• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Benim de çatım dardır kesin o zaman. Çünkü benim fiziğim hamile kalana kadar xs du
Tam 90-60-90 dım (espiri değil gerçek ölçüm)
Annemde çok zayıftır ama benden daha geniş daha yapılı , haliyle normal doğum da yapabildi
Neyse ya benim 4 hafta sonra belli olucak
Yıl başından sonra muayneye gel bakalım durumuna dedi doktorcuğum

Kolonyalarimiz hazirlaniyo

Eklentiler

• IMG_20141209_163559.webp
    IMG_20141209_163559.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 85
ıyı aksamlar babyler :KK30:

naptınız bakım..asayiş berkemal mi? ölen yüten doğuran doğurmaya çabalayan varmı?:KK70:

ıyı aksamlar babyler :KK30:

naptınız bakım..asayiş berkemal mi? ölen yüten doğuran doğurmaya çabalayan varmı?:KK70:

asayiş berkemal guzum... ya bişey sorcam bu kız benim karnımı delecek gibi tekme atıyor,şekilden şekile giriyor karnım,normal midir tecrübeli anne ? :D

film önersene izleyelim bugün kafa yormacalı olanlardan
leanardo'nun "zindan adası" diye bir filmi vardı onu izledın mı? valla eve gıdınce son ızledıgımı yazarım aklımda kalan yok pek hafızam gıdık benım. bizde evde 1000 tane falan film var ama bebek odasında durdukları ıcın onları dağıtmayı düşünüyoruz . yoksa çöpe atıcam. zamanında ne hevesle almıştık. hey gidi gençlik.

Ya ben bu kocaman şişeleri gördükçe acaba çok mu küçük almışım diyorum :KK43:
Sen mevlüttemi vericeksin , hastaneye gelenleremi vericeksin yoksa

seninkiler 25 cc dir muhtemelen onlarda şirim duruyor..

mavi kolonyaları nerden buldun bide üzerine bebek adı yazılan etiketi nasıl yaptın :D :D :D çok sordum...

int alabilirsin stickerbaskı dan da baskı yap tamamdır.
ben öyle yapıyorum

Bişey sorucam peki epidural normal doğumda ıkın deyince nasıl ıkınıyosun,çünkü alt tarafı hiççççç hissetmiyorsun,belden aşağısı yok gibi oluyor...
Canım biraz azaltıyorlar ıkınmalar başlayınca epiduralin etkisini hafif bir hissediyorsun ama canın yanmıyor sadece doğru ıkınmayı yapabilmen için etkisini azaltıyorlar

ne güzel dikkat ediyorsun, bazen eşimi de suçluyorum hep abartma millet tarlada doğuruyor deyip duruyordu, al bak başımıza neler geldi :KK43: şimdi evde yürümeme kızıyor.

Kadınların tarlada doğurduğunu söylemen eş var mıdır acaba. Azıcık ağrımız olsa bizi anlamak yerine böyle söylüyorlar. Her kadının bünyesi farklıdır canım. Bazısına yürüyüş iyi gelir bazısına gelmez. Senin taşıdığın iki kilo malzeme bile çoktu demek ki. Bundan sonra dinlen hep. Ağır kaldırma bak Dr lar bir bardak bile kaldırmayın diyor.

asayiş berkemal guzum... ya bişey sorcam bu kız benim karnımı delecek gibi tekme atıyor,şekilden şekile giriyor karnım,normal midir tecrübeli anne ? :D
normal balım benım pipili de yapıyor..kımı bebekler aşırı hareketlı kımılerı sakin oluyor.. ;) karnın delınmedıyse sorunyok :KK70:

Back
X