• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ahh bıde bana nasıp olsa oylesı :KK51:akıllara zarar benım sancılar... ama bu sefer bende ınsaAllah sancıları evde karşılamayı ve dayanamayacak hale gelene kadar evde durmayı düşünüyorum.. gercı hastanedede kotu bısey yapmıyorlar ama ne bılıyım boylesı ıyı olur heralde galıba sanırsam:KK14:..
ılk doğumumda azcık su gelmıstı gece sırf korkumuzdan gıttık hastaneye dr catı muayenesınde kızımın boynuna kordon dolanmısmı dıye bakınca :rolleyes: nısan geldı ve sanıyede bır gelen sancılarla 12 saat allammmmmmmmmmmm ya rabbımmmmmmmmm...kafamda delı sorular...:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Anlatma kizim boyle seyleri burda. Benim sanci da 12 saat ama zor olan son 2-3 saatti. Oncesinde zor bisy yoktu dinlene dinlene guzeldi

ahh bıde bana nasıp olsa oylesı :KK51:akıllara zarar benım sancılar... ama bu sefer bende ınsaAllah sancıları evde karşılamayı ve dayanamayacak hale gelene kadar evde durmayı düşünüyorum.. gercı hastanedede kotu bısey yapmıyorlar ama ne bılıyım boylesı ıyı olur heralde galıba sanırsam:KK14:..
ılk doğumumda azcık su gelmıstı gece sırf korkumuzdan gıttık hastaneye dr catı muayenesınde kızımın boynuna kordon dolanmısmı dıye bakınca :rolleyes: nısan geldı ve sanıyede bır gelen sancılarla 12 saat allammmmmmmmmmmm ya rabbımmmmmmmmm...kafamda delı sorular...:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
zaten 5 dk arayla 1-1,5 dk sancılar başlamadan dr gelmeyin dedi ebe yoksa hastanede dolan dur birde sezeryana meraklı birine denk gelirsem beni mi bekliycekver suni sancı yada ayyy sezeryana alalım şu var bu var bizde o korku telaş ve heyecanla dr ne derse o diycez mecbur Allahım vaktimiz gelince sabırla bebeğimizi bize kavuşturacak sancıyı beklememizi sağlar inşallah... ne ben ne de eşimde sabır pek yoktur telaşta bir numarayızdır

Anlatma kizim boyle seyleri burda. Benim sanci da 12 saat ama zor olan son 2-3 saatti. Oncesinde zor bisy yoktu dinlene dinlene guzeldi
birde şöyle birşey var kadın hastanede sancı gelince canı yanıyo acısı geçince eşine demişki bana dondurma al adam şaşırmış ama koşmuş almış gelmiş kadın yine sancı da sonra geçmiş sancı adama dondurmayı ver erimesin demiş :) manyak oluyoz o ara herhalde aklıma geldikçe gülesim geliyor

sende anlatma anlatma dedıkce bunlar hepten doğumhaneye 2 ye bolundugumuzu falan sanacak :KK70:sancı zor ıs gerısı teferruat dıyorum ben..

ama bılmeyende en cok teferruattan korkuyo saka gıbı..:KK59:

zaten 5 dk arayla 1-1,5 dk sancılar başlamadan dr gelmeyin dedi ebe yoksa hastanede dolan dur birde sezeryana meraklı birine denk gelirsem beni mi bekliycekver suni sancı yada ayyy sezeryana alalım şu var bu var bizde o korku telaş ve heyecanla dr ne derse o diycez mecbur Allahım vaktimiz gelince sabırla bebeğimizi bize kavuşturacak sancıyı beklememizi sağlar inşallah... ne ben ne de eşimde sabır pek yoktur telaşta bir numarayızdır
Suni sanciyi takti serumla ebe akisi hizlandiriyor ben geri kisiyordun. Cunku suni sanci yavas verilirse etki eder bir anda serum biterse acilma olmaz diye okumustum. Sise bitmeden dogurdm zaten

mıllet evınde catır catır doğursun bız daha hangı dr a gıtsek hangı hastane ıyıykı lerle bogusak..:KK70:helal olsun yalnız buyuk cesaret :KK66:
yok guzelım ya hususı dedım dr a gecen kontrolde kanımabaktı gerek yok vıtamıne falan dedı..bı magnezyum vermıstı aylar once 3 4 kez ıctım hıcbır etkı yapmadı bıraktım bende..haftayagıdeyım dıyorum soylıcem takvıye bısey yapsın..dayanılası gıbı degıl cunku..:KK43:
ben bacagıma girince dayanamadım kalcayı düsünemiyorum bile hatta yazdıgım ilacı sor istersen burada da birkaç hamis kullanıyo decaviti...

