2015 Şubat Anneleri

peki kaç gun rapor alabiliyorum
Raporun süresi belli zaten. D.önce 8 D.sonra 8 hafta toplam 16 hafta. İkiz değilse bebekler.
İstersen 32. Haftada doktorundan 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 37. Haftada yeniden rapor alıp o aradaki 5 haftayı da doğumdan sonraya ekleyebilirsin

Raporun süresi belli zaten. D.önce 8 D.sonra 8 hafta toplam 16 hafta. İkiz değilse bebekler.
İstersen 32. Haftada doktorundan 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 37. Haftada yeniden rapor alıp o aradaki 5 haftayı da doğumdan sonraya ekleyebilirsin
Çok tesekkur ederim canim

Canım ben lansor iciyorum.zaten normalde De gastrit var bende hamile kalınca iyice sapitti midem gaviskin bi de rennie tadlari iğrenç aninda midem bulanıyor hic yararı yok bana ama lansor iyi geliyor onu da her zaman içmek istemiyorum bak su an bile midemden uyuyamiyorum 4 tane yastık dizdim üst üste e böyle de uyunmaz ki zaten boynumda da sorun var benim rahat edemiyorum of ne bileyim sıkıntılıyım nazlıyım
Önceki gebeliklerine göre iyisin maşallah.
Bana da rabelis diye bir hap verdi sabah aç içikiyormuş. Bakayım işe yarayacak mı.?
Kusmak da çözmüyor çünkü.

Canım ben lansor iciyorum.zaten normalde De gastrit var bende hamile kalınca iyice sapitti midem gaviskin bi de rennie tadlari iğrenç aninda midem bulanıyor hic yararı yok bana ama lansor iyi geliyor onu da her zaman içmek istemiyorum bak su an bile midemden uyuyamiyorum 4 tane yastık dizdim üst üste e böyle de uyunmaz ki zaten boynumda da sorun var benim rahat edemiyorum of ne bileyim sıkıntılıyım nazlıyım
Midemin ekşimesiyle uyandim simdi rennie ictim biraz iyi geldi. Dedigin yastiklari dizdim oturuyorum.

@korkutuneli

ben bundan aldım canım aama otribebenin önermişler hep aldıktan sonra gördüm ama ben

bebedor_burun_aspiratoru_62478.jpeg
ben dogumdan sonra lazim oldugunda arastirip almistim otribebe super is goruyor hakkaten. Sen buni denersin ise yaramazsa gidip ondan alirsin. Eczanelerde bilunuyor cok kucuk bir yerde yasamiyorsan. Yenidoganin acil ihtiyaci degil yani alirsin sonra

Ayaklarimin agrisina uyandim takvime de ayaklarinizi dinlendirin yazmislar. Ayaklar agriyor tamam da evde hareketsiz oldugum gun diger kemiklerim daha cok agriyor.
Neyse herkese iyi uykular. Agrisizz sizisiz. MIde yanmasiz

Uyumayan varsa bise soracaktim :KK43:( Ben usutmusum gqliba bogazim agriyo..uc ay oncede bogaz agrisi icin gitmistim doktorum bu antibiyotigi ic bebege hic zarari olmaz dedi..yine de korkup yarida kesmistim..O antibiyotikten kullansam zarari olur mu?İkinci bi sorum da bebek bi kac gun cok hareket ediyo bi kac gun az bu normal mi.aslinda daha dun doktor kontrolum vardi hersey cok normal dedi ama ben evhamlaniuorum galiba..son olarak da dun gogsumun altindaydi kafasi yani orasi siskin di simdi gogsumun alti bos ve karnim bir gecede sivrilesti..bu da normal mi .. :(( Cvplayin lutfen :((

Midemin ekşimesiyle uyandim simdi rennie ictim biraz iyi geldi. Dedigin yastiklari dizdim oturuyorum.

Rennienin gaviscon tarzı bi şurubu var o çok kötü, ama talcid gibi emilen hapı var o anlık mide yukselmelerinde ise yariyor .ben de zar zor uyumustum yine uyandım ilaç alnayınca boyle oluyorum işte.

