• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Günaydın güzel annisler ve tatlı kuzular :) kontrolden çıktık hersey yolunda çok şükür eylulumuz 1900 gr dedim :) posyonunu da almış donmus kuzum :) kan ve idrar verdim 1 saate onun sonucu cikacak dr ye gostericez o arada da kocise kahvaltı ismarliyim dedim :) enfes bi kahvaltı bizi bekler :) öpüyorum sizleri :)

Masallah prensesine afiyet bal seker olsun;)

Günaydın hanımlar... Uyandım ama hala yataktayım. Annemlerde yatıyor, kızımda hala uyuyor :) ailecek uykuyu seviyoruz. Benim miniğimi görmeme daha çok var. 19 aralıkta. Bu arada geçen buraya bi komşu teyzemiz geldi. Yıllardır görüşürüz. Kızı dediki, sen anlıyosun anne baksana cinsiyetine. Erkek srninki dedi, hayır biliyosun kız dedim. Yok bu erkek baksama top gibi karnın kesin erkek dedi. İnsanın içine kurt düşürüyolar ya:KK48:

Ay herkesler de bi alim edasi mubarek:)

yok arkadaş ben oturamam dınlenemem dürtüyorlar kramplı popomdan..
havanın açtığını görürde durabılırmıyım..hemen nevresımlerı cıkardım ..makıneyı çalıştırdım..o bıtesıye ben mutfağımı temızledım ,kızın karnını doyurdum..yenı nevresımlerı gecırdım..ortalığı toparladım..gorunuste gayet derlı toplu bır evım ve bırde yerınden kopmak uzere çırpınan bır totom var..

sımdı bır kahve ve sutlu bır tatlıyı hakettım.. :KK66:

kız sana rahat batiyor valla ben hala kahvalti sofrasini toplma derdindeyim. Sirada camasir temizlik isleri var hava gunesliyken ben de nevresimleri degstreym diyorum ama goxumde buyuyor

canım gecen dr dedıkı tv de hemoroıdden 2 sekılde kurtulursunuz..
1)elıne eldıven gıyeceksın parmağına kayganlık verecek krem yag cınsı bırsey surup makattakı o memelerı parmağınla cok yavaş bıcımde ıcerı sokacaksın..bunu yapmadan once sıcak suya oturmalı yada sıcak suyu makatına tutmalıymışsın..
2)ve gecıp gecmeyecegı bellı olmayan yöntem ıse amelıyat.. :KK43:
valla canim ben kendimi muayene etmedim varmi diye acir diye korkuyorum
daha oncede vardi bende , oglumdan sonra dayanamayip bunun ozel dr una gittim, kadin emziriyorum diye bisey yapamam fazla dedi, krem falan verdi, emzirmen geçince gel tedavi edelim dediler
ben oglani 20 ay emzirdim, o surede geçti yani geçti dedigim bana bi SIKINTISI olmadi, kabiz olmadigim sureece sikayetim olmuyordu .. simdi kan geldigi için bende hemoroid diyorum, vardir herhalde
o deidgin içeri sokma isini dr yapmazmiki ?

Onlar hep haklıdırlar ve biz hep hakediyoruzdur.. Lafla ve eliyle her ne kadar yeltense de fiziksel şiddet görmedim ama duygusal şiddeti zirvesinde yaşıyorum.. 3 yıldır bomb.k olmuş bi hayatım var.. Ailem gözümün içine bakıyo bırakıp yanlarına döneyim diye ve sanırım öylede olacak çünkü gücüm kalmadı dayanmaya.. Artık kızım var,onun için güçlü olmam lazım.. Allah yardımcımız olsun,bu da bizim imtihanımız işte..

