annem sen t.dağlı mısın hemşerim bende çorludanım![]()
ivit. T.dağ Merkez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem sen t.dağlı mısın hemşerim bende çorludanım![]()
günaydın litchi hangi sitede o dediğin araba,chicco liteway mi markası
Sagol cnm hosgeldin buarada kotu olmus senin icinn gormeleriYeni incide var canım. Benimkinin markası yeni inci
Evet markası chicco liteway baby mall diye biryer var Ankara'da oradaymış. Internet sitesi de var http://www.babymall.com.tr/bebek-ar...tem-bebek-arabalari&page=1&facet_brand=chicco
Internette kırmızı kalmadı gözüküyor mağazaya Bakıcam bakalım.
canım daha once bu amelıyatıolan cok kışı tanıyorum..zannediyorum dr un sana ve o arkadaşa oyle demesının sebebı şu;
doğum yaklaştıkça hanı göbek assagı ınıyor ya,bebekte doğum pozısyonu alıyor falan ıste bu ve son zamanlar odıkıslerın açılmasına sebep oluyor..dıkısler bebegı tutamaz hale geliyor..ve doğum başlıyor..bu yüzden bu serklajı olupta son haftaya kadar bekleyen nerdeyse bılmıyorum ben..erken doğum rıskını olabıldıgınce azaltmak ıcın ama tamamen engellemeye yetmıyor ne yazıkkı..cok dıkkat edın,agır kaldırmayın(basınçla acılabılır) ve artık kendınızı hıc yormayın![]()
Ya benim tersti döndü sonra bir daha döndü. Doktora sordum önemli değil daha çok döner dedi.
Ama o doğum kanalına girdi diyorlarya o başka bir şeydir.
Benim karnım hala çok yukarda.
Birde dönmeyen çok azmış zaten ona takılma.
Sadece kamu kurumlarına tatil ya onlar kamu sayılmiyor sanırım açıksa iyi bari bi de bgn onla ugrasmiyimSanmıyorum açık olsun Noter. Yanımızda Noter şimdi sordum açık diyor kız. Heralde vardır haberi.
Şaşırdım doğrusu onlarda resmi kurum ama.
Hayret istte yagip da ank da yagmadigi pek görülür sey değil :)Yok canım geceden beri dışarı bakıyorum ama hiç yağmadı.
idari tatilde çalışanlar tatil olanlara uyuz olur ona göre iş yaparSadece kamu kurumlarına tatil ya onlar kamu sayılmiyor sanırım açıksa iyi bari bi de bgn onla ugrasmiyim
bosver olduğu kadar ,olmadığı kaderDoktordan daha iyi açıklama yapıyorsun bravo sana vallahiç bi iş yapmıyorum desem yerinde olur zannımca , raporlarla geçirdim vaktimi ,kendimi tembel ev hanımı ilan ettim
![]()
aslında ankaraya kar yağması an meselesı..belkı yüksek keısmlere yagmıstır bıle..darıcada yağmur var karın zerresı yok ama kocaelı umuttepede bırkarıs kar tutmus heryer bembeyaz..Hayret istte yagip da ank da yagmadigi pek görülür sey değil :)
Anaaammm Deme öyle :))) arabayi sattim sattım yoksa çocuk almak için ank a gelir artık :))idari tatilde çalışanlar tatil olanlara uyuz olur ona göre iş yapardemedi deme
Ben 32+0 da aldim iki hamilelikte de. Bence dogrusu bu. Birkac gun kayar tmm da bir hafta niye gec alalim.günaydın bacılarım
kafam karışık, bugün 32+0 oldum , 5 haftamı aktaracaktım
dün arkadaşım ben 32+6 da aldım , 32 tamamlanmış hafta yazdı doktor, 37 yi tamamlayıncada izne ayrıldım dedi, bi de sgk doğumu 40+ kabul ediyorya tamamlanmış haftalarda alınıyor izin dedi
kafam çorba
alanlar ne zaman aldınız bugün almazsam pazartesiye kalıyor tatil hep , ne yapayım şimdi ??
Hehe cok mutlu oldum ben. Pers ve cuma dersim.coktu. Kolay bir hafta oldu. Iyi ki aktariyorum dedim.Sen şanslısın maşallah bu haftayı 3 günle kapattın. Allahın sevgili kulları adınıza sevindim @şerefraz vemattika ve diğer öğretmenler iyisiniz yine 4 gün 4,5 mu yoksa tatilllll
Dertleri neymis yahuBulmuşlar canları sağolsunlar :)
amanin bu sozleri sen mi soyluyorsun : pppbosver olduğu kadar ,olmadığı kader
ev temız olunca kımse taktır etmıyo,amancok yorulmuşsun yapma demıyo nasılsa..bazen saldım çayıra mevlam kayıra demeyı bılmelı ınsan..![]()
Ben cuma gidicem ya ank a burdan taşır giderim ank a :))aslında ankaraya kar yağması an meselesı..belkı yüksek keısmlere yagmıstır bıle..darıcada yağmur var karın zerresı yok ama kocaelı umuttepede bırkarıs kar tutmus heryer bembeyaz..
ılgaza eskısehıre falanda yagmır az sabır gelır delı dolu kar ankarayada![]()
Ben yine cami actim oturuyorum onunde. Kapali ortamda nefes alamaz oldum. Illa acik hava olcak. Boguluyorum sanki.
@esoba senin gibi terliksiz corapsiz yere basiyorum sicak yaa
ay ne güzel denk getirmişsin tam giderken satış valla bravoAnaaammm Deme öyle :))) arabayi sattim sattım yoksa çocuk almak için ank a gelir artık :))
hem sicakliyorum hem nefes alamiyorum. Hele sinif nasil havasiz oluyor. Sanki pencere acik dgilse oksijen yok gibi.benimde şuan tepemden ateş çıkacak , terliyorum , rahatsız oluyorum bu durumdan kesin kızardım poff , öğleden sonra izin alıp doktora gidecem saat geleydi ifff yaaa![]()