Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize yşk ederim ama Salak ben drun nosunu almadım...burası da küçük bi ilçe acil dr na gitsem anlamaz sanırım..off Allahım içim içimi yiyor sancı ya da kasılma olması gerekmez mi..hemeroid falan yok çok şükür..acaba kaşınma falan olmuştu peçete tahriş edip kanama mı yaptı ne düşüneceğimi şaşırdım...
Pazartesiye kadar dr ulaşamıycam..Rabbim bu mübarek günün hatrına korusun yavrumu yavrularımızı....bi kere daha olursa başka bi dr falan gitsem mi kiKasılma olmadan da sadece kanamayla da gelebilir.yada bu kanama yerleşme kanamasidir önemli birşey olmayabilir de.ama buna doktorun karar vermesi lazim.
Bu arada 36 . Haftadayım Allahım çok erjen daha inş bişey yoktur
Illa sancı olması gerekmez sancısız da gidenleri biliyoruz bunlardan birisi de benim :) en azından lavaboya tekrar git ve aynı durum söz konusu mu bak sonra da en takın sağlık kuruluşunu ara sor onlar seni yönlendirir . Kaç haftalık OLDUĞUNU da bilsek keşkeHepinize yşk ederim ama Salak ben drun nosunu almadım...burası da küçük bi ilçe acil dr na gitsem anlamaz sanırım..off Allahım içim içimi yiyor sancı ya da kasılma olması gerekmez mi..hemeroid falan yok çok şükür..acaba kaşınma falan olmuştu peçete tahriş edip kanama mı yaptı ne düşüneceğimi şaşırdım...
Vallahi benimde ikinci ama doktor en erken 9nunda alirim dedi niye acaba gerci durabikdigi kadr dursunda gec geldiCanim ikinci sezeryan daha mi erken oluyormus? Demek ondan dr bana subatin ilk haftasi aliriz dedi. Bnm ikinci cocugum olacak.
Bende poetakal suyu iciom sıkıp. Hatta birazdan yapicam.bnde cok seviyorum portakali.birde mandalinada bebege kilo yaparmis.canım işin ilginç tarafıda o zaten bu hamileliğimde bırak beslenmeyi vitamin kan hapı dahi içemedim kusmaktan.şimdi kusmuyorum ama yine bulanıyor en bol yediğin şey ne dersen o da meyve:)portakal başta
Pazartesiye kadar dr ulaşamıycam..Rabbim bu mübarek günün hatrına korusun yavrumu yavrularımızı....bi kere daha olursa başka bi dr falan gitsem mi ki
Ben bu aralar hepinizde sağlıkla kucağımıza alamama korkusu olduğunu düşünüyorum ve normal görüyorum. Hepimiz endişeliyiz sıkıntılı hamilelik heçirende rahat geçirende. Birimiz stres yapınca birimiz teselli edersek hiçbir problem olmaz. Kimse kimseye alınmasın destek olalım birbirimize. Burda kimse birini üzmek için bişi yazacak karakterde insan değil zaten.Elbette burda çoğu kişinin sıkıntılı geçmişi var bizde onlardanız yaşadıklarımızı anlatsm anlardınız ama gerek yok can sıkmaya bebeğim benim mucizem onun sağlıkla dünyaya gelmesini istediğim kadar başka birşey istemedim hayattan. Herkesin endişelei oldu benimde ama son zamanlara yaklaşmışken son kontrole kadar benim içimde böyle bişey yoktu ama empatiyle anlarsınız ki kim olsa rahat olamazdı.
ee benimkide ikinci ama doktorum şubatın ilk haftası dedi canım aramızda gün farkı var seninki biraz erken demiş sanki veya bizimki geçCanim ikinci sezeryan daha mi erken oluyormus? Demek ondan dr bana subatin ilk haftasi aliriz dedi. Bnm ikinci cocugum olacak.
Değiştiriyorum konuştum eşimle , olmaz böyle bile bile, gerekirse tamam ona lafımız yokHayırlısı olsun ne diim :/
Hemeroıd falan olmasın? Sen yine de bi doktorunu ara sor bence.
Hastaneden ararlar doktoru illa onlarda vardırHepinize yşk ederim ama Salak ben drun nosunu almadım...burası da küçük bi ilçe acil dr na gitsem anlamaz sanırım..off Allahım içim içimi yiyor sancı ya da kasılma olması gerekmez mi..hemeroid falan yok çok şükür..acaba kaşınma falan olmuştu peçete tahriş edip kanama mı yaptı ne düşüneceğimi şaşırdım...
Ayy ne bilim canim.. Baska dr ye gidicem ayin 8 inde.bakalim o ne dicek.durabildigi kadar dursun yahuuuee benimkide ikinci ama doktorum şubatın ilk haftası dedi canım aramızda gün farkı var seninki biraz erken demiş sanki veya bizimki geç![]()
1-2 damla kan gelse bile acile gitmelisin hemen. Son aylarda bu çok önemli canım. İhmal etme bence hemen dr.ara yada bi koşu acile gidinHayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi
Origin miydiKızlar sabah bi arkadaş film önermişti. Sonu ilginç demişti galiba. Hatırlsyan yazabilirmi?
Öyle bişeydi. Çok sağol canım:)Origin miydi
Kızlar sabah bi arkadaş film önermişti. Sonu ilginç demişti galiba. Hatırlsyan yazabilirmi?