• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

grili biraz geniş ondan öle duruyo olabilir
Ya kendimde hissediorm sanki ufaldi gibi bide cocuk donse hissedermiyim acaba dun cok agrim oldu sonra gobusumun ust kisminda yamulmalar falan oldu sanki kafasi yukari cikti gibi. Hastanedeyken bisi oldumu hemen bilinio evde olmanin dezavantajlari :))

slm kızlar bızde kızımla 33+3 olduk bugun dr zıyaretımız vardı 6 subata gunumuzu aldık son 1 ay kızım da ıyıymıs masallah 10 gun kadar buyuk dıyor drumuz hayırlısıyla gelsınler ınsallah tum bebekler :)
6 şubatta mı doğum olacak.? Neden o kadar erken? Benim muhtemel doğum tarihi 6 şubat ve benim 1 şubatta doğum olacak ayrıca bebek iki hafta ilerde.

slm kızlar bızde kızımla 33+3 olduk bugun dr zıyaretımız vardı 6 subata gunumuzu aldık son 1 ay kızım da ıyıymıs masallah 10 gun kadar buyuk dıyor drumuz hayırlısıyla gelsınler ınsallah tum bebekler :)
ayyy aramızda 2 gün var. Bende perşembe gidip gün alıcam. Yani sanırım benim de tam tarihim belli olur. Hemen hemen aynı zamanlarda dogum yapıcaz galiba.

Bebişin kaç kilo olmuş canım ?

Kızlar melegimi kucagima almama 42 gun kaldi . Isim arayisi icindeyim isim onerileriniz varmi ? :D:KK69::KK30:

Kizlar kızim icin isim onerileriniz varmı ?? Ben nursel düsunuyorum

alıntıdır

Kizlar sizinle yeni ogrendigim ve az once kendi bebegmede uyguladgm biseyi paylasmak istiyrum bebegm 6 gundur kabizdi caresi biraz pekmezi isitip siringaya cekin bebegn poposundan iceriye sikin bes dk demeden porrt diye cikardi yavrum. Bana soylemslerdi inanmamistim

:KK57::KK57::KK57:
ben ne olursa olsun bebeklerin popoda uyarılmasına karşıyım...

Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok :KK43:
Canim hayirli ugurlu olsun anali babali buyusunler .Allah yardimcin olsun hersey duzelicek bebeklerini alicaksin kucagina hayirlisyla

Önemli olan görümce olması değil de düşünceli olması sanırım.Bende de var bir tane ama sağolsun hiçbir şeye karışmaz.Bir kere oğlumun 1. miydi 2. yaş gününde mi ne (haziranda) kışlık bir eşofman takımı hediye almıştı oğluma,şimdi giydirsem anca olur oğlum 6 yaşında :KK45:

Dün gece saçma sapan şeylere üzüldüm durdum.Uyku tutmadı ya sanırım ondan böyle saçmaladım mı ne.Ocak ayında doğacak olan bebişlerin cicilerine filan bakıyordum.Diyor şunu halası yaptı bunu teyzesi gönderdi dedesiyle annannesi geldi bilezik yapmışlar arkadaşım şu hastane çıkışını aldı vs.. O kadar çok özendim ki anlatamam :KK51: Benim neden hiç arkadaşım yok.Tek çocuğum kardeşim de yok.Torun olacak diye sevinen babaanne dede yok.Yani var da,sevinme kısmı yok.Kendi babam farklı tellerde çalıyor dünyadan haberi yok.Annem zaten bizimle ama ne bleyim ya.

Bana bakın tek çocuk yapıp yalnız bırakmayın çocuklarınızı.Bazen gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum üzülüyorum.Diyorlar ki işte bi arkadaş bi kardeşe de bedel olabiliyor bazen.Arkadaşı yoksa ne olacak.Al işte benim yok.Çevremiz de yok.Eşimin sülalesi de sağolsun hiiiiçç meraklı değiller böyle şeylere.Hadi biz kopuk bir aileyiz zaten böyle olması normal görünüyor diyeyim.Eşimin ailesi birbirine tutkun göründükleri halde hiçbir şeyde destek vermiyorlar.O tutkunluk yok yani.Hani yapalım edelim şöyledir böyledir.. Bebek doğacak daha gözümüz aydın diyen yok.Şimdi ben bu olanları nasıl unutayım:KK42:

Bizde de yok takma kafana. Görümce güya bebiş için bişey almış vermiyor ne olduğunu da söylemiyor büyük olasılıkla kıyafet. Kv ihtiyacın olursa söyle dedi. Bana şunu alın bunu alın diyemem ki. Annem sağolsun bişiler hazırlamış onun da çok uğraşmasını istemiyorum. Ablamın yeni haberi oldu bişey alıcağını sanmıyorum daha çok telefonda şunu al bunu al dedi ;) boşver canım Allah Bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah biz Çalışır alırız bebişimize herşeyi.

Kızlar, göbeğe ayva sürülünce bebek gamzeli doğuyor diye bir söylenti var hiç duydunuz mu?Benim eşim de gamze var da , bebikte de olsun istiyorum.Sürsem acaba olur mu?Çevrenizde hiç deneyen var mı?Dalga geçmeyin ama :oops:

Back
X