• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Canım 657ye tabisen orda da geçiyor süt izni, ben okumuştum da hangi maddeydi tam hatırlamıyorum doğum izni ve süt izni açık ve net yazıyor bir çıktısını alıp o münasebetsizin gözüne sokuver :KK66:
Evet yrn sokucam o kdr kızgınım ki.. ve çalıştığım yerdeki tüm yaratıklar böyle

Kimse demedi. Yapsam iyi olur diye düşündüm.
Bu konuda uzmanlar ikiye bölünmüş durumda bazıları biz suda yaşayan bir Tür değiliz bizim için normal bir doğum Şekli değil derken bazı uzmanlar da daha kolay ve sakin olduğu yönünde düşünüyorlar :) aslında ben de bizim için normal OLDUĞUNU düşünmüyorum suda Doğumu

Bu konuda uzmanlar ikiye bölünmüş durumda bazıları biz suda yaşayan bir Tür değiliz bizim için normal bir doğum Şekli değil derken bazı uzmanlar da daha kolay ve sakin olduğu yönünde düşünüyorlar :) aslında ben de bizim için normal OLDUĞUNU düşünmüyorum suda Doğumu

Ne güzel sus sesleri arasında doğuruyorsun işte sakin sakin ;)

az pişmiş olduğu için salmonellaya neden olabilir diye. Aynı mantıkta yumurtalı ekmekte az pişmiş oluyormuş ?

az pişmiyorki yada siz nasıl seviyorsunuz bilmiyorum ama ben zaten yumurtayı her türlü çok pişmiş severim

bide yağda az pişmiş nasıl oluyor

o kadar şey saydınız ki şuan hepsini yiyip içebilirim ama canım bişeyi çok istiyo o da bu mevsimde çok zor saolsun kocacım bulmuş ama adamında elinde yokm uş ayın 15 inde gelecekmiş sabırsızlanıyorum:KK71: şimdi sölemiyim gerçekten bulunan bişey değil vebali kalır üstüme

Anaam ne esrarlı yazmissin merak ettim;)

bu tarz benim i seyrediyorum bu özlemi nasıl boğazlamadılar hala anlamıyorum

Cins dolu o program ya

ya siz niye çay içmiyorsunuz yada içiyorsunuz ama normalde 1 demlik falan mı içiyordunuz
ben hergün 2 bardak açık çay içiyorum hatta 1 fincan kahvemi bile içiyorum :KK64:

Valla ben okulda iciyorum baska turlu ders anlatmak zor oluyor

ben bebisler gibi uyumusum valla şimdi uyandım :) Ohh mis gibi salep afiyet olsun :)

Yarasin kuzum ben uyuyamadim :(

Hazırdı ısıtayım dedim dibinde yanık olmuş yanık süt içiyorum gibi bişey oldu zaten :) bir ara toz Salep alıp kendim sütle pişireyim diyorum :KK66:

Canım kahve dunyasininkini denesene e toz seklinde tek icimlik paket bir kupa sutle pisiriyorsun sahane oluyor hergun iciyorum ben. Aslinda salep aktardan alıp yapmak daha sagliklidor da kıvamı dusurmesi cok zor oluyor onunla

Bu arada Beril ismini söylerken yakut yazmışım sanırım zümrüt olacak. Onu da bilen birisi beni uyarmadan kendim düzeltiyim :KK66:

oyle miymis bayilirim zümrute ben en güzel yesil;)

selam kızlar nasılsınız bakalım yoğunluktan takip edemiyorum sakin zamanlarda da geçmişe bakabiliyorum ancak....e-bebekte Uni Baby Cream Islak Havlu 3`lü 12 lira ama ben bunu anlamadım bu havlular tekli mi yoksa daha mı fazla var içlerinde bi yardım eder misiniz?....

yok canim her pakette belli bir sayıda mendil oluyor tek degil

Ne güzel sus sesleri arasında doğuruyorsun işte sakin sakin :KK66:
su seslerı sakin de sen o sıra pek sakin olamıyosun..
yahu bu gavurların doğumunu seyrediyorum suyun ıcınde kımıl kımıl derken doguruverıyorlar :KK57: bı onlara bakıyom bı kendıme..var bu ıste bır yamukluk :eek:

hipo gliemi tehliekli canim

simdi bebek senin karnindayken ( senin sekerin yuksek se ) bu yuksek kan degerine alisiyor yani seker degerine
kordonu kesince normal kan akisinda o kadar çok seker olmuycak , bebegin vucududa bunu dusuk seker olarak algilayip hipoglisemi komasina girebilir, hipoglisemi komasi da çok onemli bi vaka,hayati tehlikesi olabilir o insanin
sen simdi benim dedikleirmel korkma, dr una sor bakalim seker hakkinda ne dusunuyormus
imkanin varsa arada kendin olç parmakdan kaç çiakcak sekeirn
Allah korusun . Anladim cnm sorarim sagol

Halsizliğimin nedeni belli oldu , demirim düşükmüş, bi'anda 70 yaşına bağlamıştım , mecbur içilecek şimdi kan ilaçları

Ya kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz

cok biliyomus o agzi olan konuşuyor sallamaya değmez

Sigara İstiyom Ben, Bira-Rakı İstiyom :mad: Kendime Kötülük Yapmak İsitorum :KK48: Zararlı Ne Varsa İstiyorum.Eşim İyice Kafayı Yedin Bi Doğursaydın Bende Rahatlasaydım Diyo:KK12:
Harbi ya sigara da içiyorduk bi ara .. Vişne şarabı da olurdu kıl geceleri kadife sokakta.. Walla kendimi damızlık hissediyorum suan billa damızlık

Cins dolu o program ya

Valla ben okulda iciyorum baska turlu ders anlatmak zor oluyor

sinir olduğum programı seyretmeye bayılıyorum nedense
kendime bir çeşit çin işkencesi uyguluyorum
özleme sinir oldumya sırf hergün bugün ne saçmalık yapacak diye seyrediyorum

bende işyerinde içiyorum çay ve kahveyi
evde zamanım olmuyor süt yoğurt meyveden

Back
X