Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin canım. 30 yıl öncesinde yaşanan hikayelerden anladığım Kadarıyla bi değişiklik yok evet. Allah bunların eline düşene de yardım etsin.O gün o kadar çok korkmustum ki oğlum havale geciricek diye.Rabbim onların eline düşürmesin ne diyim sedye yok sedye.
Doğum icin hic devlete gitmedim ortamıni görmedim bilemeyecegim ama Annem ne zor şartlarda doğum yapmış su an senin bahsettigin şartlar iste.kaç yildir bu düzen değişmedi mi.neyse Allah bildiği gibi yapsın başka bisry demiyorum
sag salim gitsen istanbula. Ben rahatlicam inan.Öldüm bittim artik iyice kötürüm gibi olmusum sonunda hastane cantamizı hazırladım fakat küçük çantaya bebisin esyalariyla birlikte sigacaz inadına cok ugrastim poff dışarda bir iki eksik de kaldı artık istanbula varirsak orda bidaha elden geciririm. Bebise cok eşya koydum uzun yola cikicaz ya korkuyorum kafamda deli senaryolar yolda belde dogum bisey olursa esim bilemez bulamaz diye bol yedekli bir canta yaptim ikimiz icin de. Inşallah boyle bir sey olmaz tabi. Bebis icim kiyafetti hurctu goturulcrkleri hurcladım ütüleri bozulmasın diye. Valize sıgmıyor hurclari iyice posetlesem öyle mi koysam bagaja olur mu ki kirlenirse korkum var o kadar yıkadım ütüledim ya. Daha benim büyük kuzumun iki ay giyecek kadar giyim vb esyasi var oyy nasıl sigcaz bilmiyorum sozum ona saatlerdir topluyorum ama naptgimi ben de bilmiyorum valla tek bildigim su an agridan geberdigim![]()
sen nerdeydin canim , van miydi ?Âmin canım. 30 yıl öncesinde yaşanan hikayelerden anladığım Kadarıyla bi değişiklik yok evet. Allah bunların eline düşene de yardım etsin.
İşin kötü tarafı bu şehirde alternatif olacak bi özel hastanede yok Bir an önce bu şehirden kurtulurum inş, lütfen bana dua edin![]()
burda 9 ay boyunca yapiyolar her aylik randevuda
yani parmak var diye erken dogurma durumu yok : ))
Gecmis olsun canim benim de bugun biraz agrim var biraz daha devam ederse bende gidicem hastaneye gun boyu umursamadim ama hale gecmedi....Valla bilmiyorum ki cnm ayırt edemiyorum tam kalçamla belimin birleştiği yer ağrıyor bide ishal gibi karın ağrısı var ama tuvalete çıkamıyorum biraz bekliyim geçmezse gidicdm doktora çocuğumda sakin bugün ağrılarımı mı hissediyor ne?
biz bitlisteyken mardine batmana dogum için gidenler oluyordu oralar daha iyi diyeÂmin canım. 30 yıl öncesinde yaşanan hikayelerden anladığım Kadarıyla bi değişiklik yok evet. Allah bunların eline düşene de yardım etsin.
İşin kötü tarafı bu şehirde alternatif olacak bi özel hastanede yok Bir an önce bu şehirden kurtulurum inş, lütfen bana dua edin![]()
Canım ben genel anestezi olan kimi gördüysem hepsi ağrıyla ağlayarak uyandılar anesteziden. Benim arkadaşımda hatta bende genel anesteziden yanaydım. Arkadaşım gitti hastaneye, doktor ve anestezi uzmanı onu epidurale ikna etmişler. Sonuç epidural oldu. Ne ağrısı ne bişeyi oldu. Benim eşim sezaryene çok karşıydı. Arkadaşımı gördükten sonra yumuşadı. İlk defa böyle sezaryanlı görüyorum dedi:) bende epidural yaptırcam inşaAllah. Anestezi uzmanı zaten bütün bilgileri veriyormuş. Felç olma diye bişeyinde olmadığını söylemiş.hngisi daha iyi onu nasıl belirlicek ben ömrü hayatımda hiç ameliyat fln olmadım anesteziyi nasıl kaldırır nasıl uyanırım bilmiyorum ama çevremdeki bir kaç kişi belden yapılan o müdahale yerine genel anestezi ol dedi snrasında bel ağrısı vs yapıyormuş bel fıtığına sebep oluyormuş fln dedi. Çok sıkı tembihlemiş annemide kesinlikte sezo olursa izin vermeyin epidural spinal vs gibi şeylere genel anestezi alsın demiş. Ama dr.um ne der bilmiyorum bünyem ne tepki verir bilmiyorum hayatımda hiç ameliyat olmayışımın sıkıntısı mıdır tövbe yarabbim bu bilinmezlik hissi
Bu arada sen pipilini ne zmn görcen bakım bnde cuma gidemedim dr.a pzrtesi saat 14.45 e randevu aldık ilk kez öğleden snra gitcem bebişimi görmeye.
benim jinekolgumun ultrasonu yok zatenBen ilk kontrolümü orada olmuştum Dr alttan ultrasonla bakmıştı.
