2015 Şubat Anneleri

canım daha once bu amelıyatıolan cok kışı tanıyorum..zannediyorum dr un sana ve o arkadaşa oyle demesının sebebı şu;
doğum yaklaştıkça hanı göbek assagı ınıyor ya,bebekte doğum pozısyonu alıyor falan ıste bu ve son zamanlar odıkıslerın açılmasına sebep oluyor..dıkısler bebegı tutamaz hale geliyor..ve doğum başlıyor..bu yüzden bu serklajı olupta son haftaya kadar bekleyen nerdeyse bılmıyorum ben..erken doğum rıskını olabıldıgınce azaltmak ıcın ama tamamen engellemeye yetmıyor ne yazıkkı..cok dıkkat edın,agır kaldırmayın(basınçla acılabılır) ve artık kendınızı hıc yormayın :KK66:

Doktordan daha iyi açıklama yapıyorsun bravo sana valla :D hiç bi iş yapmıyorum desem yerinde olur zannımca , raporlarla geçirdim vaktimi ,kendimi tembel ev hanımı ilan ettim :D

Ya benim tersti döndü sonra bir daha döndü. Doktora sordum önemli değil daha çok döner dedi.
Ama o doğum kanalına girdi diyorlarya o başka bir şeydir.
Benim karnım hala çok yukarda.
Birde dönmeyen çok azmış zaten ona takılma.

hım anladım canım

yok takmıyorum kafama , takınca düzelmiyor bazı şeyler nsl olsa
bana bebeğin böbreğinde genişleme var demişti ayrıntılıyı yapan doktor ama düzelir önemli bişey değil benim oğlumda da var demişti, takmadım kafama en son kendi doktorum baktı çok çok küçük genişlik demek için çok sınırda dedi, doktoruma da dedim hocam hiç takmadım kafaya belki ondan küçülmüştür : )) gülmüştü olabilir demişti

Gunaydin aksam yorgunluktan uyudum giremedim. Bi suru sayfa olmus az yazin yetiseyim

Sanmıyorum açık olsun Noter. Yanımızda Noter şimdi sordum açık diyor kız. Heralde vardır haberi.
Şaşırdım doğrusu onlarda resmi kurum ama.
Sadece kamu kurumlarına tatil ya onlar kamu sayılmiyor sanırım açıksa iyi bari bi de bgn onla ugrasmiyim

Doktordan daha iyi açıklama yapıyorsun bravo sana valla :D hiç bi iş yapmıyorum desem yerinde olur zannımca , raporlarla geçirdim vaktimi ,kendimi tembel ev hanımı ilan ettim :D
bosver olduğu kadar ,olmadığı kader ;)

ev temız olunca kımse taktır etmıyo,amancok yorulmuşsun yapma demıyo nasılsa..bazen saldım çayıra mevlam kayıra demeyı bılmelı ınsan.. ;)

Hayret istte yagip da ank da yagmadigi pek görülür sey değil :)
aslında ankaraya kar yağması an meselesı..belkı yüksek keısmlere yagmıstır bıle..darıcada yağmur var karın zerresı yok ama kocaelı umuttepede bırkarıs kar tutmus heryer bembeyaz..

ılgaza eskısehıre falanda yagmır az sabır gelır delı dolu kar ankarayada ;)

günaydın bacılarım

kafam karışık, bugün 32+0 oldum , 5 haftamı aktaracaktım

dün arkadaşım ben 32+6 da aldım , 32 tamamlanmış hafta yazdı doktor, 37 yi tamamlayıncada izne ayrıldım dedi, bi de sgk doğumu 40+ kabul ediyorya tamamlanmış haftalarda alınıyor izin dedi

kafam çorba

alanlar ne zaman aldınız bugün almazsam pazartesiye kalıyor tatil hep , ne yapayım şimdi ??
Ben 32+0 da aldim iki hamilelikte de. Bence dogrusu bu. Birkac gun kayar tmm da bir hafta niye gec alalim.

Sen şanslısın maşallah bu haftayı 3 günle kapattın. Allahın sevgili kulları adınıza sevindim @şerefraz ve mattika mattika ve diğer öğretmenler iyisiniz yine 4 gün 4,5 mu yoksa tatilllll
Hehe cok mutlu oldum ben. Pers ve cuma dersim.coktu. Kolay bir hafta oldu. Iyi ki aktariyorum dedim.

Bulmuşlar canları sağolsunlar :)
Dertleri neymis yahu

bosver olduğu kadar ,olmadığı kader :KK66:

ev temız olunca kımse taktır etmıyo,amancok yorulmuşsun yapma demıyo nasılsa..bazen saldım çayıra mevlam kayıra demeyı bılmelı ınsan.. :KK66:
amanin bu sozleri sen mi soyluyorsun : ppp

aslında ankaraya kar yağması an meselesı..belkı yüksek keısmlere yagmıstır bıle..darıcada yağmur var karın zerresı yok ama kocaelı umuttepede bırkarıs kar tutmus heryer bembeyaz..

ılgaza eskısehıre falanda yagmır az sabır gelır delı dolu kar ankarayada :KK66:
Ben cuma gidicem ya ank a burdan taşır giderim ank a :))

Ben yine cami actim oturuyorum onunde. Kapali ortamda nefes alamaz oldum. Illa acik hava olcak. Boguluyorum sanki.
@esoba senin gibi terliksiz corapsiz yere basiyorum sicak yaa

Ben yine cami actim oturuyorum onunde. Kapali ortamda nefes alamaz oldum. Illa acik hava olcak. Boguluyorum sanki.
@esoba senin gibi terliksiz corapsiz yere basiyorum sicak yaa

benimde şuan tepemden ateş çıkacak , terliyorum , rahatsız oluyorum bu durumdan kesin kızardım poff , öğleden sonra izin alıp doktora gidecem saat geleydi ifff yaaa :KK23:

Kolumu karnima koydum. Elimde de tlfn. Cok kizdi ittirip duruyor kolumu. Hehe.
Bu hamileligi elimde telefonla gecirdim kotu hissediyorum dusununce : (

benimde şuan tepemden ateş çıkacak , terliyorum , rahatsız oluyorum bu durumdan kesin kızardım poff , öğleden sonra izin alıp doktora gidecem saat geleydi ifff yaaa :KK23:
hem sicakliyorum hem nefes alamiyorum. Hele sinif nasil havasiz oluyor. Sanki pencere acik dgilse oksijen yok gibi.
Guzel haberlerle gl dr.dan

Back
X