Önemli olan görümce olması değil de düşünceli olması sanırım.Bende de var bir tane ama sağolsun hiçbir şeye karışmaz.Bir kere oğlumun 1. miydi 2. yaş gününde mi ne (haziranda) kışlık bir eşofman takımı hediye almıştı oğluma,şimdi giydirsem anca olur oğlum 6 yaşında
Dün gece saçma sapan şeylere üzüldüm durdum.Uyku tutmadı ya sanırım ondan böyle saçmaladım mı ne.Ocak ayında doğacak olan bebişlerin cicilerine filan bakıyordum.Diyor şunu halası yaptı bunu teyzesi gönderdi dedesiyle annannesi geldi bilezik yapmışlar arkadaşım şu hastane çıkışını aldı vs.. O kadar çok özendim ki anlatamam

Benim neden hiç arkadaşım yok.Tek çocuğum kardeşim de yok.Torun olacak diye sevinen babaanne dede yok.Yani var da,sevinme kısmı yok.Kendi babam farklı tellerde çalıyor dünyadan haberi yok.Annem zaten bizimle ama ne bleyim ya.
Bana bakın tek çocuk yapıp yalnız bırakmayın çocuklarınızı.Bazen gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum üzülüyorum.Diyorlar ki işte bi arkadaş bi kardeşe de bedel olabiliyor bazen.Arkadaşı yoksa ne olacak.Al işte benim yok.Çevremiz de yok.Eşimin sülalesi de sağolsun hiiiiçç meraklı değiller böyle şeylere.Hadi biz kopuk bir aileyiz zaten böyle olması normal görünüyor diyeyim.Eşimin ailesi birbirine tutkun göründükleri halde hiçbir şeyde destek vermiyorlar.O tutkunluk yok yani.Hani yapalım edelim şöyledir böyledir.. Bebek doğacak daha gözümüz aydın diyen yok.Şimdi ben bu olanları nasıl unutayım