Kizlar pisik kremi ne aldiniz ne onerirsiniz
almadım, sızma zeytinyağı kullanıcam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar pisik kremi ne aldiniz ne onerirsiniz
sağol canım. çok kalın o yanarım içinde. ben ıkı uc gundur cok terliyorum ne oldu bılmıyorum sıcak basıyor.Bazayı kaldıramıyorum hafta sonu inşallah resmini yüklerimsana da krizantemciğe de ördürelim bari en hızlısından
![]()
Soracak arkadaşımız uyansın o sorar nasılsa![]()
aa nıye oyle dıyosun..bırbırımızın derdıne uzuluyoruz sevıncıne sevınıyoruz..hepımızın cok buyuk ortakbır noktası var cunku.. ben herkesınkını merak edıyorum sahsen mutlu oluyorum yolunda gıden herseye
sorsak bızıde cezalandırmaz dımı..yıllarımı verdım ben buraya
saka bı yana kesınlıklebır yanlış anlaşılma var.. sız konuşup cozsenız de kızcağız gerı gelse
yazık hamıle hamıle nasıl uzulmustur..
kızlar günaydın bebişimizin herşeyi tamam sayılır bir Fenerbahçeli halı ve perde kaldı (babası öyle istiyormuş) birde alsam mı almasam mı karar veremedim e bebekte primanın 50'li 1 numara yenidoğan bebek bezi kargo ücretiyle 27 liraya falan geliyor tecrübeli anneler ne dersiniz?
Aynen epidural icimi cok rahatlatiyor hic dogum korkusu yok......
doğuruncada evlatlık aldım sanacaklar ona yanıyorumInsanın fikri neyse zikri de oymuş boşver salla gitsin.
Doğum izni sat değişikliğinden bahsedilmiş
bu mümkün değil..
32+1 den önce çıkamazsın izne 37+1 den sonra da yasal olarak çalışamazsın.
Devlet pat diye kendisi hesaplıyor istersen 42 de doğur doğum izni başlıyor..
Niye mümkün değil? Satı kim belirliyor? Bebiş bir iki hafta önde çıkıyorsa ultrasonda pekala satı değiştirebilir Dr. Benim takıldığım olay şu belki biliyorsundur. 37 de kesin çalışılmıyor ya. Diyelim 38 de doğum yaptın 40 a kadar olan iki hafta da sonraya ekleniyor diye biliyorum ben. Bu doğru di mi?
bunu yazmış. kimseyi davet etmemiş. "açık ama kimse gelmiyor "yazmış ama sanki kendisi açmış ve kimse yok mu der gibi gibi algılanmış.
epidural epidural dedıgın nedırkı gülüm senın karsında sancı cekerken bağırmaktan seslerı solukları kısılmış ,kusmaktan ıcı dışına cıkmıs,ıshal olmaktan vc den berı gelememıs hatta bebegı *ok çukuruna dusurecegınden korkmuş , ve tastamam dolu dolu 5 sn yede bır gelen sancılarla 12 saat delı danalar gıbı acılar cekmıs bır kadın duruyor...
yaptım oldu![]()
Akillarda nasil yer ettinse artilk hem normal doguruyossun' hem de pasanın altını degistiriyosun bide senin kîz da ordaymıs hamarat hatun masallah
tamam zaten 40 i esas alıp 8 hafta öncesi sonrası izin veriyorlar 37 de dogurursan ve diyelim ki 37 de calisamaz raporu aldiysan 5 haftani daha ekle 8 e 13 oluyor
bugünün sabit konusu yok sanırım.
dün gece uyandım uyandım lizöz dedim. takılmış aklıma.
sen çalışıyorsun ama ben evdeyim... hafta sonu için cumadan yapıyorum yemeklerimi gezsek de 2 gün evde yemeğim oluyor hazır...
atıştırma oluyor işte ara öğünler pek sağlıklı olmuyor
eşim tatlı çok sever o yüzden hep bir şeyler olur evde... kek, sütlü bir tatlı vs. aslında şerbetli sever ama ayda 1 yapıyorum onu... yoksa;
bazen bir patates koyuyorum ocağa haşlıyorum; çikolata topları sütle, sandviç, duruma göre patlamış mısır veya sadece koca bardak ayran yapıp içiyorum...
bazen de can sıkıntısından yiyorum o kötü oluyor işte...
adam mı? kadın sanıyordum ben. adam ne anlar hamilenın halınden.
az önce bi kadın geldi aaa hamilemisin dedi
yok göbeğimde sivilce çıktı diyesim geldi
evet dedim gülümsedim
kendiside 4,5 aylıkmış
bizde 4,5 aylığız dedi asıl sem hamilemisin diyecektim hiç belli olmuyor
bende 8 dedim yalan söylüyosun dedi![]()
daha çok ararsınız sabit konu, yok size konu monu![]()
Erkek değil miymiş :)Kazen diye kadın mu olurmuşay ne bileyim hep erkekmiş gibi düşündüm. Resmi de erkek resmiydi
![]()
Soda olaydı valla bn de söliimoff sana gülerken sodayı evrakların üstüne döktüm.