- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Maşallah canım sizeKizlar biz evimize ciktik cok sukur iyiyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım sizeKizlar biz evimize ciktik cok sukur iyiyiz
Yazık ya ben sıkılsın istemiyorum hiç iyi vakit gecirsin istiyorum bensiz.. o yüzden annesinde kalmasına seviniyorum evde tek başına sıkılır bnmkibende kıskanıyorum. evinde kalsın ıstıyorum. hele bırde annesınde eglenıyorsa daha sinir oluyorum.
civil varsa oralarda civilde yatak var. kanz da var. beşik satılan her yerde yatak da var .ver ölçüsünü gösterirler.Aa bizim park yatak da Kraft peki nereden alıcam bunun yatağını yaw. Ebebekteki çocuk burda yok demişti.
senınkı gıdıp kuzu kuzu oturuyordur annesının dıbınde.Yazık ya ben sıkılsın istemiyorum hiç iyi vakit gecirsin istiyorum bensiz.. o yüzden annesinde kalmasına seviniyorum evde tek başına sıkılır bnmki
ben nasıl 3 çocuk yapayım ama şimdi.Kızlar bu haberi gördünüz mü
senın daha 40 gunun var. siz ikinci tayfasınız.biz bırıncı.
uzak işyeri ama metrobüsle yarım saat suruyor. ben sabırsızım onu bekleyemem cunku hastanenın yolunda calısma var hep kapalı oluyor.
çok cicik yakışmış .
3 gundur evde otur otur daraldim. Tabi kv ile beraber oturuyoz. Bari burdaki fotoyu degistireyim dedim. dIsari cikip alisveris yapasim var sacimi degistiresim var : ddresmini değiştirmişsin tanıyamadım![]()
canım illa yatakta Kraft olmak zorunda değil yatağın ölçülerine göre alacaksın kaliteli rahat bi yatak olsun yeter zaten alt kata geçince ince geleceği için üşümesin diye ya kalın normal yatak alınacak yada battaniyeyle falan desteklenecek.....Aa bizim park yatak da Kraft peki nereden alıcam bunun yatağını yaw. Ebebekteki çocuk burda yok demişti.
Evet valla bildin :) dk dk rapor veriyor zaten :) yemek yedim çay içtim reçete kontrol ediyorum falan :)senınkı gıdıp kuzu kuzu oturuyordur annesının dıbınde.
bızımkıler 3 erkek kardeş . dırekt parti işine gırısıyorlar. benı unutuyor.işine geliyor ondan. :)
6 şubat ama 1 şubatta alırız dedı. o sırada kendı gelırse gelır ama suni sancı vermeyız dedı.benim içime hep erken olacakmış gibi doğuyor. hafta başından beri sancılanıyorum göbeğimde aşağı düştü.
bakarsın aynı gün doğururuz esobacım öyle on gün öndesin diye hava atmasana bize
senin sezeryan değil miydi zaten erken bi tarihte almayacaklar mı?
hic bilmiyorun canim. Benim doguma iki gun kala basladi sanci vs. Dr git en iyisiBilmiyorum ki yani her sancıda doktoru aramalı mıyım gitmeli miyim? Yoksa geçmesi için beklemek mi laxım? Ne kadar sürerse panik yapmslıyım?
yatıncada geçmiyor cnm baxen çok şiddetli oluyor şimdi eşimi aramak istemiyorum biraz bekleyeyim geçmezse 1 saate öyle ararım diye düşündüm
Yap sen Başbakan bakar :)ben nasıl 3 çocuk yapayım ama şimdi.
direkt gömsünler benı.
zaten bana ızın bıle yok.
ben bübchen aldım deneme yanılma yöntemiyle hangisi iyi görücez bakalımBebe şampuanı mustela pişik kremi de Sebamed mi bübchen mi alıyoduk?
ben bübchen aldım deneme yanılma yöntemiyle hangisi iyi görücez bakalım![]()