2015 Şubat Anneleri

sabah ne güzel enerjiktim, şimdi yine uykum geldi çöktüm canımda çikolata istiyor hıhhhh :KK12:

hava soguk cikamayiz ki. Ogle uykusu falan. Gigsume bsey oturmus sanki fena daraldim

yaw dışarda gezmiceksin ki okula gider gibi çıkıcaksın heryer avm dolu zaten. hem sinemaya falan gidersiniz oglunla. bence başkasını arama hiç ne güzel ümreye gitmiş bakıcı da. başkasını da evine çağırma rahat rahat gününüzü geçirirsiniz.

canım ben aldım rapor. hastanede rapor bölümü direkt sgk nın sayfasından işlemini yapıyor , sgk nın sistemine düşüyor bilgilerin ve oradan çıktı alıp veriyorlar sana. sonra muhasebecimi aradım sayfayı kontrol etti tmm dedi raporun gözüküyor. raporun başlangıç tarihi var ama bitiş tarihi yok. onu da doğumdan sonra sistem otomatik ayarlıyordur sanırım.

raporda sekiz haftalık süre yazıyor ya o sekiz haftalık süre geçince hala bebiş doğmamışsa o raporu da uzatmak gerekiyormuş. Dr bana öyle söyyledi.

Yok dodex te sadece b12 var ben de vuruldum önceden. Bizim pıhtılaşma genlerimiz seninle aynı. Folik asite de devam ediyorum ben bak o da B vitamini b9.
folik asit baya ictim de yine mi icsem ki

yaw dışarda gezmiceksin ki okula gider gibi çıkıcaksın heryer avm dolu zaten. hem sinemaya falan gidersiniz oglunla. bence başkasını arama hiç ne güzel ümreye gitmiş bakıcı da. başkasını da evine çağırma rahat rahat gününüzü geçirirsiniz.
daha sinema icin fln kucuk oglum. Aslinda sen de haklisin. Her acidan istedigim gibi olsun istiyorum. Dr cumartesi gel calisabilir raporu vereyim dedi. Off

özel sigortası olan varmı bi kaç şey soracağım
şimdi benım sıgortam doğuma yetmeyecek 3000 TL.limitli.

temsılcım şöyle dedi.
yatarak poliçeyı aynı rakamdan yenıleyeceğim
3000 yatarak 100/100 temınatlı
ben hastaneden ssk ile anlaşmalı olarak parayı ödeyeceğim ve faturayı alacağım
sonra faturayı sıgortaya yollayacğım ve onlar bana 3000 tl ye kadar olan kısmı ödeyecekmiş...
öbur türlü sıgortadan gırsem 6000 TL ye varıyor.. ssk yı kullanmak daha mantıklı ama sankı bı yanlışlık var gıbı bunu herkes yapar o zaman dıye düşünüyorum

eşime de özelle ssk yı birlikte kullanın demişler. birlikte kullanılabiliyor mu ki?

kışın bende sadece kış sebzelerini tüketirim. ama gel gör ki hamile kaldım kalalı burger king'in müdavimi oldum annemlere gidince yemeden eve gelemiyorum :D çekiyor beni ye beni ye diye ,bende yiyorum nabayım :D

ben de geçen arbys diye biryerde yedim kendimi zor tutuyorum tekrar gitmemek için.

büyük ihtimal yapamayacaz, sürekli bi taraftan yıkanacak bi taraftan kirlenecek , arkadaşım anlattı o hep ütülemiş başta ama yetişememiş başkmış kendilerininki ütüsüz kalıyor bebeğinkini ütülemekten : )) bırakmış ütülemeyi
Eşimi ütüsüz gömlek pantolonla gönderirmişim işe bebeğinkileri ütülemekten :)

baktınız bebiş rahatsız oluyor sıçrıyor uyarırsınız yine dikkat etmezlerse şikayet edersiniz. benim de aklımda kapı zili var. kapı zilini susturma şansımız var mı ki?
Kapı zilini koli bantlayınca sesi azalıyormuş, biz deneyeceğiz bakalım.Hani sesin çıktığı kısım var ya orayı bantlayacağız bakalım , imternette araştırmıştım öyle bir çözüm bulmuşlar deneyelim dedik bizde.