:((

sorunlu degil uykusu ayagimda falan sallamadim ama simdi keni basina uyumaya alistirmak istemedim tam bebek oncesi. Yoksa yapsa miydim

of o noktaua gelmemek lazim. Gecer ins. Ben de hep kabizim. Demir ilacini da birakmiyorum mecbur
n

valla onu bilemiycem canim
benim kiz emzigi birakmisti, 6 ay sonra tekrar emmeye absladi sirf kardesinde var diye : )
bu veletlerden hersey beklenir

o zaman sen kuçugu alistir , emzirince gogsunde uyumasina izin verme, koy yatagina uyusun, yanina bi pelusde verebilirsin
ben hiç alistirmadim ama isine yararmi bilemiyorum tabi, en iyisi yataga koyunca uyumasi : )

senin hgb degerin kaç canim ? benimki 11 de yani SINIRDA , tabi dr al diyor kan ilacini:KK43:

Günaydın güzel annisler ve tatlı kuzular :) kontrolden çıktık hersey yolunda çok şükür eylulumuz 1900 gr olmuş :) doğum pozisyonunu da almış donmus kuzum :) kan ve idrar verdim 1 saate onun sonucu cikacak dr ye gostericez o arada da kocise kahvaltı ismarliyim dedim :) enfes bi kahvaltı bizi bekler :) öpüyorum sizleri :)
masalalh canim prensesine

Simdi sayfamiz cok ama dogum sonrasi girmemiz yazmamiz zor olucak. Hele face olursa buraya ugrayan olmaz. Benim gibi face kullanmayanlar da kabak gibi kalir ortada. Bosverin baska yerleri burasi bize yeter. Ig ztn sohbet yeri degil. Watsup da istemedim nedense ben. Tlfndan giriliyor foruma ben hep telden giriyorum bunu bahane etmeyin
bizim face varmiki canim
yani subat anneleri oalrak ?
ocak anneleri var biliyorumda subat goremedim

günde iki demir vitamini alıyorum. sabah açken iki kaşık üzüm pekmezi. ama pek bir şey değişmedi, konuşurken bile yoruluyorum
pekmez den medet umma canim,pekmezin kan falan yaptigi yok, vucuda seker yukemekden de baska bi seye yaramiyor .. koca kari uyudurmasi bu pekmezin kan yapmasi olayi isin ilginç yani doktorlarda boyle diyor, diplomalrini nerden aliyolar çok merak ediyorum kan için pekmez iç diyen doktorlar

neysee

kansizligin varsa protein agirlikli besleneceksin, yani et yiyceksin, kirmizi , beyaz et , balik iste ne varsa , ama mutlaka gunluk tuketmeye çalis .. yumurta ye mutlaka her gun
ispanakda falan da demir var ama bi kasa yemen lazim 1 kofteden aldigin demiri alabilmen için
et deki demirin hepsi vucuda sindiiriliyor , meyva sebzede oyle deil ..

ben yıllarca astım tedavisi gördüm meğersem astım değilmişim gülermisin ağlarmısın
benim babamin karsi Tr de surekli ilaç kullaniyormus astim için
buraya yani fransaya gelince dr ilaçlarini birakdirmis hepsini
ilaç almayinca kadinin bi sorunu olmuyor, bi fis fisi var SIKSIIRSA onu SIKIYOR ataklarda o akdar , baskada ilaç falan yok

kızımın mobilyası teyzeleri
Cok guzeel gule gule kullanin

gece ebe nin verdigi dogum salonunu aradim ,kuru erik ye dediler, erik dedigimde buyuk siyah erikler oluyor ya o olmasi lazim
sabah wc ye uyanincada 6h30 du ondan yedim uç dort tane, bi br ilik su içtim
sabahdan beride 1 lt den fazla su içtim daha oglen bile olmadi
kabizligim geçti sukur ama bakalim hemoroidlerden nasil kurtulucam, yinede canimi acitiyor : (
Ben de erik kurusunda buldum careyi. Kucuk erik ama siyah. Sabah acken 3-5 yiyorum ustune ilik su.

