2015 Şubat Anneleri

oy bide dolasma var demi koridorda : )
bana erkek gelen olmaz da,e hemsirelerde kadin zaten genelde
bi dr gelebilir,oda zaten aniden geliyor onceden haberim olmazki gelmeden takayim, çocuga ve bana bakmaya her gun geliyolar 4 gun boyunca
benim bi fikrim yok valla,tulbet dedigin yazmami,onun bide pyjamaya elbiseyemi uymasi lazim renk oalrak : ))))
1 gun neysede 4 gun olunca hastane durumu isin içinden çikamiyorum valla
Canım baş ucunda durur tülbent doktor girince alırsın başına. Ben uydurmadım al basması oluyo dedi topikteki hanımlar kırmızıyı onun için koydum olurda kirlenirse diye bi tane daha koydum onuda erkek anası olduğum için mavi seçtim :) çeyizimdeki oyalılardan çıkardım işte. Tülbentle yazma sanırım aynı şey. Bilemedim şimdi

burda baby mall diye biryer var canım orada chicco liteway alınca yanında 150 tl lik alışveriş fişi veriyorlarmış. bize 650 ye gelicek inşallah :) bu hafta sonu gidebilirsem alayım diyorum 150 tl ye de diğer ihtiyaçları alırım.

ayy çok iyi canım kaçırma fırsatı

meraklı sende rahat dur. bende olsam denerdim açmayı. koliyi kes makasla falan

ay kesecektim ama eksik yada aynlış gelen yada arızalı gelen bişeyi varsa geri iade etmek için kutu gerekecek bu yüzden kesmedim yoksa aklıma geldi benimde

kıyamam ya nasıl bir sabır var sende Allah kolaylık versin

Ben bunlara o kadın için katlanmıyorum aslında canım. Yıllardır bilim adına uğraşıp emek harcayıp duruyorum ideallerim var. Bu sadece gitmek istediğim yolda dikenler oluşturmaya çalışıyor. O yüzden katlanıyorum yani.

kizlar dun bana dr D vit ampul verdi,bebegin kemikleri içinmis
aslinda bu d vit ampulu buyuk kuçuk herkesin senede bi kere içmesi lazimda kim yapiyorki
çocuklarima 6 ayda içiriuorum ben ama
Benim doktor ilaç sevmiyo galiba. Versedeniçsem bende D vitamini. Eksik mi onuda bilmiyorum ama

ikinciler kolay oluyor sanırım. valla hem calısıp hem çocuk doğurmak zor onu bılıyorum.
evde daha mı kolay oluyor bılemıyorum.
şimdi dışarda ısım vardı gıttım geldım. sırıksıklam oldum yoruldum aşırı derecede ama mecburum işte.

Hep sen gidiyosun ofisine hiç gelmiyorlar mı? Evden çalışabilsen aslında. Evde rahat çalışıyorum ben.

Aslında bu da güzelmiş. Ama diğerini daha çok beğendiysen geri gönder. Bi şe sorcam bedeni nasıl aldın. en çok beden büyük küçük gelir diye korkuyorum :/
Aradım canım siteyi çok ilgililer hemen istediğimi yarın gönderip kurye bunu geri alacak beden olarak l aldım orda ölçüler yazıyor canım göğüs kalça olarak ölçtüm öyle sipariş verdim tam üzerime göre oldu

kızz aman erkekler işte , boşver onlar hep bencil zaten, eşim benden 5 çocuk istiyor (nsl bakacaksak neyse ) dedim erkekler doğum yapıyo olsaydı ister miydin 5 çocuk o zaman dedim de yoo asla 1 tane yeterdi diyor ah ahh
Benimkide en az 5 çocuk istiyo. Ev çoluk çocuk dolsunmuş. Hiç beni düşünen yok.

@mattika sendeki bu çalışma askı nerden kuzum hazir bahanen de var otur evinde misler gibi kullan iznini. Su senin bahsettigin parayls heyet raporu veren dr duruyor mu hala ya duruyorsa bi isim cisim ver bize:)

@InzaR nirdesiin kız dön yuvaya
cimcimesultan cimcimesultan güle güle kulanın inşallah arabanızı hayırlı olsun
@esoba kuzum bugün dalgalı denizmis senin ruh halin de arada olur oyle de ne takiyon kvyi ki sen ana ogul aranizda halledersiniz siz deyip siyrilsaydin aradan bosver millet aglma duvarı arıyor biz kime aglancaz
Litchi Litchi sen bu rapor isini sanki normal saglik raporu gibi yansitmissin kadina o hem yasi hem sosyal konumu geregi bihaber oldugu icin bunu insiyatif ya da keyif sayıyor olabilir. Bunun yasal hakkin oldugunu olasi bir tehlike durumunda bebege sana zarar gelmesi gibi bundan isyerinin amirinin sorumlu olacagini bisekilde hissetrmelisin. Calisamiycam kısmınıı naif gecisle degil yasal olarak calısmam katiyen yasak hayati bir tedbir seklinde anltmayi dene ezdrme kendini gerci unv ortami gicik oluyor ama olsun sindrmesin aklınca cadı seni