Kızlar dünden beri fena midem bulanıyor bir de kaç afedersiniz ishal olmuşum ne oldu bana yahu ? uyurken çok üstünü açıyosun dedi eşim örtüyomuş o ama o zaman mı üşüttüm ben acaba. hamileliğin ilk aylarındaki gibi sabah bulantıları başladı resmen :KK43: zaten çok da yorgun hissediyorum. dr a gitsemmi geçermi kendiliğinden. ne yapsam bilemedim.
bence mide bulantısı ve ishal biraradaysa mutlaka doktora git canım. yediğin bişeyde dokunmuş olabilir üşütmüş de olabilirsin :(

canım üzülme boşyere, işi vardır ondan girmiyordur.
sen kötü bişey demedin ki zaten ki öyle bile olsa bi tek sana küserdi komplemize küsmezdi ;)

korkutmak için yapıyor zaten. korkmuyorum ayrıca eskiden ilk başıma getirdiklerinde birazcık değer verirdim şimdi hiçbişey haketmediğini düşünüyorum. Elindeki statüyle benim kadromu almamı yükselmemi engellemeye çalışırsa da Allah onun elini ayağını dolandırır nasılsa.
Egosunu tatmin ediyor herhalde. En kısa zamanda elinden kurtulursun umarım bu süreçte Allah sana sabır versin:KK15:

folik asit baya ictim de yine mi icsem ki

daha sinema icin fln kucuk oglum. Aslinda sen de haklisin. Her acidan istedigim gibi olsun istiyorum. Dr cumartesi gel calisabilir raporu vereyim dedi. Off

folik asiti sürekli kullanmamı söylediler bana. b12 yi sürekkli vurulmuştum o değer yüksek olduğu için tekrar iğne vermediler. bence kv de olsa eve gelip birisi çocuğuna bakmasın. zaten bebiş doğunca gelicekler. boşver okulu yaw. ev bunaltmaz bak güzel süsler hazırlarız birlikte. aspirinin keçeden kelebeklerinden yapmayı düşünüyorum ben. senin avatar resmindeki elbiseden öreriz bebişlere. hem oğlun da uzun bir süre annesiyle zaman geçirir bebiş gelince onunla bu kadar cok ilgilenemeyebilirsin.

Eşimi ütüsüz gömlek pantolonla gönderirmişim işe bebeğinkileri ütülemekten :)

hahaaa,, benimki kendi yapar zorda kalırsa ama çok yavaş yapıyor bi pantolonu anca 1 saatte ütüler , ben dayanamam o kadar zaman uğraşmasına batar o bana o yüzden hiç yaptırmam , severim ben ütüyü gerçi çok şükür

Kapı zilini koli bantlayınca sesi azalıyormuş, biz deneyeceğiz bakalım.Hani sesin çıktığı kısım var ya orayı bantlayacağız bakalım , imternette araştırmıştım öyle bir çözüm bulmuşlar deneyelim dedik bizde.

hımmm

baktınız bebiş rahatsız oluyor sıçrıyor uyarırsınız yine dikkat etmezlerse şikayet edersiniz. benim de aklımda kapı zili var. kapı zilini susturma şansımız var mı ki?
zil kutusunu açıp kablo bağlantısını çıkarıyorsun canım böylelikle çalmıyor.

SEN RAPORLU iken işe gıtmeye devam edeceksen ve bu gunlerın doğum sonrasına eklenmeyecek se ..37.kadar çalışsaydın keşke

canım stres olmamak muhatap olmamak adına 37 ye kadar uzatmadım. Çünkü psikolojik olarak çok etkiliyor geriliyorum üzülüyorum stres yapıyorum falan. İşle ilgili çalışıyorum ama mesela sınavları evde okuycam. odevleri evde kontrol edicem. bir iki sınav olacak o zaman okula gidip öğrencilerin başlarında durucam. bugun sabahtan beri ödevlerle uğraşıyorum mesela. ama evdeyim yani.

Dedim Dr lar istirahat etmem için iştörmezlik raporu verdi dedim bir kulağından girdi diğerinden çıktı. Ben senin görevini yapmanı istiyorum dedi. Görevin dediği şeyler de yeni verdiği görevler. Yani zaten dersine falan girdim öğrencilere ödev verdim okuyacağımı da söyledim. Sınava gitmeyen öğrenciler varmış onları sınav yapacakmışım öyle diyor. Off neyse işte okul kapanana kadar birkaç şey yapmam lazım. Onları yapıp başka iş vermesini engelleyeyim bari.
kıyamam ya nasıl bir sabır var sende Allah kolaylık versin

ah canımmmmmm :D ben kaç tane çikolata yediğimi söyleyemedim utandım :D günde 3 4 çikolata bende yiyorum hemde nasıl yemek D: akşamada puding yapcam o derece sıyırdım :D kola vs içmiyorum normalde halbuki çok severdim ama mesela misafirliğe filan gittiysem dayanamayıp içiyorum. herkes tuhaf tuhaf bakıyor ama banane :D kısıtlamıyorum kendimi :p

eskiden her gün çikolata yerdim. eşim çikolata canavarı derdi bana. yurt dışından gelirken ne istersin diye sorardı millet parfüm krem ister ben çikolata derdim. Şimdi siz yazdıkça bile canım çekmiyor. Kırk yılın başı aklıma geliyor. şeker ölçümünden sonra hele iyice bir yemez oldum. evde %80 kakaolu bitter çikolata var. normalde bitter pek tercih etmem bir de kakao oranı arttıkça acı olur ama onu eritip kayısıları onunla kaplamayı düşünüyorum. canımın tek istediği o şimdilik :)

Back
X