- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki kaç gun rapor alabiliyorum
Çok tesekkur ederim canim32. Haftadan sonra 8 hafta rapor alabilirsin canım.
Raporun süresi belli zaten. D.önce 8 D.sonra 8 hafta toplam 16 hafta. İkiz değilse bebekler.peki kaç gun rapor alabiliyorum
Çok tesekkur ederim canimRaporun süresi belli zaten. D.önce 8 D.sonra 8 hafta toplam 16 hafta. İkiz değilse bebekler.
İstersen 32. Haftada doktorundan 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 37. Haftada yeniden rapor alıp o aradaki 5 haftayı da doğumdan sonraya ekleyebilirsin
Önceki gebeliklerine göre iyisin maşallah.Canım ben lansor iciyorum.zaten normalde De gastrit var bende hamile kalınca iyice sapitti midem gaviskin bi de rennie tadlari iğrenç aninda midem bulanıyor hic yararı yok bana ama lansor iyi geliyor onu da her zaman içmek istemiyorum bak su an bile midemden uyuyamiyorum 4 tane yastık dizdim üst üste e böyle de uyunmaz ki zaten boynumda da sorun var benim rahat edemiyorum of ne bileyim sıkıntılıyım nazlıyım
Midemin ekşimesiyle uyandim simdi rennie ictim biraz iyi geldi. Dedigin yastiklari dizdim oturuyorum.Canım ben lansor iciyorum.zaten normalde De gastrit var bende hamile kalınca iyice sapitti midem gaviskin bi de rennie tadlari iğrenç aninda midem bulanıyor hic yararı yok bana ama lansor iyi geliyor onu da her zaman içmek istemiyorum bak su an bile midemden uyuyamiyorum 4 tane yastık dizdim üst üste e böyle de uyunmaz ki zaten boynumda da sorun var benim rahat edemiyorum of ne bileyim sıkıntılıyım nazlıyım
ben dogumdan sonra lazim oldugunda arastirip almistim otribebe super is goruyor hakkaten. Sen buni denersin ise yaramazsa gidip ondan alirsin. Eczanelerde bilunuyor cok kucuk bir yerde yasamiyorsan. Yenidoganin acil ihtiyaci degil yani alirsin sonra
Midemin ekşimesiyle uyandim simdi rennie ictim biraz iyi geldi. Dedigin yastiklari dizdim oturuyorum.
Önceki gebeliklerine göre iyisin maşallah.
Bana da rabelis diye bir hap verdi sabah aç içikiyormuş. Bakayım işe yarayacak mı.?
Kusmak da çözmüyor çünkü.[QUOTE/]
Rabelis nerden tanıdık geldi acaba kabında yeşil renk var mi? Mide koruyucular genelde aç karnina içiliyor mide dolup asit salmaya başlamadan yani.valla canım ben oğlumda bilmezdim gastrit filan onda daha başka ve ciddi sorunlarim vardı bu mide olayı kısımda başladı dahası ben hamilelik bitince o da bitecek diye beklerken bebek dogdu 1 aylık oldu 2 aylık oldu yok,midem gecmiyor.bebegim 6 aylık olasiya midemin düzelmesini bekledim.dahası oğlum 1 kere kusmamisken kızımın midesi çok kötüydü 1 günlükken daha bütün emdiklerini kusuyordu.benimki de gecmeyince doktora gitmeye karar verdim endoskopi yapıldı filan gastrit varmış. Ben eşime üzülüp dururdum gastrit yüzünden benimki bi başladı onunkinden beter oldu. O ayran filan içince midesi rahatlar benim öyle bi formülum de yok bazen yeri gelir su icsem dahi mideme dokunur.kızım da tam 9 ay kustu ama 9 ayı bitince kusmasi kesildi.
Sen neden kusuyorsun acaba yani ara ara reflu gibi yedijlerim benim de agzima geliyor ama çok şukur kusmuyorum.bu mide biraz da stresle alakalı kendini çok sıkmayacaksın :)
di mi ama yaaa :) gunaydin bu arada guzel anneler tatlı kuzular :) hava aydinlanmadan uyanmaktan nefret ediyorumSen bakma onlara gülüm kuralım hayallerimizi. Vakti gelince görürüz gerçekleri.
Hem neyi çağırırsak o gelir bir güzel hayaller kuralım.
ıyıkı sızın cocugunuz degılım..ulen doğar doğmaz dıle gelır ısyannnnnnnnnnnnnnnn dıye bağırırdım halil sezaı gıbı yemınle..![]()
ben dogumdan sonra lazim oldugunda arastirip almistim otribebe super is goruyor hakkaten. Sen buni denersin ise yaramazsa gidip ondan alirsin. Eczanelerde bilunuyor cok kucuk bir yerde yasamiyorsan. Yenidoganin acil ihtiyaci degil yani alirsin sonra
zaten onu dusunmesem 1 sn durmam da 32 den sonrasi hiç çekilmiyor ya bu hafta yıl gibi gecti meselaGunaydin anneler.
Bebekle vakit gecirebilmrk icin emzireblmek icin dayankrizantemcik
Aktardigimiz her gun kiymetli. Ucretsiz izin de alsan ucretli izin bir baska : )