• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

canım bebeğin herkesten önemli kesin bir dille içilmiceni hatta illa içmek isteyenlerin mutfakta yada balkonda içeceğini ve daha sonra ellerini yıkayacağını söyliceksin yıkamadan bebeğe dokunulmicanı söyliceksin alınan alınsın çokta tınnnn....

Böyle Söylemek zor biraz. Bunu söyleyince kız krize girerse atak geçirirse ne olucak. Hasta insanlara bişey denmiyor ki.

Doktora guveniyorum hastanede iyi bi yer sadece fikir aliyim dedim bel fitigindan cok cektim ameliyat oldum biraz daha iyiyim galiba ameliyat fikri beni korkutuyo iyilesme sureci.

Benim arkadaş da fıtık var diye Sezeryan olmuştu dr izin vermemsti ama arastrmak lazim tabi yine de

vahide1204 vahide1204 evet öle bişi alabilirim. teşekkürler. denerim hiç olmazsa sonra kalmasını istemem.
S serefraz85 anladım ben de hemşirelere tatlı falan veririz diye düşünmüştüm ama arkadaşlar yüksek miktarda paralardan bahsedince şaşırdım. zaten yeterince hastaneye veriyoruz. bu yüzden özele gidiyoruz sonuçta. bi de bu tarz davranıslarla ugrasmak ıstemem. (gerçi ben ugrasmam ama olsun )

Valla millette cok ki dagtmaya yer ariyolar hani doktorla özel bi bag kurarsin bi anlamda hayatı bi önem arz etcek bi hukuk yaşamış olursun gonlunden.kopar hadi neyse de rutin dogum milyon kere yaptıkları karşılığını. Maddi olarak kat kat aldiklari is yani. Boyle rusvete benzer bi sistem benm icin hos degil. Pahali hediyeler sunanlari duyuyorum ben de ama bnm açımdan gereksiz valla

kar tatıllerınde ıdarı ızınlı oluyoruz. sanmıyorum süremizden düşsünler. yıllık izin kullanımını kastediyor bence. kullanılan kanuni izinler diye geçiyor.

kar tatili konusunda cok emin olamadim zati yazdim onu da mii egitmde dingonun ahiri gibi herkes kafasına göre uyguma yaptgi icin arastrmak lazim yine de:(

Sizde ara tatil ve yaz tatili olduğu için yıllık izin yok sanırım. Tatiller yıllık izne sayılıyor.
Çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin ve sağlık raporu alırsan doğum izninden kesiliyor o doğru. Ama kar tatilleri bi bayram,yılbaşı tatili gibi resmi tatil değil bildiğim kadarıyla.idari izinli oluyorsun o günlerde. Onu da mı kesiyormuş vicdansızlar :stop:

Kesin kkesiyor diyemem de kesebilir bu dekibozuklar belli olmaz demek istedimdi;)

:)) hayatimda hiç içmedim desem inanirmisin sekerim ? : )))

ic ic guzel oluyor süt de yapar hem

Devlet memurları kanunu izinlerle ilgili.kisimdaydi sanırım. Uygulamada farklılık gösterebilir belki ama onbes tatili resmi izin saydigi icin düşen idare ilçe sayisi cok hatta ben ilk dogumumda da bunu yasadim denk geliyordu bi kısmı ara tatile. Yıllık iznini kullanmis birkac kisi meb dısı sanirim kurumu aktif görevde olmadigi icin dusmusler kullandigi kadar gün sayısını. Saglik raporu kullninca da aynini yapiyolar diye biliyorum

Şimdi 15 tatildeki günler yanacak mı,sona ekleniyor mu?

S serefraz85 ben de milli eğitim de calısıyorum. ama sanmıyorum bu ızınlerı takıp etsınler de düşsünler. ben çalışabilir raporunu verdim hiç de umursamadılar valla. neyse ben tatilime bakarım sonra görcez sonucu hiç kafa bulandırmayalım sorup da :KK45:

Acıktıklarını nasıl Anlarız;

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 115
SfEa .!.:
Şimdi 15 tatildeki günler yanacak mı,sona ekleniyor mu?