bende acayıp derbyy yapıştırıcısına yaaa.ıcımbı hos oluyor onun kokusuna..resmenbalıcıler gıbı poşete sıkıp ıcıme ıcıme cekesım var..esım evde bırakmıcam yapıştırıcıyı sana guvenmıyorum dedı:KK59:sımdıyazarkenbıle ağzım sulandı ıcıme çekmek yetmedı yıyesım geldı ıyımı:KK70:

benface kullanıyorum ama burayayazıldıgı surece gırerım..çocuk sonrasıda gırerım benım ıcın bır engel olmaz :KK66:ama genlede ılkbebegı olanları dertlerıbaslarından askın olduğu ıcın burası pek akıllarına gelmiyor :KK46:

bende gırıyorum telden kasmıyor gayet rahatım ama msj yazarken falan zor oluyor yada ben alışık degılım

ılk çocuğuma hamıleyken kan hapını sırf kabızlık yüzünden ıcmedım..günde 3kez vcye cıkabılırken 3 4 güne bır çıkar olmuştum..sımdı cekırdeklı sıyahkuru uzum yıyorum ve syesınde günde 2 kez vc ye çıkıyorum..dıkkat ettımyemedıgım günler çıkamıyorum mesela..deneyın derım :KK66:
ooooobugun senden babanızdan daha mutlusu yok..yavruyuda gormussun..hadı bakalım keyfını çıkar :KK73:

dun gece de ben esımle gerıldım.elınde telefon yatağa gırıyor (güya benı bekliyor)ben o sıra ortalığı topluyorum,makınelerı çalıştırıyorum,kızı uyutuyorum namaz kılıyorum)gelıp yanına yatıyorum aradan 1 1.5 saat gecmıs hadı askım ıyı geceler Allah rahatlık versın dıyıp arkasınıda dönup yatıyor..:KK67:ya dedım neden 2 cıft laf etmıyosun sabahın köründe cık aksam gec saat gel..kızla oynayacam dıye sonra vur kafayı yat..eebensenı bekledımbunca saat dıyor..keskebeklemesende yatıp uyusan bende desemkı adam yorgun cok çalışıyor dayanamıyor..sen elınde tel saatlerce sörf pesındesın..bunun adınada ılgı dıyor uyuzun baskanı:63:
cok guzelmıs canım ıyı günlerde sağlıkla yatsın mışıl mışıl:KK46:
yok ben ymek istemiyorum. Durup koklamak istiyorm sadece tozlu beton kokusunu. Burun tiryakisiyim : ))

valla canim ben kendimi muayene etmedim varmi diye acir diye korkuyorum
daha oncede vardi bende , oglumdan sonra dayanamayip bunun ozel dr una gittim, kadin emziriyorum diye bisey yapamam fazla dedi, krem falan verdi, emzirmen geçince gel tedavi edelim dediler
ben oglani 20 ay emzirdim, o surede geçti yani geçti dedigim bana bi SIKINTISI olmadi, kabiz olmadigim sureece sikayetim olmuyordu .. simdi kan geldigi için bende hemoroid diyorum, vardir herhalde
o deidgin içeri sokma isini dr yapmazmiki ?
zorlaninca da kan gelir. Illa hemoroid olmak zorunda deil

benim kiz emzigi birakmisti, 6 ay sonra tekrar emmeye absladi sirf kardesinde var diye : )

o zaman sen kuçugu alistir , emzirince gogsunde uyumasina izin verme, koy yatagina uyusun, yanina bi pelusde verebilirsin
ben hiç alistirmadim ama isine yararmi bilemiyorum tabi, en iyisi yataga koyunca uyumasi : )

senin hgb degerin kaç canim ? benimki 11 de yani SINIRDA , tabi dr al diyor kan ilacini:KK43:
ay ben koynumdan ayirmak istemedim oglumu. Kendi kendine uyurdu ben yanina yatmaya alistrdm resmen. Olmadi ikisiyle de koyun koyuna yatarim. Buyuyup gidecekler bu anlar bana hatira kalicak tekrari yok tadini cikaralim bari

