2015 Şubat Anneleri

Bazayı kaldıramıyorum hafta sonu inşallah resmini yüklerim :KK66: sana da krizantemciğe de ördürelim bari en hızlısından :KK66:
sağol canım. çok kalın o yanarım içinde. ben ıkı uc gundur cok terliyorum ne oldu bılmıyorum sıcak basıyor.
zaten o baza kaldırılmıyorya ne varsa onun içinde var. bende evde yalnızken hep aradığım seyler bazanın ıcınde oluyor. sonra esım gelınce unutuyorum hep kaldır demeyı.

aa nıye oyle dıyosun..bırbırımızın derdıne uzuluyoruz sevıncıne sevınıyoruz..hepımızın cok buyuk ortakbır noktası var cunku.. ben herkesınkını merak edıyorum sahsen mutlu oluyorum yolunda gıden herseye :KK66:

sorsak bızıde cezalandırmaz dımı..:KK17: yıllarımı verdım ben buraya :KK61::KK61::KK61::KK61: saka bı yana kesınlıklebır yanlış anlaşılma var.. sız konuşup cozsenız de kızcağız gerı gelse o_Oyazık hamıle hamıle nasıl uzulmustur..

yok canım sanmam.
benim konu ile pek alakam yok isterseniz sorarım ama nickini falan bana yazmanız lazım :)

kızlar günaydın bebişimizin herşeyi tamam sayılır bir Fenerbahçeli halı ve perde kaldı (babası öyle istiyormuş) birde alsam mı almasam mı karar veremedim e bebekte primanın 50'li 1 numara yenidoğan bebek bezi kargo ücretiyle 27 liraya falan geliyor tecrübeli anneler ne dersiniz?

fazla alma kilolu doğar ise 0 dan direk 1 geçiş yapabilirsiniz hastanede yanına koyacaksın nasılsa fiyatı da iyi al hem çantaya koyarsın :)

Aynen epidural icimi cok rahatlatiyor hic dogum korkusu yok......

benimde epidural idi ama gereksiz yere

Doğum izni sat değişikliğinden bahsedilmiş
bu mümkün değil..

32+1 den önce çıkamazsın izne 37+1 den sonra da yasal olarak çalışamazsın.
Devlet pat diye kendisi hesaplıyor istersen 42 de doğur doğum izni başlıyor..

Niye mümkün değil? Satı kim belirliyor? Bebiş bir iki hafta önde çıkıyorsa ultrasonda pekala satı değiştirebilir Dr. Benim takıldığım olay şu belki biliyorsundur. 37 de kesin çalışılmıyor ya. Diyelim 38 de doğum yaptın 40 a kadar olan iki hafta da sonraya ekleniyor diye biliyorum ben. Bu doğru di mi?

37 de izne çıktığınız 37+2 de doğurursanız şanslısınız fazla vakit geçirirsiniz evladınız ile.
yoksa işe başlayacağınız tarih belli ne zaman doğurduğunuz ile alakası yok.

5 ocakta çıktım doğum iznime
8 mayıs işe başlama tarihimdi.

6 ayda ücretsiz kullandım 10 kasımda işbaşı yaptım sizde değerlendirebilirsiniz.

sat 28 nisandı

Son düzenleme:
Niye mümkün değil? Satı kim belirliyor? Bebiş bir iki hafta önde çıkıyorsa ultrasonda pekala satı değiştirebilir Dr. Benim takıldığım olay şu belki biliyorsundur. 37 de kesin çalışılmıyor ya. Diyelim 38 de doğum yaptın 40 a kadar olan iki hafta da sonraya ekleniyor diye biliyorum ben. Bu doğru di mi?

sen 37 de ayrıldığın anda işe başlayacağın tarih ssk bildiriliyor. hatta hastaneden aldığın raporda bu yazar
şu tarih analık hakkı bitiyor diyerek.
sat ( sonadettarihi) bilmiyorsan afaki bir değer giriliyor ama bu doğacağı günü değiştirmiyor.
bebek 30 da da doğabilir 40ta da.

üstte kendi bilgilerim ile yazmıştım

bunu yazmış. kimseyi davet etmemiş. "açık ama kimse gelmiyor "yazmış ama sanki kendisi açmış ve kimse yok mu der gibi gibi algılanmış.

Eslaya söyleyelim o yazarsa daha iyi gibi. Hepimizin adına yazdığını belirtsin gerekirse bizim de yazıcağımızı söylesin.

epidural epidural dedıgın nedırkı gülüm senın karsında sancı cekerken bağırmaktan seslerı solukları kısılmış ,kusmaktan ıcı dışına cıkmıs,ıshal olmaktan vc den berı gelememıs hatta bebegı *ok çukuruna dusurecegınden korkmuş , ve tastamam dolu dolu 5 sn yede bır gelen sancılarla 12 saat delı danalar gıbı acılar cekmıs bır kadın duruyor...

yaptım oldu :KK70:

canim ben de cektim belki senin kadar da zor olmamistir ama ikinci kez cekmeye hic niyetim yok o sanciyi....
epidural super birsey

Akillarda nasil yer ettinse artilk hem normal doguruyossun' hem de pasanın altını degistiriyosun bide senin kîz da ordaymıs hamarat hatun masallah

bıde ılk sezo olan ben olurmuşum.:KK17:.Allahım SEN koru.o_O.hakkımızda nehayırsa bıze merhametınle muamele eyle ..amınnnnn[/QUOTE]

bu pişik olmasın diye zeytinyağını her alt değiştirmede mi süreceğiz

tamam zaten 40 i esas alıp 8 hafta öncesi sonrası izin veriyorlar 37 de dogurursan ve diyelim ki 37 de calisamaz raporu aldiysan 5 haftani daha ekle 8 e 13 oluyor

8 hafta doğum sonu izni zaten var. 5 hafta da 32-37 aradı oldu. 37-40 arasındaki de ekleniyor dediler yaw. Yani 38 de doğduysa 13+2 gibi.

sen çalışıyorsun ama ben evdeyim... hafta sonu için cumadan yapıyorum yemeklerimi gezsek de 2 gün evde yemeğim oluyor hazır...
atıştırma oluyor işte ara öğünler pek sağlıklı olmuyor :KK43:
eşim tatlı çok sever o yüzden hep bir şeyler olur evde... kek, sütlü bir tatlı vs. aslında şerbetli sever ama ayda 1 yapıyorum onu... yoksa;
bazen bir patates koyuyorum ocağa haşlıyorum; çikolata topları sütle, sandviç, duruma göre patlamış mısır veya sadece koca bardak ayran yapıp içiyorum...
bazen de can sıkıntısından yiyorum o kötü oluyor işte...

Sen Ankaradaydın di mi bekle geliyorum ;)

Back
X