Sana denk gelmenesi lazim ki calisabilir raporu sınırı 37. Hafta zaten tatile girerken senin geriye kalan uc hafta ertlmeye girmeyen kisim bi kaybin olmaz. Ilk kizimda bir haftam denk geliyordu sorun cikardilar bana ertlmediler boyle ornek de cok okudum nette ha insafa vicdana kalmis kesmeyen de varmis o baska tabi

S serefraz85 ben de milli eğitim de calısıyorum. ama sanmıyorum bu ızınlerı takıp etsınler de düşsünler. ben çalışabilir raporunu verdim hiç de umursamadılar valla. neyse ben tatilime bakarım sonra görcez sonucu hiç kafa bulandırmayalım sorup da :KK45:

yani muhtemelen aralikli tek tuk gun hesabina dusmezler dusnesinler de gerci bazi pskopat tipler her ayrintiyi hesap ediyor insallah o da kimseye denk gelmez dusunup dert etmeye gerek yok olcagina variyo hersey nasilsa :)

Çalışır alsan da resmi tatilleri ertelenen gunden düşüyor ki meb. Acikca madde var aktif calistigin günler kadari aktarilir diye :KK43:
yok canim kar tatili yilbasi tatili dusulmuyor. Yaz tatili subat tatili yillik iznimizden sayiliyor onlara denk gelirse ya da baska rapor alirsan aktarilmiyor. Ama bunlar idari izin aktaricaz diye biliyorum. Zaten baska kurumdaki hamile ve engellilere de tatil oluyr okullar tatil olunca, farkli yani bu

• Beğen
Reactions: ydm
:)) hayatimda hiç içmedim desem inanirmisin sekerim ? : )))
Ben de hic icmedim.2tane dogurdum.annem ben sevmiyorum dedi.benimde olsun sen yinede yap demek aklıma gelmedi.ama sut için çok şey denemiştim. Bi o kaldı.bu sefer kendim alıp yaparım belki sut yapar mi ki diye

yok canim kar tatili yilbasi tatili dusulmuyor. Yaz tatili subat tatili yillik iznimizden sayiliyor onlara denk gelirse ya da baska rapor alirsan aktarilmiyor. Ama bunlar idari izin aktaricaz diye biliyorum. Zaten baska kurumdaki hamile ve engellilere de tatil oluyr okullar tatil olunca, farkli yani bu

Hmmm.iyi o zaman ama bizim.ilce yilbasini da aktartmiyor onu biliyorum

Ben de hic icmedim.2tane dogurdum.annem ben sevmiyorum dedi.benimde olsun sen yinede yap demek aklıma gelmedi.ama sut için çok şey denemiştim. Bi o kaldı.bu sefer kendim alıp yaparım belki sut yapar mi ki diye

Burada siz kaynar diyorsunuz galiba o bixim yaptgmzdan degisik baharatlı bi tadi oluyor. Bizimki bildigin tatli serbet kıvamında seker ve su yogunluklu olunca süt arttrmsti bende bilmiyorum tesaduf mu

Hmmm.iyi o zaman ama bizim.ilce yilbasini da aktartmiyor onu biliyorum
e hadi 1 ocagi aktrmadi. 2 ocak idari izin resmi tatil degil. Onu aktarmasi lazim. Bakalim yasayip gorcez. Kar tatilinde ek ders kesilirdi artik kesilmiyor mesela. Of of ne garip uygulamalar var. Vali cikip hava durumundan tatil verince baska kurumdaki hamile de izinli oluyor. Napayim gidup kapali okulu mu bekleyeyim. Yarin da tatil 3 gun eder. Hele cuma da tatil olursa 4 gun. Evde daraldim inan. Ama tatil olmasa da heryer buz nasil giderim okula.

Back
X