Canım işyeri amiri o değil o yüzden ona bişey olmaz. Benim görev uzatmamı imzalaması da prosedür gereği aslında bölüm başkanı imzalıyor normalde. O bilim dalı başkanı olduğu için onun da prosedür gereği görüşü alınıyor o kadar. Ayrıca sözle görev veriyor yazılı bir görevlendirmem yok yani kanıt da yok. Baskı kurmak adına böyle yapıyor daha önce de denedi beni sırf ders için yurt dışından getiremeye çalıştı sözle ama. Bunları kanıtlayamqdığım için sıkıntı yapıyor bana. Psikolojimi bozacağına he diyorum geçiyorum söylediklerine.

bir rahatsızlığın yoksa bakmıyor aşağıdan acıklıga falan. karnından da goruyor sanırım benım en son 31 de baktı karnımdan rahimde açılma yok dedı.
arkadaşıma da sadece bir kez çatı muayenesınde bakmışlar aşağıdan. doğum zamanı o da.
Çatı muayenesi hangi haftada oluyo ? Çatı nedir ya daha kibar bişi söyleselermiş keşke

heroine heroine canim bugun hep sigorta sirketimle ugrasyim telefonla... bunlar adama kafayi yedirtir yarim saat telde bekledim anca baglandim...

Benim bildigim ssk ile birlestirebilirsin. Yada faturan ile daha sonra sigortandsn teminat bedelini alabilirsin.
Iki sene once kizimin geniz eti amrliyatinda birlestirmistik sihortalari . Ama sihorta sirketlerinin calisma sistemleti farkli zorda olsa en dogru bilgiyi sigorta sirketinden alirsin...

Ya kızlar ben bir şeyi çok kafama takıyorum.Şimdi bizim üst kat ve alt kat komşularımız çok gürültü yapıyorlar.Yani üst katta 2 3 yaşlarında bir çocuk var , o da doğal olarak zıplıyor koşuyor.Alt kat komşularımız ise yatak odamızın tam altında onların genç çocuğu var, sigara çok içiyor ve her sigara içmeye çıktığında balkon kapıları çok sesli kapanıp açılıyor.Şimdi biz eşimle defalarca iki aileyi de özellikle alt komşuyu uyardık.Çünkü çocuk bu koşar zıplar ama alt komşunun oğlu sürekli sabaha karşı da , gece yarısı da, sabah da habire o kapıyı açıp kapıyor.Biz eşimle defalarca uykumuzdan zıpladık, apartmanın zaten ses konusunda izolasyonu hiç yok.Şimdi bebik de bizimle uyuyacak ya inşallah, benim korkum şu; ya o da uyuyamazsa, uykusundan korkuyla sıçrarsa?Çünkü insanlara laf anlatamıyoruz, en son çare kaldı o da kavga etmek , belediyeye şikayet etmek.Sizce oğlum da uyuyamaz mı?Yoksa duymaz mı bile?
Alışır canım çocuk o sesle büyüyeceği için normal gelir. Biz caddede oturuyorduk ben bekarken yani o evde doğdum büyüdüm gelin çıktım. Cadde ortası olduğu için ve karşımızda hastane olduğu için hep trafik hep ambulans sirenleri vardı. Bize gelen misafir uyuyamazdı ama bizim ruhumuz duymazdı o sesleri. Üst kattakinin torunları at koşturuyodu sanki ama normaldi bize göre. Annemler hiç sıkıntısını yaşamadılar ne bende ne kardeşimde

15/20 dk sürdü durmadı ya kalp atımı gibi oluyo garip
bi de ben oyle ritmik seylere cok takıntılıyımdır..saatin tiktakları falan cok rahatsız eder beni..asla uyuyamam..bnm minnoşunda gece yattıgımda hıckıracagı tutuyor kafam oraya takılıyor geçene kdr uyuyamıyorum :)

S
Geceligi kargodan gelen kimdi unuttum ama cok guzel cok cici Güle güle kullansin inşallah

canta hazrligini bitirenleri de kutlarim ben hala o asamaya gelemedim:KK43:

Kanaması olan arkadaşım ins son durumda sıkıntı yoktur cherish cherish iyiydi en son da sanki birini daha hatrliyorum onun gibi

ya gun boyu aralikli girip okumaya çalışıyorum ama yazma sansim opmuyor sonra da hatlar karsiyor böyle :KK66:
saol canm bnm iyiyim biraz daha şükür , ben de henüz Çanta olayına giremedim:)

Back
X