2015 Şubat Anneleri

Bir su bardağı suya 1 silme tatlı kaşığı karbonat katıp iç
Yoksa limonlu ılık su iç.
Yoksa ayran iç yoğurdun yeşil suyunu iç.
Ev yoğurdu ise daha iyi sonuç veriyor hepsini de denedim iyi geldi bana.
Çok geçmiş olsn.
yogurdum hiç yok evde
gidip limonlu su içiyim ben en iyisi
çok saol canim

Kizlar bazen diyorum ki keske bi cocugum daha olsa onunla ugrasirken dusunmeye vaktim olmasa. Ya da calisiyo olsam yorgunluktan dusunmesem bi sey.

Yapayalnizim su an evde, esim nobette ailem zaten uzakta. Kafamda hep donup duruyor ne olacak, ne bitecek. Ufacik bi sey olsa buyutuyorum bu kadar pipirikli bi insan da degildim.

Yalnizlik da cok koymazdi ama hamilelikten sanirim. Derlerdi hamileyken cok hassas olunur vs valla hep biraz abarti bulurdum ne.yalan soyliyim.

Simdi annemi dusundukce bile aglayasim geliyor.. sonra vicdan azabi cekiyorum uzulup kizimi da uzuyorum diye.

Off su zaman hayirlisiyla gecse kucagima alsam yavrumu. Ben bu kafayla ama lohusa bunalimina da girerim kesin sonra da hahaha ay sinirlerim bozuldu bu gece ya :)

Bizimde doğdu doğalı ikisinide babası yıkar.ben su dökerdim sadece.ya da kuvvete oturur bebeği tutardim.benimki hakikatten benden güzel yıkar.ovaliya ovaliya. çocuklar istemez sert yıkıyor diye ama elleri mahkum.
valla oglani geri almaya hiç niyetim yok yikasin ergenlige kadar : )) azcik toprlansin karnimdakikinide yikasin canima minnett , bugun bakdim biraz kapinin aralgindan ikiside gayet mutlu gorunuyoalrdi : )))
kizda yakinda kendini yikamaya abslar herhalde bilemdigi yok onuda becerebilir

hashande yi korkutuyorsun dedin ya onun için dedim
he bende oyle valla, dogdukdan sonra bak sen cumbuse, esimin hesap yok gaziydi yok koligiydi :))

ama olsun yinede dogsunlarda su midemidir bagirsakmidir her ne haltsa kurtuluyum , sirtima kaadr vuruyor verdigi rahatsizlik : (((
Ben demedim onu başkası dedi valla ne olsa benden bilcen :-)

yogurdum hiç yok evde
gidip limonlu su içiyim ben en iyisi
çok saol canim
Ilık su olsn ya da sıcak su ben çayıma sıkıp sıkıp içiyordum. Çok açık çaya sıkıp sıkıp iç olmadı 1 limonu sıkıp üzerine su ekleyip iç şekersiz.

Ilık su olsn ya da sıcak su ben çayıma sıkıp sıkıp içiyordum. Çok açık çaya sıkıp sıkıp iç olmadı 1 limonu sıkıp üzerine su ekleyip iç şekersiz.
mide yanmasi icin soguk sutu 2 yudum ic ara ara cok iyi geliyor.

merhaba kizlar gecen gun bebegin kalp atislariyla ilgili bi problem oldugunu yazmistim pazartesi doktora gitmem gerekirken dün dayanamadim doktorumu aradim ben daha ciddi bi kontrol istiyorum yoksa baska doktora gidicem dedim bu stresle bekleyemicem 2 gun dedim sonra bana hemen gel dedi sonra dun tekrar doktora gittim ve nst ye bagladi kalp atislatinda tekrar ayni dususler oldugunu soyledi ve bana baska bi doktorun bebegin kalbini inceleyebilecegini soyledi anormali doktoruymus ordan randevu aldi ve dun acil diger doktora gittik cok detayli inceleme yapti bebegin kalbine .ve cok sukur hicbir problem yok dedi inanin nasil bir yuk kalkti ustumden sizinle paylasmak istedim hepinizin ilgisine tesekkur ederim ☺☺☺
Çok sevindim, gözün aydın. Allah'ın izniyle sağ salim alıcaz bebeleri kucağımıza :KK39:
11 de ise basliyor
sabah 7 h30 da kalkip gitse yetisir herhalde
kiz sende çok acimasizsin : )) tamam seni dinliycem baskin basinin çaresine :KK53:
Baksın valla :KK71:
Erkeklere sorumluluk vermeyince salıyorlar kendilerini. Sen dur ben yaparım diyen olmuyor.
Sen evle, çocuklarla 24 saat ilgileniyosun. Para kazanmak dışında başka bişeyler de yapsın bi zahmet :KK12:

Çok sevindim, gözün aydın. Allah'ın izniyle sağ salim alıcaz bebeleri kucağımıza :KK39:

Erkeklere sorumluluk vermeyince salıyorlar kendilerini. Sen dur ben yaparım diyen olmuyor.
Sen evle, çocuklarla 24 saat ilgileniyosun. Para kazanmak dışında başka bişeyler de yapsın bi zahmet :KK12:
tesekkur ederim canim amin insallah

haklisin valla ne deyim
himm para kazanmak disinda bi çopi atiyor evdeki bide marketden aldiklarimi yukari tasiyor arabadan

bugunde bundan sonra her pazar evi supurucem dedi bakalim ne kadar dogru çikacak : ))))))

Ben şarkımı soylemeye basladim yine uykusuz her gece...

Tiramisu hadi esobanın ilk bebeği, ilk çocukta erkeklerde bunalıma girebiliyorlarmış falan filan.
Ee sizin üçüncü bebek, senin kocişininki başka bişey yahu.

Bizimki de üçüncü bebek bunalımı :KK70:

haklisin valla ne deyim
himm para kazanmak disinda bi çopi atiyor evdeki bide marketden aldiklarimi yukari tasiyor arabadan

bugunde bundan sonra her pazar evi supurucem dedi bakalim ne kadar dogru çikacak : ))))))
Sen yapabileceği şeyleri çaktırmadan ona yükle, doğumdan sonra da geri alma bacım:KK53:
Ben ilk aylarda yemek işini eşime yıktım halim yok diye. Geçen diyo sadece ilk üç ay dedin hala ben yapıyom yemekleri :)))
çocuk istiyorlarsa onlarında hayatında bişeyler değişsin bi zahmet.:p

Sen yapabileceği şeyleri çaktırmadan ona yükle, doğumdan sonra da geri alma bacım:KK53:
Ben ilk aylarda yemek işini eşime yıktım halim yok diye. Geçen diyo sadece ilk üç ay dedin hala ben yapıyom yemekleri :)))
çocuk istiyorlarsa onlarında hayatında bişeyler değişsin bi zahmet.:p
:)) iyi fikir bende pazarlari yikayim bari yemek isini : ))
iyide simdi alisirsam iki ay sonra napicam, zor olur geri almasi :KK64:

Karnim 1 haftada tam 4 cm buyumus.101 cm idi .105 cm olmusum. Bende mezurayla kafayi yedim :p

yok canim çok denedim sut daha fena yapiyor
aksine sutude çok severim çogu zaman içerim sonra baslar bu durum ama simdi zaten baslamis içmeyim onu

aksam pogaca yedim ondan oldu galiba, mayali seyler mi dokunuyor acaba
neyin sebeb oldugunu bilseydim ona gore dikkat ederdimm:KK42:

Ben de sabaha karşı denedim sütü, soğuk soğuk iyi geldi sandım ama sonra yi e aynisi oldu.sonra elma yedim bilmiyorum iyi mi geldi yoksa uykum geldi öyle mi daldim gittim uyumuşum.herkesin bünyesi farklı ama hamur işleri gercekten dokunuyor insana.Ben de bugün tatlıyı fazla kacirdim midem Yine mahvoldu.ilaç da almamıştır.sabahleyin ilk is ilaç alicam :kk77:

Back
X