Önceki gebeliklerine göre iyisin maşallah.
Bana da rabelis diye bir hap verdi sabah aç içikiyormuş. Bakayım işe yarayacak mı.?
Kusmak da çözmüyor çünkü.[QUOTE/]

Rabelis nerden tanıdık geldi acaba kabında yeşil renk var mi? Mide koruyucular genelde aç karnina içiliyor mide dolup asit salmaya başlamadan yani.valla canım ben oğlumda bilmezdim gastrit filan onda daha başka ve ciddi sorunlarim vardı bu mide olayı kısımda başladı dahası ben hamilelik bitince o da bitecek diye beklerken bebek dogdu 1 aylık oldu 2 aylık oldu yok,midem gecmiyor.bebegim 6 aylık olasiya midemin düzelmesini bekledim.dahası oğlum 1 kere kusmamisken kızımın midesi çok kötüydü 1 günlükken daha bütün emdiklerini kusuyordu.benimki de gecmeyince doktora gitmeye karar verdim endoskopi yapıldı filan gastrit varmış. Ben eşime üzülüp dururdum gastrit yüzünden benimki bi başladı onunkinden beter oldu. O ayran filan içince midesi rahatlar benim öyle bi formülum de yok bazen yeri gelir su icsem dahi mideme dokunur.kızım da tam 9 ay kustu ama 9 ayı bitince kusmasi kesildi.

Sen neden kusuyorsun acaba yani ara ara reflu gibi yedijlerim benim de agzima geliyor ama çok şukur kusmuyorum.bu mide biraz da stresle alakalı kendini çok sıkmayacaksın :)

Cevabim neden senin yazının içine girdi cozemedim esoba ama telefondan bu kadar oluyor canim :))

Sen bakma onlara gülüm kuralım hayallerimizi. Vakti gelince görürüz gerçekleri.
Hem neyi çağırırsak o gelir bir güzel hayaller kuralım.
di mi ama yaaa :) gunaydin bu arada guzel anneler tatlı kuzular :) hava aydinlanmadan uyanmaktan nefret ediyorum :( hergün dayan tuba kaldı 3 hafta diye gun sayıyorum :)

Gunaydin anneler.
Bebekle vakit gecirebilmrk icin emzireblmek icin dayan krizantemcik krizantemcik
Aktardigimiz her gun kiymetli. Ucretsiz izin de alsan ucretli izin bir baska : )

sabah şeriflerınız hayrolsun cicişler..:KK76:
mübarek cuma hurmetıne ettıgınız tum hayır duaların kabul olmasını dılerım..

bu arada;

Sevgili peygamberimizin (s.a.v) doğum günü olan Mevlid gecesi bu yıl 02 Ocak Cuma akşamını 03 Ocak Cumartesi gecesine bağlayan geceye denk geliyor.

bizde ona hürmeten yası sayısınca salavat cekıyoruz yanı 63.000 adet.. salavat zıncırıne katılmak ısteyen hatunlar ozel msj la bana ulasabılılerler..bu dar zamanımızda hem bedenlerımıze hem ruhlarımıza hem evlatlarımıza şifa olması dılegıyle...

''ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED''

günaydınn kızlar :)

ben dogumdan sonra lazim oldugunda arastirip almistim otribebe super is goruyor hakkaten. Sen buni denersin ise yaramazsa gidip ondan alirsin. Eczanelerde bilunuyor cok kucuk bir yerde yasamiyorsan. Yenidoganin acil ihtiyaci degil yani alirsin sonra

yok canım küçük bir yerde değilim ankaradayım ben... alırken de görmüştüm otribebeyi ama ilk defa gördüğümden bilemedim tam ne olduğunu :KK23: öğrenince dedim bu işe yaramazsa ondan alırım artık :KK15:

Günaydın bütün bir geceyi uyanık gecirdim sağ tarafim belimden asagi komple ağrılar kramplar içinde. Sanırım dünkü ütü beni yamulttu bir de terliyorum diye balkonu aralamistim kulunc da girmis hep o kadar çok agrim var ki bacagimin agrimayan bir tek noktası yok:( ne sekil döndüysem olmadi yatakta agri kesici magnezyum vb hepsini ictim esim masaj yapti hala aynı cok fenayim ya :mad:

Back
X