2015 Şubat Anneleri

Alışır canım çocuk o sesle büyüyeceği için normal gelir. Biz caddede oturuyorduk ben bekarken yani o evde doğdum büyüdüm gelin çıktım. Cadde ortası olduğu için ve karşımızda hastane olduğu için hep trafik hep ambulans sirenleri vardı. Bize gelen misafir uyuyamazdı ama bizim ruhumuz duymazdı o sesleri. Üst kattakinin torunları at koşturuyodu sanki ama normaldi bize göre. Annemler hiç sıkıntısını yaşamadılar ne bende ne kardeşimde
İnşallh dediğin gibi olur canım. :KK39:

öğlen aile hekimliğine gittim kontrol için çağırmışlardı
bebişin kalp atışını dinledim mutlu oldum
dönüşte arkadaşa uğradım sağolsun donattı masayı tek ben değildim birkaç kişi daha vardı
etli çiğ köftede vardı iki tane yedim ama şimdi içim hiç rahat değil
kurup duruyorum bişey olursa diye ama canım çok çekti :KK43:
yapmamalıydım böyle bişey diye kızıp duruyorum kendime

eskiden her gün çikolata yerdim. eşim çikolata canavarı derdi bana. yurt dışından gelirken ne istersin diye sorardı millet parfüm krem ister ben çikolata derdim. Şimdi siz yazdıkça bile canım çekmiyor. Kırk yılın başı aklıma geliyor. şeker ölçümünden sonra hele iyice bir yemez oldum. evde %80 kakaolu bitter çikolata var. normalde bitter pek tercih etmem bir de kakao oranı arttıkça acı olur ama onu eritip kayısıları onunla kaplamayı düşünüyorum. canımın tek istediği o şimdilik :)

vayyy değişik fikir sevdim bunu :D ama onu eritmek filan şimdi uzun iş oğlan habire alta vuruyor ayakta durunca canım yandı yemeği zor koydum ateşe :D

öğlen aile hekimliğine gittim kontrol için çağırmışlardı
bebişin kalp atışını dinledim mutlu oldum
dönüşte arkadaşa uğradım sağolsun donattı masayı tek ben değildim birkaç kişi daha vardı
etli çiğ köftede vardı iki tane yedim ama şimdi içim hiç rahat değil
kurup duruyorum bişey olursa diye ama canım çok çekti :KK43:
yapmamalıydım böyle bişey diye kızıp duruyorum kendime

bişey olmaz korkma evde yapılmış zaten. dışarıdan olsa insanın içine kurt düşer,

bi de ben oyle ritmik seylere cok takıntılıyımdır..saatin tiktakları falan cok rahatsız eder beni..asla uyuyamam..bnm minnoşunda gece yattıgımda hıckıracagı tutuyor kafam oraya takılıyor geçene kdr uyuyamıyorum :)
bende o saatleri hiç almadım eve eşim bi tane almış gittim pilini söktüm :D

Gule gule kullanin,cok begendim..Lohusa tacini nerden aldin acaba,kirmizisini almak isterim ben de:))

sağol canım teşekkür ederim. ama ikisininde nereden alındığını bilmiyorum hediye geldi. ama bu tür taçlar genelde büyük takıcılarda bulunuyor eğer sizin oralarda varsa mutlaka bulursun bu çeşit.

Arkadaslar mrb yaa gecen hafta hacettepeye gittim riskli gebelik benimki mecbur hafif lekelenmem oldu plesanta rahime yakin benim maalesef doktor xirekt bebeginin 3/1olme ihtimalinin zaten biluosun dedi ben artik bu iskencryr katlanamiorum her gittigimde bir teshis koyuyo bi daha gittigimde ole bisi yok dio plesantasi rahme yakin olanlarin cocuklari engelli yada oluomu beni bitiruo bu universite hastaneleri

canım benimde plesanta aşağıda,doktorum hiç öyle bir ihtimalden bahsetmedi,içini ferah tut bence,çocuk dönemiyor galiba öyle bi durumda,en fazla sezeryan olursun ...

Kapı zilini koli bantlayınca sesi azalıyormuş, biz deneyeceğiz bakalım.Hani sesin çıktığı kısım var ya orayı bantlayacağız bakalım , imternette araştırmıştım öyle bir çözüm bulmuşlar deneyelim dedik bizde.
bir anahtr ekledik otimatuge bastigimiz yerin yanina. DUgme kapaliysa zil calmiyor aciksa caliyor. Duruma gore acip kapatiyirsun yani. Super rahatlik

folik asiti sürekli kullanmamı söylediler bana. b12 yi sürekkli vurulmuştum o değer yüksek olduğu için tekrar iğne vermediler. bence kv de olsa eve gelip birisi çocuğuna bakmasın. zaten bebiş doğunca gelicekler. boşver okulu yaw. ev bunaltmaz bak güzel süsler hazırlarız birlikte. aspirinin keçeden kelebeklerinden yapmayı düşünüyorum ben. senin avatar resmindeki elbiseden öreriz bebişlere. hem oğlun da uzun bir süre annesiyle zaman geçirir bebiş gelince onunla bu kadar cok ilgilenemeyebilirsin.
dusuklerden sonra yillarca ictim folikasit. Bu hamilelikte de 20 haftayi gecince biraktim. Arada iceyim bari.
Oglene kadar evdeyim zaten. Programim fena degil bu sene. Boyle rahatken calismak istiyorum. Rapor aramasi buyuk dert gercekten dogum sonrasini dusunmem lazim. Eve kimse gelmesin istiyorum ben de hamileligin psikolojisi ile hic cekemem. Sabah kotuydum bebek bile hissetti az hareket etti. Derse gittim geldim yurudum iyi geldi bana. Ccukla her gun cikilmiyor. Dusun dusun bi hos oldum dusunmeyeyim en iyisi olaylar kendi gelissin

canım benimde plesanta aşağıda,doktorum hiç öyle bir ihtimalden bahsetmedi,içini ferah tut bence,çocuk dönemiyor galiba öyle bi durumda,en fazla sezeryan olursun ...
Dönenide var cnm benim.cocuk son haftalarda guzelce donuo:)bide ihtilasma var bende maalesef sorun birdegilki:((((

Daha var o zaman canımı sıkmayayım şimdiden

aman onda can sıkacak ne var :D hiç mi çatala yatmadın ya da hiç mi alttan ultrasonla baktırmadın. :D ben sillahını yediğim için o çatalda o yüzden çatı matı sıkıntı olmaz bende

Back
X