• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bende kıskanıyorum. evinde kalsın ıstıyorum. hele bırde annesınde eglenıyorsa daha sinir oluyorum.
Yazık ya ben sıkılsın istemiyorum hiç iyi vakit gecirsin istiyorum bensiz.. o yüzden annesinde kalmasına seviniyorum evde tek başına sıkılır bnmki

Aa bizim park yatak da Kraft peki nereden alıcam bunun yatağını yaw. Ebebekteki çocuk burda yok demişti.
civil varsa oralarda civilde yatak var. kanz da var. beşik satılan her yerde yatak da var .ver ölçüsünü gösterirler.

Kızlar bu haberi gördünüz mü

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-08-12-44-33.webp
    Screenshot_2015-01-08-12-44-33.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 110
Yazık ya ben sıkılsın istemiyorum hiç iyi vakit gecirsin istiyorum bensiz.. o yüzden annesinde kalmasına seviniyorum evde tek başına sıkılır bnmki
senınkı gıdıp kuzu kuzu oturuyordur annesının dıbınde.
bızımkıler 3 erkek kardeş . dırekt parti işine gırısıyorlar. benı unutuyor.işine geliyor ondan. :)

Selam annisler
DOGUM olmus allah anali babali büyütsün.
Bi sorum var bugün karnim Cok yumusak ama baya bi Yani normalmi olabilirmi bu haftalarda. Hareketi var ama Cok siddetli degil. Napsam bilemedim.

senın daha 40 gunun var. siz ikinci tayfasınız.biz bırıncı.
uzak işyeri ama metrobüsle yarım saat suruyor. ben sabırsızım onu bekleyemem cunku hastanenın yolunda calısma var hep kapalı oluyor.

benim içime hep erken olacakmış gibi doğuyor. hafta başından beri sancılanıyorum göbeğimde aşağı düştü.
bakarsın aynı gün doğururuz esobacım öyle on gün öndesin diye hava atmasana bize :-):KK75:
senin sezeryan değil miydi zaten erken bi tarihte almayacaklar mı?

Aa bizim park yatak da Kraft peki nereden alıcam bunun yatağını yaw. Ebebekteki çocuk burda yok demişti.
canım illa yatakta Kraft olmak zorunda değil yatağın ölçülerine göre alacaksın kaliteli rahat bi yatak olsun yeter zaten alt kata geçince ince geleceği için üşümesin diye ya kalın normal yatak alınacak yada battaniyeyle falan desteklenecek.....

senınkı gıdıp kuzu kuzu oturuyordur annesının dıbınde.
bızımkıler 3 erkek kardeş . dırekt parti işine gırısıyorlar. benı unutuyor.işine geliyor ondan. :)
Evet valla bildin :) dk dk rapor veriyor zaten :) yemek yedim çay içtim reçete kontrol ediyorum falan :)

benim içime hep erken olacakmış gibi doğuyor. hafta başından beri sancılanıyorum göbeğimde aşağı düştü.
bakarsın aynı gün doğururuz esobacım öyle on gün öndesin diye hava atmasana bize :-):KK75:
senin sezeryan değil miydi zaten erken bi tarihte almayacaklar mı?
6 şubat ama 1 şubatta alırız dedı. o sırada kendı gelırse gelır ama suni sancı vermeyız dedı.
ne anladım bu işten.
01/02/2015 güzel duruyor aslında. :)

Bilmiyorum ki yani her sancıda doktoru aramalı mıyım gitmeli miyim? Yoksa geçmesi için beklemek mi laxım? Ne kadar sürerse panik yapmslıyım?

yatıncada geçmiyor cnm baxen çok şiddetli oluyor şimdi eşimi aramak istemiyorum biraz bekleyeyim geçmezse 1 saate öyle ararım diye düşündüm
hic bilmiyorun canim. Benim doguma iki gun kala basladi sanci vs. Dr git en iyisi

Herkes zamanini beklesin ya ocak sonu olanlar ocak basi dogurdu bizler nolcak subat basimi dogurcaz.

Bu sefer doktorum Cok umutlu konusmadi benim ssvd ya eher dedi dogum aninda zorlanirsan Yada zor dogum olursa fazla zorlamszlar hemen sezeryana alirlar dedi. Kolay olurmu acaba. Simdi Bende ilk dogum gibimi olur.

Back
X