Sonra Günde 1 Tane İçmeyi Düşünüyorum
Araştırmalarıma Göre 1 Taneyi Vücut Her Türlü Temizliyomuş ve Emzirmeden 2 Saat Önce Gibi Gibi
![]()
Canım Ben Yalan Olmasın Günde 6-7 Kupa İçiyodum Bide Demli Şimdi 3 Kupaya Düşürdüm Açıkya siz niye çay içmiyorsunuz yada içiyorsunuz ama normalde 1 demlik falan mı içiyordunuz
ben bebisler gibi uyumusum valla şimdi uyandım :) Ohh mis gibi salep afiyet olsun :)Ben yattım ama uyuyAmıyorum ki. Az önce de madodan aldığım Salepi içeyim dedim ay bir tatlıymış ki o da. Şimdi enerji geldi gibi![]()
Napım Canım Cevizimi Yer Çay, Soda ve Balık Hapını İçer Yatarım. Bu Halde Napcamki Saat 10 da Uyumuş Oluyorum ZatenYeni yıl akşamı ne yapıcaksın peki? Meyve suyu mu içiceksin![]()
az önce bişey yiyordum ve aynı cümleyi kendim tekrarladım. hakkaten tatları yok sağlıklı şeylerin. hoş şu an sağlıklı bişey bulsam da bal gibi gelir bana ama yoktu karnım acıkmıştı yedim ben de :)
ayrıca canım çektiği şeyi yiyorum, fast food vs. kolayla pek aram yok zaman zaman çok nadir fanta içerim. bisküvi çikolata da evde varsa yerim. genelde tatlı ihtiyacım olunca 1 tabak meyve tabağı hazırlamaya çalışıyorum yoksa bi paket ÇİKULATAYI hoop mideye indiriyorum.![]()
ben de çoook açııık çay içiyorum. çay içmeden sanki midemdekiler basılmıyor gibi geliyor. nescafe de içiyorum bol sütlü. zaman zaman da türk kahvesi. hepsi şekersiz...