Daha iyi yatıyorum. Sanırım üşüttüm çıplak ayaklanasıl oldun ? sancın olmuş , geçmişi sağlıklı okuyamadım , net sorunlu
Hava doğukmuş benim kazak yarım.kolluydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyi yatıyorum. Sanırım üşüttüm çıplak ayaklanasıl oldun ? sancın olmuş , geçmişi sağlıklı okuyamadım , net sorunlu
Daha iyi yatıyorum. Sanırım üşüttüm çıplak ayakla
Hava doğukmuş benim kazak yarım.kolluydu
he kocalar evde deilki napalim bizde çekistiryoruz hakediyolar :)))İşte.Bizde.bir kez beraber gittik.
Geleceksin desem.hepsine gelirdi ama kendi talep etmiyor. O bir kez gelmeside şu bizim hormonların tavan yaptığı zaman çok ağlamıştım gelmiyorsun herkes eşiyle gidiyor diye o zamandı.
Yine koca çekiştirmeye başladık.
Adamda hastane fobisi var.
Üşüttüm heralde.yorulacak kadar yürümedim,işyerinde oturdum.
Küçükse de aynı dehşet yansıtılıyor hiiiç takma, sağlığınız için gerekeni yap gerisini boşver stres kadr Zararlı bişey yokBu kilo konusunda öcü gibi bakıyor drlar. Benim kizan da büyümüş 2700 dedi bugunki dr onden gidiyor iri bebek dedi niyeyse böyle dehşet bi durummus gibi.
Termal tayt giydim bgn dötüm ısındıÇok soğuk gerçekten. Sıcakta kalmak en iyisi. Ben de Pelerinimin altına bugün tayt giymiştim oturduğum yerler buz gibiydi. Incecik taytı giyip çıkmışım.
dogum aninda yapilmadi bisey ama ben insuline baslamamistim diyetle idare ettik
hatsanedeyken uç gun boyunca benide bebegide seker yonunden izleidler olçtuler yani bi sorun yok dediler
benim suyum fazlaydi birde, dogum hanede dr bulunmus ama mudaahlede bulunmmamis, sorunlu gebelikliklere giriyormus dr , ihtiyaç olursada aninda mudahale ediyormus iste, bende sonradan ogrendim bunlari bilmiyordum bile orada dr beklediigni : )
sonra o dr benim takibimi yapan ebeye gul gibi bi dogum yapti demis benden için, tam tr ye de çeviremiyorum ama treyegaindan kil alma gibi bisey diyebiliriz dogumuma![]()
Geçmiş olsun ayaklarını Güzelce ısıttın mı , çorap giymişsindir umarmÜşüttüm heralde.yorulacak kadar yürümedim,işyerinde oturdum.
Benim de dr randevum vardı.Bebişimiz dr a göre iyi bence zayıfcherish tabiri ile skinny , slim-fit
2 kilo civarı geldi ,Dr suyu, doppleri gayet güzel dedi.Dedim kilo alması için bişiler okudum yapayım mı dr da dedi her bebek anneye göredir anne vücuduna bünyesine yapısına göredir.Senin çatına,doğum kanalına göre kilo alır dedi.Dışarıdan müdahele etmeye gerek yok dokunma bebeğe dedi.Bir de doğumun rahat olur iyi yönü bu dedi.Dönmüş diyip sevindi
Zaten karnımı elle kontrol ederken karnın küçük bebeğin yapısı da küçük büyük ihtimal dedi.dokunarak anlıyor ya :) Ne bileyim rahatlattı gönderdi.Ama kızımı görünce çok sevindik yaa
![]()
Ağzım hala açık . Huh !Küçükken koşarken düşmüş kafası yarılmış,annesi babasını kahveden çağırmış gel çocuğu doktora götürelim.diye.
Babası demiş ölürse yenisini yaparız.
Babaları arkadaş gibi ama sevgisi olaydan belli oluyor.
Eşim çok iyi biridir ama genlerden gelen bir şeyler var demekki,biraz merhametten yoksun sanki.
Termal tayt giydim bgn dötüm ısındı
dogumu erken tetiklemenin tek mantikli sebebi çocugun çok asiiri kilolu olmasi herhalde benim için dusunduler suni sanciyi,38 falandim sonra vazgeçtiler,40. haftada dogdu oglumda kendi istedigi zaman
Doğumdan sonraki üç gün mü takip ettiler canım?
Bana birisi doğum sancısı çekerken strese girirsen şekerin yükselebilir demişti o yüzden sordum doğum esnasında şeker kontrolü yapılıyor mu acaba diye.
Bikaç sayfa önce bi arkadaş uzunca bir yazı paylaşmıştı orda şeker sezeryan nedeni değildir ama doğumu erken tetiklemek gerekebilir yazıyordu.
Doktorumun bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum ama bi yandanda sezeryan diyecek diye hiç konuşmak istemiyorum. Napsam ki?
hastanede kaldiigm surece bakdilar iste ben 3-4 kalmistim hastanede .. orada nasil oluyor bilmiyorum
Doğumdan sonraki üç gün mü takip ettiler canım?
?
Ben de 1.68 boy 58 ile hamile kaldım aynıyız hmn hmn , bebiş de seninki gibi eksiği var fazlası yok yani. Doktor bana da bünye meselesi dedi ki kardeşim de ben de 3 kg dan küçükmüşüz doğduğumuzdaİşin garibi 170 ye yakın boyum ve 58 ile hamile kaldım ve 10 kilo aldım minyon da değilim yani.Rahmim çatım minyonsa demek ki![]()
Medela aldım tavsiye üzerineselam bayanlar grup ilk açıldığı vakitler yazıyordum bende çok şükür son aya girdik bugün kontrolüm vardı oğluşumu az da olsa gördüm doktor çok yormayalım dedi. Nasipse 28inde doğumumuz var. İlk gebeliğimiz sezeryan olduğu için buda öyle olacak. Birşey sormak istiyorum belki çok önceden bu konuyu konuşup kapattınız ama birhayli karıştırdım forumu göremedim. İlk oğlumda emzirme problemi yaşamıştık (hastane odasında gereksiz bir stres yaşamıştım ona bağlantılı olarak sütüm çok olmadı) elektrikli süt pompası almayı düşünüyorum belki çok panik davranıyorum ama bu konuda önerileriniz varmı?
selam bayanlar grup ilk açıldığı vakitler yazıyordum bende çok şükür son aya girdik bugün kontrolüm vardı oğluşumu az da olsa gördüm doktor çok yormayalım dedi. Nasipse 28inde doğumumuz var. İlk gebeliğimiz sezeryan olduğu için buda öyle olacak. Birşey sormak istiyorum belki çok önceden bu konuyu konuşup kapattınız ama birhayli karıştırdım forumu göremedim. İlk oğlumda emzirme problemi yaşamıştık (hastane odasında gereksiz bir stres yaşamıştım ona bağlantılı olarak sütüm çok olmadı) elektrikli süt pompası almayı düşünüyorum belki çok panik davranıyorum ama bu konuda önerileriniz varmı?
Pentide var :) boşuna üşümüşüm ı kdr dedimÖyle bişey alsaydım keşke ben de. Nereden aldın canım?
Tatlı annis nasıl gidiyor bebisli hayat ?