2015 Şubat Anneleri

ben geldımmmmmmm:KK71:
acayıp enerjıkım nıyeyse ,dun yaptığım temızlıgı bastan assagı yapasım var yenıden:KK59:..

neyse daha dun sıparısını verdıgımız mevlut kutuları ben sohbetteyken gelmıs ust komsu almış..oyle güzeller kı..:-)bayıldımbayıldım..sıparıs vermek ısteyen hıc dusunmesın derım..:KK39:

katlanmamış şek,lde mi geliyor

benim kocamda daha yeni aklına gelmiş kuru fasulye istiyor dedim daha bu saatten sonra pişmez :D ben sabah ıslayıp düdüklüye koyuyorum hemen pişiyor ama bu saatten sonra iyi olmaz. zaten dün akşamdan patates yemeğim vardı yanına pilav yapıcam kocam çok yiyor pilav haftanın 3 4 günü pilav yapılır bizim evde :D kıymada çıkardım ne olur ne olmaz köfte yaparım diye. yemek seçen koca çok zor bu durumda ne yapsam diye düşünmekten artık gına geldi :KK43:

Pilavı nasıl yapıyorsun? Tavuk suyuyla güzel oluyor ama sade yapılırken nasıl yapılıyor merak ettim.

Bittiii bitti odevler bitti şükürler olsun yarabbm.:KK71: Ben de bittim tabi o baska:KK34:geriye odevi sinavi eksik olan sorumsuzlari eksikleri toparlayip sozluleri verip sisteme girme isi kaldi onlari da halledersem ohhh cekicem gayri bitsin bu eziyet

Ben de istiyorum kar. Bir Ankara'ya yağmadı sanırım.

Canim ankaraya girmeden istanbula dogru yol üzerinde konaklayacak uygun bi yer onerin var mi? Polisevi ogretmenvi vb olabilir golbasi civari ya da sehir trafiğine dalmayacak biyerde yer ariyoruz. Gelirken bi gece konaklmali gelelim dedik riskli iki guzergah var kar kis açısından ikisini de gündüz gözüyle geçmek icin böyle uygun gördük varsa onerin alayım kuzum;)

Slm kızlar. Dün şiddetli bir şekilde avuç içi ve ayak tabanları başta olmak üzere tüm vücutta kaşıntı başladı:( herhangi bir kızarıklık veya kabartı yok. Yarın doktorumu arayacam da sizlerden hiç bu durumu yaşayan var mı? :(

Slm kızlar. Dün şiddetli bir şekilde avuç içi ve ayak tabanları başta olmak üzere tüm vücutta kaşıntı başladı:KK43: herhangi bir kızarıklık veya kabartı yok. Yarın doktorumu arayacam da sizlerden hiç bu durumu yaşayan var mı? :KK43:
Şuanda deli gibi vücudum kaşınıyor mıdır yedim sanırım o alerji yaptı gerçi kaşıntı vardı ama bu kadar değildi bende doktora gidicem yarın

pireli deveyle
Mrsmbl ayni kisi ama , ikiisnin uyeligide eski nasil oluyor acaba boyle

Cok zor geliyor canim.artik secdeye yatip kalkmak nefes nefese kaliyorum bir de karnim sıkısıyor

Namazda karın nasıl sıkışıyor ki otururken mi? Ben çok rahatım da sadece kalkarken ellerimle yerden destek alıyorum. Hem Secde Şekli bebişin dönüşünü de sağlayabilir. Senin bebiş doğum pozisyonunda mıydı?

yani aslında senin korktuğun sanırım preeaklempsi ama onda bile bazen tansiyon yüksek çıkmayabiliyormuş. ama elin yüzün ayağın şişip tansiyon yüksek çıkarsa tabi ki dikkate almakta fayda var. ama 12/7 gibi tansiyonu yüksek sayıp kendini strese sokma :)

bende hiç şişme olmadı. eskiden hep 10 6 çıkardı şimdi 12 7 çıkıyor bu kafamı karıştırdı.

Canim ankaraya girmeden istanbula dogru yol üzerinde konaklayacak uygun bi yer onerin var mi? Polisevi ogretmenvi vb olabilir golbasi civari ya da sehir trafiğine dalmayacak biyerde yer ariyoruz. Gelirken bi gece konaklmali gelelim dedik riskli iki guzergah var kar kis açısından ikisini de gündüz gözüyle geçmek icin böyle uygun gördük varsa onerin alayım kuzum:KK66:

Konya yolundan geleceğiniz için başkent ÖĞRETMEN evini önerebilirim şehir trafiğine girmeden doğruca gelirsiniz. Hem sabah istanbul yoluna da çıkmanız rahat olur. Gölbaşını pek bilmiyorum ama araştırayım canım.

canım bir sürü şey yemek istiyor abur cubur yemek istiyorum ama yersem bu seferde nefes alamıyorum yaaaa :KK34:

bende hiç şişme olmadı. eskiden hep 10 6 çıkardı şimdi 12 7 çıkıyor bu kafamı karıştırdı.
İdrar testi yaptır canım sağlık ocağında dahi bakıyorlar eğer preeklampsi tarzı birşey varsa idrarda protein kaçağı olur.

Back
X