• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

canım geçti mi agrilarin? doktora gidecektin gittin mi?

Gittim canım. Ağrılar var da azaldı. Dr yorulunca oluyor dedi. Yorulmamamı söyledi rapor aldık bakalım. Okuldaki hocanın da bu hafta son dersi vardı ona giremiyceğimi söyliycem umarım yine tehditlere başlamaz.

Süveterin önünü bitirdim. Arkası kaldı :) ya ben bere örmeyi daha çok sevdim sanki:) ama yenidoğan beresi :) bizim sosyete pazarında bi abla var tezgahı var. Ondan bere falan alıp süsleyip kızıma giydiriyorum. Bana teklifte bulunmuştu. Sen yap ben satayım diye. Acaba örgüleri yapıp sattırsammı:) çok seviyorum bişeyler süslemeyi :) özellikle kızımın kıyafetlerini ayakkabılarını şapkalarını saç bantlarını:) kızı olacak hanımlar süsleyin kızlarınızı he:)
ama beceriksiz anneler napsın :) ben kızımın odasındaki düz perdeye birkaç süslü şeyler yapmak ( aslında almak ) istiyorum nasıl birşeyler var hamarat annelerden yardım bekliyorum :) pembe beyaz tülden olabilir oyuncak tarzı birşey olablir

canım ah güzel diyorsun da işte dr.larda biz şekeri olan yada olma ihtimali yüksek olanlara pattıs havuç yemeyin diyor onu napıcaz :KK43: ben dün gece canımi stedi die yedim vallahi pattısı bir anda burnuma koktu çok canım istedi. Diyet verdiler güya şeker sınırda die ama bnm diyetle ilgim alakam kalmadı böle programlı şeyleri yapmk bna göre değil ben kndim listeden önce daha iyi dikkat ediyordum böle kurulmuş robot gibi hissediyorum kndimi o yüzden de uymuyorum inadına canım yasakları istiyor götürüyorum vallahi yasak ne varsa :eek:
tadımlık ye bacım abartmadan ;) tam mutfağa gıttım kendıme yapmaya baktım haşlanmış karnıbaharım var..ustune yoğurt dokup yedım :KK72:

Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
amin canım tez zamanda kuvezden çıkarlar inşallah Allah bağışlasın yavrularını

Gittim canım. Ağrılar var da azaldı. Dr yorulunca oluyor dedi. Yorulmamamı söyledi rapor aldık bakalım. Okuldaki hocanın da bu hafta son dersi vardı ona giremiyceğimi söyliycem umarım yine tehditlere başlamaz.
ee boyuna kılosuna bakmadımı :KK22:

Kordon dolanmasıydı. Suni sancıyla normal oldu.
kordon dolanması o haftalarda bu denlı cıddı sorunlar yaratabılıyormuymus ..halbukı dr lar doğuma kadar bırcok kez bunun olup kendılıgınden açıldığını soyluyorlar..o_O

ee boyuna kılosuna bakmadımı :KK22:

Her hafta gidiyorum ya kontrole her hafta bakılıyor ölçümler. Kasık ağrısından korktuğum için onun üzerine yoğunlaşmıştım. Binsekizyüz gram dedi sanırım. Kasık ağrılarım halen devam ediyor bu arada. Bir de miyom vardı onun üzerine tutunmuştu plesenta o yüzden onunla ilgili de tedirginlik var. Allahım korusun inşallah.

kordon dolanması o haftalarda bu denlı cıddı sorunlar yaratabılıyormuymus ..halbukı dr lar doğuma kadar bırcok kez bunun olup kendılıgınden açıldığını soyluyorlar..o_O

180 de bir risk varmış. Çıktığında kordonu gördüm iki yerinde de düğüm vardı sıkıydı.

Valla bilmiyorumda buraya resim falan da ekleyemiyorum varsa ne güzel olur,bebişlerimizin resmini falan paylaşırız,birbirimizi görürüz :D
şimdi baktım 2015 şubat anneleri açık grup ama yazan yok burdan 2 arkadaş var ocak anneleri kapalı grup görünmüyor

Her hafta gidiyorum ya kontrole her hafta bakılıyor ölçümler. Kasık ağrısından korktuğum için onun üzerine yoğunlaşmıştım. Binsekizyüz gram dedi sanırım. Kasık ağrılarım halen devam ediyor bu arada. Bir de miyom vardı onun üzerine tutunmuştu plesenta o yüzden onunla ilgili de tedirginlik var. Allahım korusun inşallah.
takvımın olmadığı ıcın kaçıncı haftada olduğunu falan kestıremıyorum..maasallah yavruya..aklına kotu bısey getırme.. ayaklarını usutmus olabılırmısın oda kasıklarda agrı yapar..

kızlar benim küçük görümcem (21 yaşında) şuan doğum sancısı çekiyormuş :) :) :) canım yaaaaa o köyde yaşıyor ve evde doğum yapacak (aslında ilçeye gidecekti ama noldu bilmiyorum ) Allahım oğlunu sağlıklı bir şekilde kucağına alır inşallah :) :) :) ayyy çok heyecanlandım

hanımlar şişliği olan var mı? 3-4 gündür ben çok fenayım salı günü dr gideceğim sorcam elim ayağım acayip şişti. tuzlu da pek yemiyorum dikkat ediyorum

Aldigim notlar ..

Eklentiler

• IMG_20141206_154939.webp
    IMG_20141206_154939.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 88
hanımlar şişliği olan var mı? 3-4 gündür ben çok fenayım salı günü dr gideceğim sorcam elim ayağım acayip şişti. tuzlu da pek yemiyorum dikkat ediyorum
yenı yenı başladı benmde..aman aman degıl hala yuzuklerımı takabılıyorum kolaylıkla aynı ayakkabılarıgıyebılıyorum ama sıstıgını farkedebılıyorum.. son zamanlarda cok ayakta duruyorum etkısıvardır mutlaka..

takvımın olmadığı ıcın kaçıncı haftada olduğunu falan kestıremıyorum..maasallah yavruya..aklına kotu bısey getırme.. ayaklarını usutmus olabılırmısın oda kasıklarda agrı yapar..

Soğuktan da olabilir. Pazartesi salı çok ayakta kaldım yorulmuştum Çarşamba iki büklüm okula gittim o gün de sınav varmış akşam yediye kadar kalmam istendi Perşembe yürüyemiycek kadar sancıyodu artık :(

Back
X