2015 Şubat Anneleri

Cnm senin de mi kızının adı ADA olcak bende inşallah ADA koyucam kızın ismini :D
Evet canım sonradan melis ada olsun dedık bu arada lohusa pijamalarım geldi soran arkadaşlara ama yanlış gelmiş giydim çektim hemen foto koysam fikrlerinizi söylermisiniz bi benzeriydi benim istediğim kalite olarak gayet hoş ve zarif :110:

B

Baska doktorada gittim ama operator perinatolog degil o problem yok dedi yakin ama muhtemelen yukari cikacak dedi ben 27haftaligim cnm rahim agzina 1cm yakinlikta36 haftayi gorsem sorun yok 33.haftada yukari cikanda varms nasip biraz cikmazsada sezeryan mecbur

baska doktora gitmissin iste. perinatolog da kadin dogum zaten. diger doktor bisey yok dediyse yoktur icini ferah tut.
hacettepedeki dr un adi ne?

ilacı var kenacort diye ama onu sürme, kortizonlu olduğu için hamilelere önerilmiyor. acısı uyuşana kadar günde 2-3 defa tuz bas parmağınla da tut orada. acısı geçince öyle bekle, kısa sürede geçiyo.
bir aft uzmanı olarak yardımcı olmak istedim...

karbonat da basinca gecirebilir. bağışıklık düşünce çıkıyor genelde.

Günde bir tane çikolata mı ?
Oy annem siz beni görseniz , günde arka arkaya 3-4 çikolata yediğim oluyor. Nutelladan her sabah bi kaç kaşık alırım. Kek gibi şeyleri de çok severim iki üç gün ymesem sanki su içmemişim gibi kana kana yemek isterim. Ve de yerim.
Yani ne biliyim ben kısıtlamıyorum kendimi. Hamburger kola ilk aylar hiç içip yemedim. Sonra kayınpederimin eşi dedi. Can'ın istiyorsa ye , iç. Hiç birşey olmaz. E biliyorsunuz maşallah kocaman sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi bebeği. Bende yiyorum eğer canım isterse. İçimde ukte kalacağına midem de dursun :KK66:

ah canımmmmmm :D ben kaç tane çikolata yediğimi söyleyemedim utandım :D günde 3 4 çikolata bende yiyorum hemde nasıl yemek D: akşamada puding yapcam o derece sıyırdım :D kola vs içmiyorum normalde halbuki çok severdim ama mesela misafirliğe filan gittiysem dayanamayıp içiyorum. herkes tuhaf tuhaf bakıyor ama banane :D kısıtlamıyorum kendimi :P

Dedim Dr lar istirahat etmem için iştörmezlik raporu verdi dedim bir kulağından girdi diğerinden çıktı. Ben senin görevini yapmanı istiyorum dedi. Görevin dediği şeyler de yeni verdiği görevler. Yani zaten dersine falan girdim öğrencilere ödev verdim okuyacağımı da söyledim. Sınava gitmeyen öğrenciler varmış onları sınav yapacakmışım öyle diyor. Off neyse işte okul kapanana kadar birkaç şey yapmam lazım. Onları yapıp başka iş vermesini engelleyeyim bari.
Senin hocadan benim gözüm korktu. İstediklerini yapınca başka iş vermese bari:110:

bebek arabamız geldi ama koliler çok ağır olduğu için açamadım meraktan çatlıyorum :rolleyes:

burda baby mall diye biryer var canım orada chicco liteway alınca yanında 150 tl lik alışveriş fişi veriyorlarmış. bize 650 ye gelicek inşallah :) bu hafta sonu gidebilirsem alayım diyorum 150 tl ye de diğer ihtiyaçları alırım.