sende anlatma anlatma dedıkce bunlar hepten doğumhaneye 2 ye bolundugumuzu falan sanacak :KK70:sancı zor ıs gerısı teferruat dıyorum ben..

ama bılmeyende en cok teferruattan korkuyo saka gıbı..:KK59:
Anlatma diyorum cunku korkularimiz bizi yonetiyor. Ben oglumda kotu hikayeleri okumadim. Ozellikte pozitif dogum hikayeleri okidum gunlerce. Beynimi inandirdim inandigimi da yasadim.
Hic bilmeyen olumsuz birsry okumamali bnce

Kizlar merhaba.
Allah nazardan saklasin. Her sey yolunda. Kizim 1800 gr 48 cm. Yasitlarina gore onde dedi dr. Suyu cok guzel dedi. Su an normal dogum pozisyonunda. Erken dogum riski yok dedi. % 70 normal dogum yaptiririz dedi. Herseyin hayirlisi dedim ben de.
Masallah cok guzel haberler gozunaydin canimm

Kizlar merhaba.
Allah nazardan saklasin. Her sey yolunda. Kizim 1800 gr 48 cm. Yasitlarina gore onde dedi dr. Suyu cok guzel dedi. Su an normal dogum pozisyonunda. Erken dogum riski yok dedi. % 70 normal dogum yaptiririz dedi. Herseyin hayirlisi dedim ben de.
masallah kuzuna boyu pek uzunmus...

Kızlar akşamüstü tuvalete gittigimde jelimsi sarimtrak 2 parmak uzunluğunda filan yumurta aki gibi akintim oldu.boyle akinti olur mu sizce bu nedir? Ne kizimda ne oglumda boyle biseyle kars ulaşma mistik saskinim dun de kasilmalarim sık olmuştu unursamamistim ama bu çok garibime gitti belim ve yanlarim da agriyor sanki yeni kalkmisim da gece ustum acik yatmisim gibi

Kizlar merhaba.
Masallaah kuzuna boylu poslu olcak bebis:nazar:

ebe kızımı bana gosterıyor mıllet ılk görüşte ağlıyor falanya hanı.. ben dekı hal su; benım çocuk gorcek halım mı var bırakın da az uyuyum:KK14:ne kadar cok konusuyonuz dıye kızıp durdum ebelere :KK70:degısık bır tuürüm ben :KK14:
Tek drgilsin bacim bemde narkozun etkisiyle bu benimmi biti sunu sustursun demisim :confused:

geçmişi okudum biraz bebişimden bahsedeyim....
farklı bir hastane farklı bir doktor hersey cok guzeldi, doktorun ilgisi mukemmeldi uzun uzun anlattı herseyi....
Bebişim 1680 gr 42 cm olmus. kasıklarımdaki agrıyı bebişimin durusuna bagladı makat durusu dedi, poposu asagıda U seklinde kafasını ve ayakları yukarıda birbirine cok yakın. Midesini gösterdi içinde su var yani amniyon sıvısını yutmaya başlamış yutma refleksi gelişmiş dedi. Ama oğlusum yuzunu göstermedi koluyla kapatmıs ama buna ragmen esim aynı bana benziyo dedi...
kansızlık için ayrıntılı tetkik istedi yarın yine hastaneye gidicem kan vermeye... Bir tek üzücü olan son ayda kilo işini abartmısım 2 kilo almısım toplamda 8 kilo almıs oldum....
bugun hastaneye gidenler guzel haberlerle döndü darısı butun hamişlerin basına...

Patates pirinc muz hazir gidalar yagli yemek kizartma yememeye calis. Yemekleri hep haslama olarak yiyorum. Bnm aclik sekerim hic yukselmedi tokluk yukselebiliyor bunlardan yedigim zaman. Bana olcu aleti verdiler surekli takip ediyorum gunde 6 kere.
Patates pirinc muz hazir gidalar yagli yemek kizartma yememeye calis. Yemekleri hep haslama olarak yiyorum. Bnm aclik sekerim hic yukselmedi tokluk yukselebiliyor bunlardan yedigim zaman. Bana olcu aleti verdiler surekli takip ediyorum gunde 6 kere.
Teşekkürler bilgiler için canım bende reflü olduğu için bunları normal zamanda da yiyemiyorum zaten benim neden çıktı şeker anlamış değilim :(

Back
X