Günaydın güzel annisler ve tatlı kuzular :) kontrolden çıktık hersey yolunda çok şükür eylulumuz 1900 gr dedim :) posyonunu da almış donmus kuzum :) kan ve idrar verdim 1 saate onun sonucu cikacak dr ye gostericez o arada da kocise kahvaltı ismarliyim dedim :) enfes bi kahvaltı bizi bekler :) öpüyorum sizleri :)
Masallah prensesine afiyet bal seker olsun

Günaydın hanımlar... Uyandım ama hala yataktayım. Annemlerde yatıyor, kızımda hala uyuyor :) ailecek uykuyu seviyoruz. Benim miniğimi görmeme daha çok var. 19 aralıkta. Bu arada geçen buraya bi komşu teyzemiz geldi. Yıllardır görüşürüz. Kızı dediki, sen anlıyosun anne baksana cinsiyetine. Erkek srninki dedi, hayır biliyosun kız dedim. Yok bu erkek baksama top gibi karnın kesin erkek dedi. İnsanın içine kurt düşürüyolar ya![]()
Ay herkesler de bi alim edasi mubarek:)
yok arkadaş ben oturamam dınlenemem dürtüyorlar kramplı popomdan..
havanın açtığını görürde durabılırmıyım..hemen nevresımlerı cıkardım ..makıneyı çalıştırdım..o bıtesıye ben mutfağımı temızledım ,kızın karnını doyurdum..yenı nevresımlerı gecırdım..ortalığı toparladım..gorunuste gayet derlı toplu bır evım ve bırde yerınden kopmak uzere çırpınan bır totom var..
sımdı bır kahve ve sutlu bır tatlıyı hakettım..![]()
kız sana rahat batiyor valla ben hala kahvalti sofrasini toplma derdindeyim. Sirada camasir temizlik isleri var hava gunesliyken ben de nevresimleri degstreym diyorum ama goxumde buyuyor