Yok canım kordon aynı yerde ama ona takılmamam gerektiğini söyledi. 150 tane komplikasyon var gebelikte dedi bunu kafaya taktığım içinde stresten dolayı olabileceğini söyledi bende bişi demedim . Allahım yardımcımız olsun. Ne kadar zormuş bi evlat getirmek dünysyaKordona baktı mı? Çözülmüş mü?
Ne bilim erkek bebisim ve erjekler gec geliyo fln diyolar.kendisi de once 39da alalim dedi sonra izin olunca degistiNormal gibi cnm benimmkizimda 38+5 de kendisi gelmisti 1 hafta erken genelde bebeklerde ole geliyo zateb
Sağol cnm ya valla bel ağrısı ve ishale benzer bir karın ağrısı vardı sancı gibi eğer seninde öyleyse git ama özellikle bel ağrısı dikkate alınması gereken bi belirtiymiş.Gecmis olsun canim benim de bugun biraz agrim var biraz daha devam ederse bende gidicem hastaneye gun boyu umursamadim ama hale gecmedi....
bızde hastaneye kımse gelmez.eve cıkıncada gelırse komsular gelır ellerınde sütlerle :) ama ıkram yapılmaz belkı komposto falan verılır ayaküstü.enfazla yarım saat oturup gıderler...cunku zaten mevlut okunacak sonrasında..kimseye sofra falan hazırlayamam ..sırf ona ayrı buna ayrı ugrasmayım dıye mevlut okutuyorum ıste daha ne..ne tuhaf su mıllet yaaa ayıp vallahı..
ben 6 sında gıdıcem 36+0 oluyoruz ogun.. nasıp olursa gorucez bakalım pipiliyı![]()
Canım ben genel anestezi olan kimi gördüysem hepsi ağrıyla ağlayarak uyandılar anesteziden. Benim arkadaşımda hatta bende genel anesteziden yanaydım. Arkadaşım gitti hastaneye, doktor ve anestezi uzmanı onu epidurale ikna etmişler. Sonuç epidural oldu. Ne ağrısı ne bişeyi oldu. Benim eşim sezaryene çok karşıydı. Arkadaşımı gördükten sonra yumuşadı. İlk defa böyle sezaryanlı görüyorum dedi:) bende epidural yaptırcam inşaAllah. Anestezi uzmanı zaten bütün bilgileri veriyormuş. Felç olma diye bişeyinde olmadığını söylemiş.
Masallah kızına....selam kızlar
kontrolden geldim hava çok soğuktu hemen girdim yorganın altına mis gibi uyumuşum :)
kontrolümüz iyi geçti çok şükür
oturman sakıncalı mümkün oldukça uzanarak dinlen dedi doktor yine
kafamız doğum kanalında
beniimki yine dayamış kıçını kaburgama bir o tarafa bir bu tarafa sürtüyor
boyu kaç dedim iki büklüm duruyor boyunu ölçemiyorum dedi
kilosu 2,243 gram çıktı maşallah
15 gün sonra tekrar gideceğiz
2 hafta daha sabredin sonra rahat bir nefes alalım dedi doktor birde
nst kagidinda yaziyor yanda degerin kac oldugu.
ay cok hos yazmissin. Bir bizdr risk var. Bu dr.un da sucu degil aslinda. Ebe yok ortalikta. Dr da saatlerce dogum beklemiyor bir bahane bulup randevu veriyor. Dr olsam ebe yerine calismak istemeyebilirdim ben de. neyimiz duzgun ki bu duzgun olsun
Cok canim sikildi ya, hazirliklarimin hepsi yarim... Hayirlisi olsun demekten baska diyecek birsey yokilerleyesi varmis demek ki bebegin. Ben ne kabizlik cektim cekiyorum da birsey oldugu yok. Zamaninda gelir ins senin bebek