Litchicim sana bişi sorucam doktor sana kordon için sezeryan önerdi mi ya? Benimki normal için zorlarız diyor sırf böyle diye sezeryan olacak diye bişey yok diyor
Iki ya da üç kere dolanınca riskliymiş canım. Dr um bana o konuda bişey söylemedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Litchicim sana bişi sorucam doktor sana kordon için sezeryan önerdi mi ya? Benimki normal için zorlarız diyor sırf böyle diye sezeryan olacak diye bişey yok diyor
Sen nerddn duydun ki ? Nerde yazdı ben mi kaçırdım acaba?
Ben ben ben. Catliyorum sinirden. Ozellikle son bir aydir felaketim. Hele bu aksam cildiricamKızlar aranızda sinirli olan var mi? Esim mi sürekli sınırını boUyor yoksa bu hamilelik mi boyle yaptı beni anlayamiyorum
Yok canim ayni seyler...Benim iki küçük çanta.
- 1 tk 5 li hastane çıkışı
- 1 tk 10 lu hastane çıkışı
- 2 tulum ve 2 alt üst tk
- Yelek
- 10 ad bez, ıslak mendil,5 ad. alt açma
- 1 Çıtçıtlı battaniyelerden,1 penye battaniye
- Biberon,emzik
Çok mu acep?
Kızlar aranızda sinirli olan var mi? Esim mi sürekli sınırını boUyor yoksa bu hamilelik mi boyle yaptı beni anlayamiyorum
Kızlar kontrole tok karnınamı gidiyorsunuz? Ben genelde hep sabah giderdim, aç giderdim. Bu sefer saat 14:25 e randevu buldum. E o saate kadarda aç duramam heralde. Bi keresinde doktorda sıramı beklerken bişiler atıştırmıştım, içeri girdiğimde kalp sesini zor duyduk. Bağırsak sesleri geliyor dedi dr :)
Ben hep tok gidiyorum. Acsam kiziyo doktorum hatta bu bebeyi neden ac biraktim diye.Kızlar kontrole tok karnınamı gidiyorsunuz? Ben genelde hep sabah giderdim, aç giderdim. Bu sefer saat 14:25 e randevu buldum. E o saate kadarda aç duramam heralde. Bi keresinde doktorda sıramı beklerken bişiler atıştırmıştım, içeri girdiğimde kalp sesini zor duyduk. Bağırsak sesleri geliyor dedi dr :)
Burda okuyorum da benim bebeğimin de kafası önden gidiyor ama hiç normal olmaz falan demedi burdaki yorumları görünce ya benim doktor çok gözü kara yada arkadaşların doktorları kolaya kaçıyor diyorum anlamadım. Aslında bende riske girmek istemiyorum sorsan sezeryan olucam ama bana sormuyor doktorcumIki ya da üç kere dolanınca riskliymiş canım. Dr um bana o konuda bişey söylemedi.
Rahat bırakmamışsınız ki çocuğuYine iyi yakalamışsınız ama pozu çerçevelettirin bari dursun paşanın odasında.
KizlarAksuaksu dogum yapti 2 tane fistik gibi kizi var artik :) 3 nunde saglik durumlari iyi su an. Yakin zamanda gelir kendiside. Birisi sormus gorunce yazmaj istedim bilginiz olsun diye :)
Dogum haberiyle geliyim mi :)
bu arada arkadaşım söyledi kipada 2 numara prima bez 10 liraymış yakınlarında varsa bak istersen bende yarın akşam bakıcamYok doğru anlamisim 50li paket dedim 50 tane bez çok bence.deneme için molfixe bilgilerimi verdim ama bebek doğacak ortada bez yok.
Ben prima kullanıyorum gerçi 2 numara aldım.evde iki bezli olacakkizim da 4 numara kullaniyor hadi bakalım primaya çalışıyoruz
![]()
Nur2808 canim masallah subanallah tosununa ins dogumunda istedigin gibi kolayca olup bitiveriri:) kasintiyi sordunmu doktoruna?
Aksuaksu canim masallah kizlarina kintrole gidip dogurup ciktin yani ne guzel allah bagislasin kizlarini canim
@esoba kiz o emek icin koydugunnkiyafetler ne ole2 hastane cikisi altlar ustler havada ucusuyo masallah ama bebek bezininaz kiymussun bea onu cogaltabikirsin cnm 2 gun kalicagini dusunursek
ysmnfth canim gule guke kulkansin kizlarin hepsi birbirinden guzel ellerinize sagliik
yok kız çok değil benimde hemen hemen aynı ekstra benimkiler var, bebis icin 3 takim(eldivenleri sapkalari dahil) 1 kalin 1ince battaniye yelek agiz mendili 3 citcitli zibin bez islak mendil ana kucagi corap emzik pisik kremi vucut sutu koydum kendim icinde 1 gecelik 1 pijama takimi hastane sicak olursa diye kisa kollu bi tisort (önu acilanlardan) hirka terlik corap havlu pecete emzirme atleti sutyeni camasir havlu gogus pedi kremleri koydum hangisi çok bak bakalımBenim iki küçük çanta.
- 1 tk 5 li hastane çıkışı
- 1 tk 10 lu hastane çıkışı
- 2 tulum ve 2 alt üst tk
- Yelek
- 10 ad bez, ıslak mendil,5 ad. alt açma
- 1 Çıtçıtlı battaniyelerden,1 penye battaniye
- Biberon,emzik
Çok mu acep?