- 25 Eylül 2014
- 1.258
- 2.138
- 208
- 41
gecmiş olsun tez zamanda toparlar insallah...Kızlar merhaba babamı yoğun bakıma aldık uyuyor şimdi Sağolun dualarınız için tek tek yazamadım k. Bakmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmiş olsun tez zamanda toparlar insallah...Kızlar merhaba babamı yoğun bakıma aldık uyuyor şimdi Sağolun dualarınız için tek tek yazamadım k. Bakmayın
Anlatma kizim boyle seyleri burda. Benim sanci da 12 saat ama zor olan son 2-3 saatti. Oncesinde zor bisy yoktu dinlene dinlene guzeldiahh bıde bana nasıp olsa oylesıakıllara zarar benım sancılar... ama bu sefer bende ınsaAllah sancıları evde karşılamayı ve dayanamayacak hale gelene kadar evde durmayı düşünüyorum.. gercı hastanedede kotu bısey yapmıyorlar ama ne bılıyım boylesı ıyı olur heralde galıba sanırsam
..
ılk doğumumda azcık su gelmıstı gece sırf korkumuzdan gıttık hastaneye dr catı muayenesınde kızımın boynuna kordon dolanmısmı dıye bakıncanısan geldı ve sanıyede bır gelen sancılarla 12 saat allammmmmmmmmmmm ya rabbımmmmmmmmm...kafamda delı sorular...
![]()
zaten 5 dk arayla 1-1,5 dk sancılar başlamadan dr gelmeyin dedi ebe yoksa hastanede dolan dur birde sezeryana meraklı birine denk gelirsem beni mi bekliycekver suni sancı yada ayyy sezeryana alalım şu var bu var bizde o korku telaş ve heyecanla dr ne derse o diycez mecbur Allahım vaktimiz gelince sabırla bebeğimizi bize kavuşturacak sancıyı beklememizi sağlar inşallah... ne ben ne de eşimde sabır pek yoktur telaşta bir numarayızdırahh bıde bana nasıp olsa oylesıakıllara zarar benım sancılar... ama bu sefer bende ınsaAllah sancıları evde karşılamayı ve dayanamayacak hale gelene kadar evde durmayı düşünüyorum.. gercı hastanedede kotu bısey yapmıyorlar ama ne bılıyım boylesı ıyı olur heralde galıba sanırsam
..
ılk doğumumda azcık su gelmıstı gece sırf korkumuzdan gıttık hastaneye dr catı muayenesınde kızımın boynuna kordon dolanmısmı dıye bakıncanısan geldı ve sanıyede bır gelen sancılarla 12 saat allammmmmmmmmmmm ya rabbımmmmmmmmm...kafamda delı sorular...
![]()
musafir agırlamak zor iş bu zamanda bol bol dinlen ....Misafirlerim gitti, bi duş yapıp uzanıcam Alllaaam şükür
birde şöyle birşey var kadın hastanede sancı gelince canı yanıyo acısı geçince eşine demişki bana dondurma al adam şaşırmış ama koşmuş almış gelmiş kadın yine sancı da sonra geçmiş sancı adama dondurmayı ver erimesin demiş :) manyak oluyoz o ara herhalde aklıma geldikçe gülesim geliyorAnlatma kizim boyle seyleri burda. Benim sanci da 12 saat ama zor olan son 2-3 saatti. Oncesinde zor bisy yoktu dinlene dinlene guzeldi
sende anlatma anlatma dedıkce bunlar hepten doğumhaneye 2 ye bolundugumuzu falan sanacakAnlatma kizim boyle seyleri burda. Benim sanci da 12 saat ama zor olan son 2-3 saatti. Oncesinde zor bisy yoktu dinlene dinlene guzeldi
