Protein çıktığı zaman doktorun birşey demedi mi boyle şeyler şakaya gelmez ilk hamileliğin de 20. Haftada çıkmıştı yüzünde ellerimde bacaklarimda Nasil şişlik Nasil ödem anlatamam sonraları tansiyonum yükselmeye başladı 17/10lara kadar çıkar olmuştu son zamanlarda.anne ve bebeği için tehlike oluşturabilecek ama sadece hamilelikte olan rahatsizliklarin başında gelir herhalde.ve tek çözümü de hamileliği sonlandırmak.maasallah yine bayağı ilerledik hepimiz ama ben o zaman 20 haftaliktim olu doğum yapacaktim ne kadar stresli zamanlar gecirdik çok şükür sağ saglim oğlumu kucağima aldım ama her zaman boyle de olmayabiliyor ani gelisebiliyor müdahale etmeden Allah korusun hızlı ilerler beyin kanamasina kadar gider.amacım seni korkutmak değil onlem alinirsa kontrol dahilinde duzelebiliyor. doktorun ilgilenmiyorsa başka doktora git çok önemli şüphesi bile tuylerimi diken diken ediyor sakin ihmal etme canim beni de bilgilendir
+1 az çıktı önemsemediler galiba, ondan sonra bi kaç kere daha yaptırdım çıkmadı, sana da çok geçmiş olsun.