2015 Şubat Anneleri

Hepinize yşk ederim ama Salak ben drun nosunu almadım...burası da küçük bi ilçe acil dr na gitsem anlamaz sanırım..off Allahım içim içimi yiyor sancı ya da kasılma olması gerekmez mi..hemeroid falan yok çok şükür..acaba kaşınma falan olmuştu peçete tahriş edip kanama mı yaptı ne düşüneceğimi şaşırdım...

Kasılma olmadan da sadece kanamayla da gelebilir.yada bu kanama yerleşme kanamasidir önemli birşey olmayabilir de.ama buna doktorun karar vermesi lazim.

Kasılma olmadan da sadece kanamayla da gelebilir.yada bu kanama yerleşme kanamasidir önemli birşey olmayabilir de.ama buna doktorun karar vermesi lazim.
Pazartesiye kadar dr ulaşamıycam..Rabbim bu mübarek günün hatrına korusun yavrumu yavrularımızı....bi kere daha olursa başka bi dr falan gitsem mi ki

Canim ikinci sezeryan daha mi erken oluyormus? Demek ondan dr bana subatin ilk haftasi aliriz dedi. Bnm ikinci cocugum olacak.

Bu arada 36 . Haftadayım Allahım çok erjen daha inş bişey yoktur

Çok şükür yine haftanda bisry yok canım çok daha erken zamanlarda doğup zor zamanlar geçiren bebekler var.ben oğlumu 36 haftalikken dogurdum çok şükür hicbi şey de olmadı.tabii ki bebisin sonuna kadar beklesin inş. Anne karnında durdukları her gun altın değerinde ama dogacaksa da bos yere kendini paralama hem doğumu geciktirici iğneler var ciğer geliştirici iğneler var..Allah başka dert vermesin su mübarek günlerde.

Hepinize yşk ederim ama Salak ben drun nosunu almadım...burası da küçük bi ilçe acil dr na gitsem anlamaz sanırım..off Allahım içim içimi yiyor sancı ya da kasılma olması gerekmez mi..hemeroid falan yok çok şükür..acaba kaşınma falan olmuştu peçete tahriş edip kanama mı yaptı ne düşüneceğimi şaşırdım...
Illa sancı olması gerekmez sancısız da gidenleri biliyoruz bunlardan birisi de benim :) en azından lavaboya tekrar git ve aynı durum söz konusu mu bak sonra da en takın sağlık kuruluşunu ara sor onlar seni yönlendirir . Kaç haftalık OLDUĞUNU da bilsek keşke

canım işin ilginç tarafıda o zaten bu hamileliğimde bırak beslenmeyi vitamin kan hapı dahi içemedim kusmaktan.şimdi kusmuyorum ama yine bulanıyor en bol yediğin şey ne dersen o da meyve:)portakal başta
Bende poetakal suyu iciom sıkıp. Hatta birazdan yapicam.bnde cok seviyorum portakali.birde mandalinada bebege kilo yaparmis.

Pazartesiye kadar dr ulaşamıycam..Rabbim bu mübarek günün hatrına korusun yavrumu yavrularımızı....bi kere daha olursa başka bi dr falan gitsem mi ki

Ben olsam bi daha olmasını beklemeden doktora giderdim.farklı bir doktor olsa ne olur ki sonuçta bebeğinle senin sağlığın önemli?

Elbette burda çoğu kişinin sıkıntılı geçmişi var bizde onlardanız yaşadıklarımızı anlatsm anlardınız ama gerek yok can sıkmaya bebeğim benim mucizem onun sağlıkla dünyaya gelmesini istediğim kadar başka birşey istemedim hayattan. Herkesin endişelei oldu benimde ama son zamanlara yaklaşmışken son kontrole kadar benim içimde böyle bişey yoktu ama empatiyle anlarsınız ki kim olsa rahat olamazdı.
Ben bu aralar hepinizde sağlıkla kucağımıza alamama korkusu olduğunu düşünüyorum ve normal görüyorum. Hepimiz endişeliyiz sıkıntılı hamilelik heçirende rahat geçirende. Birimiz stres yapınca birimiz teselli edersek hiçbir problem olmaz. Kimse kimseye alınmasın destek olalım birbirimize. Burda kimse birini üzmek için bişi yazacak karakterde insan değil zaten.

Canim ikinci sezeryan daha mi erken oluyormus? Demek ondan dr bana subatin ilk haftasi aliriz dedi. Bnm ikinci cocugum olacak.
ee benimkide ikinci ama doktorum şubatın ilk haftası dedi canım aramızda gün farkı var seninki biraz erken demiş sanki veya bizimki geç:KK14:

Hastaneden ararlar doktoru illa onlarda vardır

İşin sonuna geldik ama mecburen doktorumu değiştiriyorum kızlar , bgn de konuştum hiç şans vermiyor normal doğurmam adına . Bnm gibi bu haftalarda doktor değiştiren var mı :) kendimi garip hissediyorum son dakka golü gibi

Hayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi
1-2 damla kan gelse bile acile gitmelisin hemen. Son aylarda bu çok önemli canım. İhmal etme bence hemen dr.ara yada bi koşu acile gidin

Kızlar sabah bi arkadaş film önermişti. Sonu ilginç demişti galiba. Hatırlsyan yazabilirmi?

Back
X