2015 Şubat Anneleri

Benim arkadaşın oğlu var 4,5 yaşında
Annesi bakmak istiyor ama baktırmıyor işyerine götürüyor.
İşyerinde odası var. Neden çocuğa eziyet ediyorsunuz diyorum.annemin yanında huyu değişiyor sonra çilesini biz çekiyoru diyor.
Çocuk cidden iki gün gitse sonra gelip her şeyi ağlayarak istiyor.
Şiş
Gözünü seveyim kapı süsünü birkaç hafta sonra yap. Psikolojik olarak herşey bitti bebişim gelsin diyebilir beyin. Zaten yatıyorsun azıcık daha büyüsün bebiş.
Vallam hashande dört aylıkken hazırlığa başladı
İlk o, son sen hazırlık yaptınız

Litchi Litchi yengem iki kendi köyüne ve bizim köye haber salmış ağuz bulamamış.bir kişide varmış onlarda yeni yedik bitti demişler.
Yapılışını da öğrendim ama sütü bulamayız tabii. Ayrıca ineğin ilk sütünü tamamen almıyorlarmış yarısını yavrusu içiyormuş. Zaten hepsini içince yavruya dokunuyormuş.
O ilk sütün içine yumurta kırıp karıştırıyorlarmış,sonra içi su dolu başka bir tencerenin içine yerleştirip öyle pişiriyorlarmış.

Iyi aksamlar
Disarda su insanlar neden cok tuhaf biseymis gibi göbegime bakiyolar anlamadim. Sanki cok degisik bisey, ayniseyi yasayan varmi yoksa benmi kuruntu yapyiorum bugun cok sinir oldum..

Ay Allah korusun yeni mi olmuş :KK43: düşünmesi bile kötü allah sabr versin bende iki gündür bu aklımda ama şükür kendini hatırlatıyor. Neden 39. Haftaya kadar beklemişler ki :KK43:
daha 3 4 gun once kntrole gıtmıs hersey yolundaymış..bırden ogleden sonrasıydı hareketı kesıldı aksamakadar bekledim dıyo sabah ta hemen hastaneye gıtmısleer..sonucbu.. :(
Ben uyurken mama vercek ha sacini basini yolarim ya da evden kovarim ayy sinirlendim
gorduklerım goreceklerımın temınatıymıs demekkı..

Iyi aksamlar
Disarda su insanlar neden cok tuhaf biseymis gibi göbegime bakiyolar anlamadim. Sanki cok degisik bisey, ayniseyi yasayan varmi yoksa benmi kuruntu yapyiorum bugun cok sinir oldum..
aynı sey bızdede var,yazık ülkede tek hamıle benım ya onlarda haklılar bakmakta

Iyi aksamlar
Var var
Bakmayı bırak adama yol soruyorum karnıma bakıp kafasını çeviriyor.
Ben henüz.nedenini anlayamadım.
O adamları leylek getirdi anneleri doğurmadı zaten.

Iyi aksamlar
Montla fln kamufle ediyordum , şimdi umrumda değil, bakanların ben de gözlerinin içine bakıyorum , Saygısızlıktan başka bişy değil

ya birşey soracağım sizlere neredeyse burada herkes çocuğu önden gidince erken doğurucam vs diyor.niye böyle diyorsunuz benimde 2 3 hafta önden gidiyor ama doktor vs öyle birşey demedi bana size doktorlarınız mı söylüyor. sözde şubat annesiyiz ama hepimiz daha ocağın ikinci haftasında doğurduk az acele etmeyin daha erken :D

Aynı şeyi söyledim ama beni dinleyen olmadı pkaas 31 Aralık'tan önce doğurmayayım falan demeye başladı. Belki Dr ları söylüyodur erken gelir bebiş diye.

Montla fln kamufle ediyordum , şimdi umrumda değil, bakanların ben de gözlerinin içine bakıyorum , Saygısızlıktan başka bişy değil

Yani bebek magazina giriyoz tip tip bakiyolsr. Sanki ayip bisey almanlar sokak ortasinda birbirini operken kimse bakmiyo hamileyiz sanki gunah isledik.
:

aynı sey bızdede var,yazık ülkede tek hamıle benım ya onlarda haklılar bakmakta

Demi bu isi tek biz yaptik zaten.
Var var
Bakmayı bırak adama yol soruyorum karnıma bakıp kafasını çeviriyor.
Ben henüz.nedenini anlayamadım.
O adamları leylek getirdi anneleri doğurmadı zaten.

Iste once insanin gobegine bakiyolar.

Litchi Litchi yengem iki kendi köyüne ve bizim köye haber salmış ağuz bulamamış.bir kişide varmış onlarda yeni yedik bitti demişler.
Yapılışını da öğrendim ama sütü bulamayız tabii. Ayrıca ineğin ilk sütünü tamamen almıyorlarmış yarısını yavrusu içiyormuş. Zaten hepsini içince yavruya dokunuyormuş.
O ilk sütün içine yumurta kırıp karıştırıyorlarmış,sonra içi su dolu başka bir tencerenin içine yerleştirip öyle pişiriyorlarmış.

Allah'tan tadını hatırlamıyorum da canım çekmiyor. Aklıma arada bir geliyor o kadar. Bebişler doğsun biraz büyüsünler onlar için buluruz inşallah çok sağlıklı bir besin bence ;)

Iyi aksamlar

Bakmışlar ve görmüşler en azından. Ben avmdeyken kadınlar ısrarla çantalarını çarpmaya çalışıyorlardı zor kaçtım ;)

Back
X