Evet ben de olumlama yapıyorum bu şekilde :)
Seninki bir aydan da fazla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de olumlama yapıyorum bu şekilde :)
Canim benim ilk kizimda akintiyla beraber hafif pembemsi az bi kan gekmisti o oluyo kiminde kahverengi okuyomus bende kirmiziya yakin pembe gibi bi renkttiCanım Bu Nişan Dediğiniz Şey Ne ?
benimde komşum bu yöntemi oglumda uyguladı 2 dk içinde kakasini yaptıben başka bi şey duymuştum. çok yakın bi tanıdığımın bebeği 3 gün kaka yapamamış. karnı olmuş davul. tanıdığımın babaannesi (eski toprak ne de olsa) daha çocuğu görür görmez "nooldu buna kaka yapmıyor mu, karnı davul olmuş" demiş. sonra "getirin hemen zeytinyağlı fitil yapalım rahatlasın çocuk" demiş. bir peçete/gazete parçasını fitil gibi burarak iyice zeytinyağına bulamışlar. bebeğin poposunun içini yağlamışlar. tanıdığım abla diyor ki "altında yeri batırmasın diye yeni bez sermiştik, o bez yetmedi, gazeteleri serdik altına"
ne varsa eskilerde var...
Annendemi kasintidan dolayi kullaniyo o hapi cnm ise yariyomu acaba bubarada advantani kullandim ilk gebeligimde binise yaramamisti bende sende yarar insallah gecmis olsun bu arada ilerlemes ins
advantan için mi dedi; ben prospektüsünde gebelikte kullanılmaması önerilir yazıyor diye kullanmadım hiç onu egzamam için kullanıyordumm.
excipial lipo kurtarıcı gibi :) yazın güneşlenme sonrası da çok güzel rahatlatıyor![]()
Bende de oLuyor ilkinde işteydim çok korktum uzun da sürdü brz sonra sordum doktora olur artık böyle şeyler dedi hala ara sıra oluyor ama korkmuyorum artıkkızlarrr rahim agzından içeriye dogru bıcak gıbı saplanmalar oluyo nıye olur kı fikri olan var mı?
Hımmm Anladım Canım İyi Oldu Öğreniğim Bilmiyodum Böle Bişey OlduğunuHamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar ve bu mukus tıkaç düşer, buna nişan gelmesi denir. Kişi bunu çamaşırında bulabilir ya da tuvalete gittiğinde fark edebilir. Çoğu zaman nişan ile birlikte koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renkte bir miktar akıntı da görülür. Bazı kadınlarda 36. hafta civarında gelebileceği gibi son ana kadar görülmeyebilir. Hatta bazı kadınlarda olay çok yavaş ve uzun sürede gerçekleştiğinden anne adayın olayın farkında bile olmayabilir. Mukus tıkaç hamilelik sırasında sıkça görülen akıntıların içinde fark edilmeyebilir. Akıntı açık kırmızı renge dönerse ve miktarı artarsa zaman kaybetmeden doktora başvurmanız gereklidir, bu nişan gelmesi değil kanama olabilir. 36 haftadan küçük gebeliklerde böyle kanlı sümüğümsü bir yapı geldiğinde mutlaka doktorunuza haber vermelisiniz. Eğer hamileliğiniz 36 haftadan büyük ise endişe etmenize gerek yoktur.
Doğum ne zaman başlar?
Nişan gelmesi doğumun ilk belirtilerinden biri olmakla birlikte nişan gelmesinden ne kadar sonra doğumun başlayacağını söylemek mümkün değildir. Bazen saatler sonra, bazen günler hatta haftalar sonra doğum başlar.
bu yazıda baya detaylı yazıyor.
