lizöz nedir ya ben hiç duymadım bile :)
Hırka gibi bişi belde bitiyor üstü ponponlu falan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lizöz nedir ya ben hiç duymadım bile :)
Yan yatıyor bizim kuzular. Benimki de yan. Ne yapsın çocuk tepe üstü mü dursun rahatına düşkün.slm bacılar , öğleden sonra kontole gittim, bıcırık büyümüş herşey normal dedi doktorumuz , ama yan yatıyor benim kız bu nasıl bir duruştur dedi doktor bu şekilde olursa sezeryan olursun dedi tırsıttı beni, sonra sen ne düşünüyosun dedi bende normal istiyorum dedim daha var bakalım dedik karşılıklı , dönmesi için ışık mı tutacktıkbana lazım olacak anlaşılan hahaa
![]()
bende ılk doğumumda yasadımbu durumu..pamuklu bır pıjama takımı cıktı sandıktan(kocaman dıyordum ben bunu ne yapayım) pembe pötükarelı doğumdan sonra ılk onu gıydımDaha bir de lizöz vardı ama onu bulamadım. Böylece sabahlık derdim bitmiş bulunuyorbu arada çeyizden pamuklu gecelik de çıktı ilk evlendiğimde bunlar kocaman ben nasıl giyicem diye düşünmüştüm şimdi hazine bulmuş gibi oldum
![]()
hsonu eşimle django unchained/zincirsiz i izledik uzun ama çok güzel film tavsiye ederim canım :) leo da var :)
Anne olmak ne zor yaaa12 saat sancı cektım fazla fazla vakıt vardı ama böyle bır gırısımde bulunmadı kımse..zaten bu ısleme gerekte kalmamıstıben sancı esnasında defalarca kez kustum ve ıshal oldum..hatta tam doğum esnasında bağırdım buyuk tuvaletımı yapıcam galıba dıye ebe hayır bebegın çıkıyor sen oyle sanıyorsun demıstı....ama doğum masasında buyuk abdestelerını yapanlarıda duydum..
Cnm normal kolonyaya mavi boya kattim.etiketi tasarlatip matbaada cikarttim
bak ben ağzımın payını aldım, konuşmuyorum.
şimdi de lizöz muhabbeti sürer bi 40-50 sayfa![]()
aynen cok guzel film biz de cok begendik :) hamilelikte evde film izlerken yarısında uyuyup kalıyordum ilk defa bu filmi tamamlayabildim :)Ah onu ben Fransa'da izlemiştim altyazısı ingilizceydi o ne güzel filmdi yaw.
20 yaşında ben de öyleydim hatta kalçam 86 ydı. Çatım dar mıdır ki benim de![]()
bnm niye yok lizözümHırka gibi bişi belde bitiyor üstü ponponlu falan![]()
Ay insallah öyle bir şey yoktur cumartesi randevum var tahlil yapicakti dr zaten bakar sekere de muhakkak bu ara ekstra şeker tüketmedim aslında ayni rutinim ama ins ondan degildr![]()
Yan yatıyor bizim kuzular. Benimki de yan. Ne yapsın çocuk tepe üstü mü dursun rahatına düşkün.
Bakalım bu hafta dönecek mi biraz önce aşağıdan fenaa baskı yaptı ama ayaklarıydı sanırım dönse bile ters döndü sanki
Kimyaciliga gerek yok :)) sabun yapip satiorum cnku ordan biliorumSen de kimyacı olmalıymışsın![]()
Unutulmuş çeyizleri bakmayı ben de çok severim. Ben eblendiğimde ablamla kuzenim yerleştirmişti eşyaları. Aradan yıllar geçti taşınırken hurçları açtım tanımadığım bir sürü eşya. Vayy anasını bende neler varmış dedim. Ama seninkilerden yok.
Ay valla başlarız şimdi ben lizöz giymem diye haha.bak ben ağzımın payını aldım, konuşmuyorum.
şimdi de lizöz muhabbeti sürer bi 40-50 sayfa![]()
599 du galiba, ama çokmuş ya şimdi fazla geldi :) daha ucuzu yok mu bunların ama incecik olmayanBu arada ne kadara inmişti?En son 699 du fiyatı.
bnm niye yok lizözüm![]()
Maşallah bebişine canım. Kan değerin düşükmüş gerçekten Demir haplarını düzenli kullanıyor musun? Î