Suni sanciyi takti serumla ebe akisi hizlandiriyor ben geri kisiyordun. Cunku suni sanci yavas verilirse etki eder bir anda serum biterse acilma olmaz diye okumustum. Sise bitmeden dogurdm zatenzaten 5 dk arayla 1-1,5 dk sancılar başlamadan dr gelmeyin dedi ebe yoksa hastanede dolan dur birde sezeryana meraklı birine denk gelirsem beni mi bekliycekver suni sancı yada ayyy sezeryana alalım şu var bu var bizde o korku telaş ve heyecanla dr ne derse o diycez mecbur Allahım vaktimiz gelince sabırla bebeğimizi bize kavuşturacak sancıyı beklememizi sağlar inşallah... ne ben ne de eşimde sabır pek yoktur telaşta bir numarayızdır
ben bacagıma girince dayanamadım kalcayı düsünemiyorum bile hatta yazdıgım ilacı sor istersen burada da birkaç hamis kullanıyo decaviti...mıllet evınde catır catır doğursun bız daha hangı dr a gıtsek hangı hastane ıyıykı lerle bogusak..helal olsun yalnız buyuk cesaret
yok guzelım ya hususı dedım dr a gecen kontrolde kanımabaktı gerek yok vıtamıne falan dedı..bı magnezyum vermıstı aylar once 3 4 kez ıctım hıcbır etkı yapmadı bıraktım bende..haftayagıdeyım dıyorum soylıcem takvıye bısey yapsın..dayanılası gıbı degıl cunku..![]()
Anlatma diyorum cunku korkularimiz bizi yonetiyor. Ben oglumda kotu hikayeleri okumadim. Ozellikte pozitif dogum hikayeleri okidum gunlerce. Beynimi inandirdim inandigimi da yasadim.sende anlatma anlatma dedıkce bunlar hepten doğumhaneye 2 ye bolundugumuzu falan sanacaksancı zor ıs gerısı teferruat dıyorum ben..
ama bılmeyende en cok teferruattan korkuyo saka gıbı..![]()
Masallah cok guzel haberler gozunaydin canimmKizlar merhaba.
Allah nazardan saklasin. Her sey yolunda. Kizim 1800 gr 48 cm. Yasitlarina gore onde dedi dr. Suyu cok guzel dedi. Su an normal dogum pozisyonunda. Erken dogum riski yok dedi. % 70 normal dogum yaptiririz dedi. Herseyin hayirlisi dedim ben de.
canım sen izmirdemisin hangi doktora gidiyosun
masallah kuzuna boyu pek uzunmus...Kizlar merhaba.
Allah nazardan saklasin. Her sey yolunda. Kizim 1800 gr 48 cm. Yasitlarina gore onde dedi dr. Suyu cok guzel dedi. Su an normal dogum pozisyonunda. Erken dogum riski yok dedi. % 70 normal dogum yaptiririz dedi. Herseyin hayirlisi dedim ben de.
Masallaah kuzuna boylu poslu olcak bebisKizlar merhaba.
Tek drgilsin bacim bemde narkozun etkisiyle bu benimmi biti sunu sustursun demisimebe kızımı bana gosterıyor mıllet ılk görüşte ağlıyor falanya hanı.. ben dekı hal su; benım çocuk gorcek halım mı var bırakın da az uyuyumne kadar cok konusuyonuz dıye kızıp durdum ebelere
degısık bır tuürüm ben
![]()
Evt ben de şaşırdımmasallah kuzuna boyu pek uzunmus...
Masallaah kuzuna boylu poslu olcak bebis![]()
Patates pirinc muz hazir gidalar yagli yemek kizartma yememeye calis. Yemekleri hep haslama olarak yiyorum. Bnm aclik sekerim hic yukselmedi tokluk yukselebiliyor bunlardan yedigim zaman. Bana olcu aleti verdiler surekli takip ediyorum gunde 6 kere.
Teşekkürler bilgiler için canım bende reflü olduğu için bunları normal zamanda da yiyemiyorum zaten benim neden çıktı şeker anlamış değilimPatates pirinc muz hazir gidalar yagli yemek kizartma yememeye calis. Yemekleri hep haslama olarak yiyorum. Bnm aclik sekerim hic yukselmedi tokluk yukselebiliyor bunlardan yedigim zaman. Bana olcu aleti verdiler surekli takip ediyorum gunde 6 kere.