Holeyy!Seninki bir aydan da fazla :)
Bade cok moda oldu. Bahar dusunuyorum bakalimBahar güzel de, Bade de çok güzel ya
esim.tek bahar istemezmis cok begenmemis. O yuzden ikinci lazim gibibahar kulaga hos geliyor , tek basinada guzel ikinci sartmi
bilemedim simdi i,i,nci isim
ben de koymuyorum. Yandan toto gobekle yarisiyor gobek ztn kocaman aboosinir oluyorum size ben resmen kayık gibiyimkoymuyorum göbek filan protesto ediyorum sizleri
![]()
kv her bayramda her geldiginde birsey alir ogluma. Olmadi bze corap alir. Benimkiler almaz. Ama kv de almasin isterim. Hem aliyor hem.herseye yorum yapiyor. Oglu sanki.hic evlenmemis gibi. Toruna annem diyor vs. Telefonlari bozulsa esim alsin diye beklerler. Benim ailem daha birey olmamiza izin vererek yetistirdi boguluyorum bu ilgide zoraki samimiyette. Her olayda esim ya da ben.bizim ayri bir aile oldugumuzu ifade etmek zorunda kaliyorz. Almasinlar ve bogmasinlar. Hem hediye alip hem bogmayanindan olsa keskeÖnemli olan görümce olması değil de düşünceli olması sanırım.Bende de var bir tane ama sağolsun hiçbir şeye karışmaz.Bir kere oğlumun 1. miydi 2. yaş gününde mi ne (haziranda) kışlık bir eşofman takımı hediye almıştı oğluma,şimdi giydirsem anca olur oğlum 6 yaşında
Dün gece saçma sapan şeylere üzüldüm durdum.Uyku tutmadı ya sanırım ondan böyle saçmaladım mı ne.Ocak ayında doğacak olan bebişlerin cicilerine filan bakıyordum.Diyor şunu halası yaptı bunu teyzesi gönderdi dedesiyle annannesi geldi bilezik yapmışlar arkadaşım şu hastane çıkışını aldı vs.. O kadar çok özendim ki anlatamamBenim neden hiç arkadaşım yok.Tek çocuğum kardeşim de yok.Torun olacak diye sevinen babaanne dede yok.Yani var da,sevinme kısmı yok.Kendi babam farklı tellerde çalıyor dünyadan haberi yok.Annem zaten bizimle ama ne bleyim ya.
Bana bakın tek çocuk yapıp yalnız bırakmayın çocuklarınızı.Bazen gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum üzülüyorum.Diyorlar ki işte bi arkadaş bi kardeşe de bedel olabiliyor bazen.Arkadaşı yoksa ne olacak.Al işte benim yok.Çevremiz de yok.Eşimin sülalesi de sağolsun hiiiiçç meraklı değiller böyle şeylere.Hadi biz kopuk bir aileyiz zaten böyle olması normal görünüyor diyeyim.Eşimin ailesi birbirine tutkun göründükleri halde hiçbir şeyde destek vermiyorlar.O tutkunluk yok yani.Hani yapalım edelim şöyledir böyledir.. Bebek doğacak daha gözümüz aydın diyen yok.Şimdi ben bu olanları nasıl unutayım![]()
Wollex benimkini markasimarkası ne acaba
Erkek cocgu olacak arkadaslara soruyorum sunnet konusunda ne dusunuyorsunuz ben diyorum peygamber efendiniz torunlarini 7 gunlukken yaptirmis bende oyle istiyorum kirki cikmadan yaptirmak istiyorum hem bezin icinde hizla iylesiyormus oyle diyor arkadaslar esim biraz buyusun oyle dusunelim diyor
Ya ama henuz erken deilmi inmesi icin daha 34+5imGi
Giysinle ilgilidir o canım ya aynı kıyafetle çek fotoyu bence kuculmemistir ama Asagi inmesi normal
Tesekkur ederim cnm o zaman yrn mavi elbisemle bi daha çekineyim de bi bakayim bakalim :)Bir fıstık gördüm sanki.
Biri bol biri dar belli olmuyor düşüklük falan.
Oww ne datli cikmis gobusun ya tam hamis olmussun beni gorenler 5 6 aylik sanio yaaİşte grubun en geniş göbeği. Ellerime tombik demeyin onlar şu anda şiş.
benimki sumuksu seffaf akintinin icinde az bir kan damlasi seklindeydi. 2 gun sonra dogurdum. Sancilar hemen baslamiyor nisan geldikten sonraYani adetliyken olur genelde kan pıhtısı gibi bişeymi o gelince doğummu başlıyomuş
2-3 gündür büyüdü bende şaşırşırdım. Birden şişince. Daha büyümez sanırım.Oww ne datli cikmis gobusun ya tam hamis olmussun beni gorenler 5 6 aylik sanio yaa