• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

slm bacılar , öğleden sonra kontole gittim, bıcırık büyümüş herşey normal dedi doktorumuz , ama yan yatıyor benim kız bu nasıl bir duruştur dedi doktor bu şekilde olursa sezeryan olursun dedi tırsıttı beni, sonra sen ne düşünüyosun dedi bende normal istiyorum dedim daha var bakalım dedik karşılıklı , dönmesi için ışık mı tutacktık :KK58: bana lazım olacak anlaşılan hahaa:KK70::KK70:
Yan yatıyor bizim kuzular. Benimki de yan. Ne yapsın çocuk tepe üstü mü dursun rahatına düşkün.
Bakalım bu hafta dönecek mi biraz önce aşağıdan fenaa baskı yaptı ama ayaklarıydı sanırım dönse bile ters döndü sanki

Daha bir de lizöz vardı ama onu bulamadım. Böylece sabahlık derdim bitmiş bulunuyor :KK66: bu arada çeyizden pamuklu gecelik de çıktı ilk evlendiğimde bunlar kocaman ben nasıl giyicem diye düşünmüştüm şimdi hazine bulmuş gibi oldum :KK66:
bende ılk doğumumda yasadımbu durumu..pamuklu bır pıjama takımı cıktı sandıktan(kocaman dıyordum ben bunu ne yapayım) pembe pötükarelı doğumdan sonra ılk onu gıydım ;)

12 saat sancı cektım fazla fazla vakıt vardı ama böyle bır gırısımde bulunmadı kımse..zaten bu ısleme gerekte kalmamıstıben sancı esnasında defalarca kez kustum ve ıshal oldum.. :Dhatta tam doğum esnasında bağırdım buyuk tuvaletımı yapıcam galıba dıye ebe hayır bebegın çıkıyor sen oyle sanıyorsun demıstı....ama doğum masasında buyuk abdestelerını yapanlarıda duydum..
Anne olmak ne zor yaaa

Ay insallah öyle bir şey yoktur cumartesi randevum var tahlil yapicakti dr zaten bakar sekere de muhakkak bu ara ekstra şeker tüketmedim aslında ayni rutinim ama ins ondan degildr:KK43:

Bir de evdesin ya tuvalet olayı rahat olduğu için daha çok su içiyor olabilirsin. Ben evde çok su içtiğimi dışarda az içtiğimi farkettim.

Yan yatıyor bizim kuzular. Benimki de yan. Ne yapsın çocuk tepe üstü mü dursun rahatına düşkün.
Bakalım bu hafta dönecek mi biraz önce aşağıdan fenaa baskı yaptı ama ayaklarıydı sanırım dönse bile ters döndü sanki

dönünce tekmelerden çok net anlaşılıyor
benim en son gittiğimde baş aşağı duruyordu ama azıcık solda,tam doğum yolunda değildi
tekmelerde ona göre daha yandaydı
iki gündür başını elliyorum daha da gelmiş gelmesi gereken yere
ayaklarınıda zaten yakında ağzıma sokucak

Unutulmuş çeyizleri bakmayı ben de çok severim. Ben eblendiğimde ablamla kuzenim yerleştirmişti eşyaları. Aradan yıllar geçti taşınırken hurçları açtım tanımadığım bir sürü eşya. Vayy anasını bende neler varmış dedim. Ama seninkilerden yok.

Annem çeyizi biraz abartmıştı. İç çamaşırı falan da vardı hatta bunlar büyük al sen giy diye anneme vermiştim şimdi olsa da giyseydim diyorum ;) o çeyizden sonra eve bir tane bişey almadım ;) birsürü de seccade falan var birtanesi tam alt açma bezi olabilir kullansam mı ki o niyete o_O

image.webp Kapşonunu ördü mü anne tamamdır :)

Back
X