Benim de sinirdaydi. Kan ilacini icmezsem suyu azaliyr. Pihtilasmadan dolayi B12 dsuklugu var buna bagli anemi olabiliyormus surekli icmem lazim hamilelikte

Cok guzeel gule gule kullanin

Ben de erik kurusunda buldum careyi. Kucuk erik ama siyah. Sabah acken 3-5 yiyorum ustune ilik su.

yok ben ymek istemiyorum. Durup koklamak istiyorm sadece tozlu beton kokusunu. Burun tiryakisiyim : ))

zorlaninca da kan gelir. Illa hemoroid olmak zorunda deil

ay ben koynumdan ayirmak istemedim oglumu. Kendi kendine uyurdu ben yanina yatmaya alistrdm resmen. Olmadi ikisiyle de koyun koyuna yatarim. Buyuyup gidecekler bu anlar bana hatira kalicak tekrari yok tadini cikaralim bari
bende yattim bi 6 ay iksinin ortasinda
kafami hafif birine çevirsem oteki tutup sak diye kendine çeviriyordu boynumu
neymis ona bakmiyormusum :) ))) uyyana kadar kafam ortaada çevirmeden put gibi dururdm:KK53:
ama seninki çok kuçuk oyle olmazki , yeni dogan bebkle ayni yataga yatilmazki, ben 1 yasindan once almam yanima, annel yanina yattigi için 15 gunluk kiz kardesim ölMü$, ben çok korkarim
birini babaya postala en iyisi :KK49::KK49::KK49:

Benim de sinirdaydi. Kan ilacini icmezsem suyu azaliyr. Pihtilasmadan dolayi B12 dsuklugu var buna bagli anemi olabiliyormus surekli icmem lazim hamilelikte
hopppaala
suyla ilgisi oludugunu bilmiyordum
bu herkesde oylemi senin ozel durumundan pihtilasma yuzunden mi oyle canim

ben yıllarca astım tedavisi gördüm meğersem astım değilmişim gülermisin ağlarmısın
Ya iste burda dr a hemen guvenme desek dr.dan iyi mi biliyorsun oluyor. Saglik sektorumuz bazi acilardan vahim durumda. Bebek sahibi olma mucadelesinde gordum ben de bunu. Oyle ilk soylenene inanmaz oldum ne yapalim

hopppaala
suyla ilgisi oludugunu bilmiyordum
bu herkesde oylemi senin ozel durumundan pihtilasma yuzunden mi oyle canim
Sanirim bana ozel bir durum. Oglumda kan ilaci icemedim cok kabiz oluyorum diye. Deger de cok dusmuyordu 11di. Kendimce iyi diyordum ama suyu hep azdi. Bunda da ne zaman kan ilacini biraksam suyu daha iyi olabilirdi diyor dr. Kendi gozlemim yani bilmem dogru mu

bende yattim bi 6 ay iksinin ortasinda
kafami hafif birine çevirsem oteki tutup sak diye kendine çeviriyordu boynumu
neymis ona bakmiyormusum :) ))) uyyana kadar kafam ortaada çevirmeden put gibi dururdm:KK53:
ama seninki çok kuçuk oyle olmazki , yeni dogan bebkle ayni yataga yatilmazki, ben 1 yasindan once almam yanima, annel yanina yattigi için 15 gunluk kiz kardesim ölMü$, ben çok korkarim
birini babaya postala en iyisi :KK49::KK49::KK49:
Aralati 29 ay olcak. Bakalim ne yapicaz. Tam iki yas krizinde simdi inatlasma bagirma.
Kitap aldik kitaptaki pnguenin kardesi oluyor. Kucuk pengueni gosterip o gitsin kendi evine diyor : pp
Az cok anlattik gobegimi merak etti cunki. Anlatinca da hoslanmadi duyduklaindan ahaha

Back
X