Haber ver buze de geldiginde :) biz de merak ediyoruz
Yanlis urun geldi canim foto koyayim buda hosuma gitti aslinda ama digerini istemistim :KK12: bana gelen bu hemdn giydim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 113
Ya kızlar ben bir şeyi çok kafama takıyorum.Şimdi bizim üst kat ve alt kat komşularımız çok gürültü yapıyorlar.Yani üst katta 2 3 yaşlarında bir çocuk var , o da doğal olarak zıplıyor koşuyor.Alt kat komşularımız ise yatak odamızın tam altında onların genç çocuğu var, sigara çok içiyor ve her sigara içmeye çıktığında balkon kapıları çok sesli kapanıp açılıyor.Şimdi biz eşimle defalarca iki aileyi de özellikle alt komşuyu uyardık.Çünkü çocuk bu koşar zıplar ama alt komşunun oğlu sürekli sabaha karşı da , gece yarısı da, sabah da habire o kapıyı açıp kapıyor.Biz eşimle defalarca uykumuzdan zıpladık, apartmanın zaten ses konusunda izolasyonu hiç yok.Şimdi bebik de bizimle uyuyacak ya inşallah, benim korkum şu; ya o da uyuyamazsa, uykusundan korkuyla sıçrarsa?Çünkü insanlara laf anlatamıyoruz, en son çare kaldı o da kavga etmek , belediyeye şikayet etmek.Sizce oğlum da uyuyamaz mı?Yoksa duymaz mı bile?

baktınız bebiş rahatsız oluyor sıçrıyor uyarırsınız yine dikkat etmezlerse şikayet edersiniz. benim de aklımda kapı zili var. kapı zilini susturma şansımız var mı ki?

işte bak siz kısıtlıyorsunuz kendinizi ben kısıtlayamıyorum ya nasıl anlatsam bilmem yiyemeyecek olduğumu düşününce çok mutsuz oluyorum,bunalıma giriyorum :KK43: az kaldı doğum olunca belki canım istemez çünkü hiç tatlı ihtiyacım olmuyordu ama şimdi gözümde canlanıyor :KK43:

sende şartlandır kendini, ben öyle yaptığım için belki sabredebiliyorum, ipin ucu bi kaçsa çikolata delisi olurum : ))

bişey soracam size ?????????
şimdi biz kaçıncı aydayız :KK53: ben ne zaman 9. aydayım diyecem millete artık ay filan söylemiyorum ocak sonu gibi olur kısmetse diyorum :eek:
8. aydayız canım,40 gün kaldığında yani sen 6 gün sonra 9. ayına gireceksin..

Bugün ütü yapmaya başladım. Küçücük çok keyifli. Ama aklıma takılan şu bebekler gelince biz ütülerle nasıl uğraşıcaz ki...

Senin hocadan benim gözüm korktu. İstediklerini yapınca başka iş vermese bari:110:

korkutmak için yapıyor zaten. korkmuyorum ayrıca eskiden ilk başıma getirdiklerinde birazcık değer verirdim şimdi hiçbişey haketmediğini düşünüyorum. Elindeki statüyle benim kadromu almamı yükselmemi engellemeye çalışırsa da Allah onun elini ayağını dolandırır nasılsa.

Evden yine çıkarsın ki. Oğlunla gezersiniz her gün. Hem yorucu olmaz hem keyifli olur. Öğlen yemeğini her gün dışarda yiyin mesela. Onun da hoşuna gider.
hava soguk cikamayiz ki. Ogle uykusu falan. Gigsume bsey oturmus sanki fena daraldim

Bugün ütü yapmaya başladım. Küçücük çok keyifli. Ama aklıma takılan şu bebekler gelince biz ütülerle nasıl uğraşıcaz ki...

büyük ihtimal yapamayacaz, sürekli bi taraftan yıkanacak bi taraftan kirlenecek , arkadaşım anlattı o hep ütülemiş başta ama yetişememiş başkmış kendilerininki ütüsüz kalıyor bebeğinkini ütülemekten : )) bırakmış ütülemeyi

Back
X