Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece kanamam oldu snra bel agrilarim basladi.7 saat sanci cektim.ama allaha sukur oyle bagira cagira bi sanci gecirmedim.8 cm acikliktan snra dogumhaneye indim fakat bebek kucuk die kendini ittiremedi 1 saatde orda bekledim baktik gelmiyo acil sezeryana alindim.sekize on kala girdim sekizi dort gece dogmustu oglum.ama tabi narkoz etkisi falan derken oglumu 12de aldim kucagimahashande sancilari nasil hissettin nasil dogdu anlattinmi kiz hikyani sen ??
Pzts randevum.hayirdir insallah canim
noluyor kizlar yaws hepinize bulasicimi bu sancilarr
dr randevun varmi yakinda ? esin ne zaman geliyor
Kac dk da bir takip et cnm cokmuki sanci bide usudum bugun dedin ondan olabilirmi acaba gaz falanAl işte benimde sancım.var.
İlk kez.sancım.oldu ama.neden olduğunu anlamadım.
Sürekli.sancı,birazda belim ağrıyor.
Yatıyorum ama geçmiyor.
Herzamanki gibi yalnızım.
Sürekli sanki hiç geçmedi.Kac dk da bir takip et cnm cokmuki sanci bide usudum bugun dedin ondan olabilirmi acaba gaz falan
Sezaryandi. Dr bakti, duzenli olmayan sanci var senin sekerin de var hade riske atmayalim dedi. E ben de dunden merakli iyi dedim, oyle oldu :) o soyledigin seyler simdi oluyo, bazen belime agri da giriyo. Cehalet mutlulukmus, ilkinde daha cesurdum :) bunda her an doguracakmisim gibi geliyoAllah seni kizsenin bebisi kim dogurdu tam olarak bilmiyorum diyorsun
boyle karnın tas gibi oluyor sertlesiyor bebek sanki bir yere toplanır gibi olup karnına kramp gibi giriyor.yani en azından beninkiler öyle.ama herkeste ayni baslamiyor doğum mesela kiminde bel ağrısı olarak geliyor daha çok.yada ne bileyim o sırada karni agriyip ishal olanlar var mesela.ama ben öyle Bisey yasamadim.senin ilk doğumun Nasil başlamıştı normal mi sezeryan mi oldun?
Ayagini sicak tut uzan ustunude ort guzelce dinlen bakalim biraz corba falan varsa sicak biseyler ic bakalim gecmezse ara bindoktorunu istersenSürekli sanki hiç geçmedi.
Çok.üşüdüm. Öyle öldürecek cinsten değil ve karnımın üst kısımlarında.
Sezaryandi. Dr bakti, duzenli olmayan sanci var senin sekerin de var hade riske atmayalim dedi. E ben de dunden merakli iyi dedim, oyle oldu :) o soyledigin seyler simdi oluyo, bazen belime agri da giriyo. Cehalet mutlulukmus, ilkinde daha cesurdum :) bunda her an doguracakmisim gibi geliyo
Maalesef canım benim.egeye gittik hep stajerler var sanki sokaktan toplamışlar hic alakası yok işiyle diyor ki kimin ne şikayeti var travmaloloji acilinde olduğumuza gore doğum yapmaya gelmedim herhalde.yuksek bi sedye vardı merdiveni falan yoktu ogluma diyor geç otur bakalım demiyor ki ufak çocuk Nasil oraya oturacak yetişkin insan zor çıkar yuksek sedye çünkü.bu halimle ben aldım kucagima 20 kg oğlum.tamam o da taşımak zorunda değil ama yukarda Allah var insan korkar yani boyle şeylerde birbirinize duyarlı olmasak ne zaman oluruz acaba.oğlum da çok tiksindi herşeyden kucağımdayken cenin pozisyonuna geçti ben yatmiycam anne diye indirdim kucagimdan mecbur.dedim bu isleri yapan başka bi yer doktor filan biliyorsaniz onu söyleyin.biz isim veremiyoruz diyor daha işlem yapılmadan gitmeyi düşünüyorsunuz hele bi bayiltalim dikelim ondan sonra diyor Allahtan kalmadik onun diktiginden ne hayır çıkardı bilmiyorum valla çok tiksindim canım ya ne diyeyim o kadar vergi SGK parası filan alıyorlar nerelere gidiyor onlar içler acısı durumda resmen afedersin b.k goturmedigi kalmis artı İnsaniyet sıfır. Çok şükür ki biz atlattık.Rabbim orda olanlara sabir ve şifa versin doktorlara hemsirelere hastabakicilara merhamet versin..
Oyy maşallah kuzuya. emiyor mu, afferin onaOglani emzirdim uyuttum birazda buraya bakiyim : )
Oh oh ne gzl ciciler onlar :) Güle güle giysin bebecik
Şeker sezeryan sebebi mi? Bende insülin kullanıyorum.normal doğum şansı hiç mi yok?Sezaryandi. Dr bakti, duzenli olmayan sanci var senin sekerin de var hade riske atmayalim dedi. E ben de dunden merakli iyi dedim, oyle oldu :) o soyledigin seyler simdi oluyo, bazen belime agri da giriyo. Cehalet mutlulukmus, ilkinde daha cesurdum :) bunda her an doguracakmisim gibi geliyo
sekerde mi sezeryan sebebiymis bu doktorlar çok alem : ))Sezaryandi. Dr bakti, duzenli olmayan sanci var senin sekerin de var hade riske atmayalim dedi. E ben de dunden merakli iyi dedim, oyle oldu :) o soyledigin seyler simdi oluyo, bazen belime agri da giriyo. Cehalet mutlulukmus, ilkinde daha cesurdum :) bunda her an doguracakmisim gibi geliyo
Hava ne kadar soğukmuş bugün. Resmen donuyorum
Bana mı bir şey oldu cidden soğuk mu acaba.
Sıcak banyo,yatak paklar beni sanki.
benim dr iğneyi ne normal doguma nede epidurala engel görüyor ama sırf iğne kullanıyor diye sezeryan yapan doktorları duydukça bende acaba diyorum...
sezeryanı çogunluk epidural yapıyormuş anne özel olarak genel istiyorum diyorsa genel yapıyormuş...epidural istersen 17-18 şubat gibi alalım dedi..
ihityacin olmadigi surece arama geri canim , bu herfiler ne kaadr odun, seninki benimkine benziyor bu odunlukdaPzts randevum.
Valla aradı güç bela kalktım yataktan baktım tele
Ne ısrarla arıyorsun, kalkamıyoruz heralde,gelemiycem demek için aradıysan hiç aramasaydın dedim,
Teli yüzüme kapattı.
dinlenince gecer ya. Ama stres yapma stres artirir.Al işte benimde sancım.var.
İlk kez.sancım.oldu ama.neden olduğunu anlamadım.
Sürekli.sancı,birazda belim ağrıyor.
Yatıyorum ama geçmiyor.
Herzamanki gibi yalnızım.
Dikiş i yaptılar yapıştırmamı canım?Evet aynisi resimlerin zenci dudakli.agrim az kaldi gecmek uzere yarn kontrollerimiz var benimde bebeginde dikis uzerindeki bandaji ckartcaklar
oyy bu Tr doktorlari beni verem edecekkkŞeker sezeryan sebebi mi? Bende insülin kullanıyorum.normal doğum şansı hiç mi yok?![]()