• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Canım dünden beri sütlü bi tatlı istiyor bugünde eşim tesadüfen eve gelirken tatlı alıcam ne istersin diye sordu söyledim valla canım istiyordu diye yesem ne olur ki ya? Litchi Litchi canım sen bişi söyle içim rahat olsun arada kaçamak yapsak bişi olur mu ki ? Şimdiye kadar hiç yapmadım

Ye canım bizim şekerimiz Sınırda zaten. Bugün kabak Tatlısı yaptım bir ton şeker koydum kendim de bir parça yedim ;) üzerine süt iç yedikten sonra tamam mı? Su içme.

Sonlara yaklastikca hormonlar da mi cosuyor nedir, herkes daha hassas daha kirilgan..

Bu haftasonu esim yine nobetci yine yalnizim. Dedim temizlik yapayim hem zaman da gecer. Temizlik yaparken de dusundum ve o kadar uzuldum ki. Uzulmeye yer mi ariyorum bilmiyorum ama.. ne kayinvalidem ne gorumcem hamileligim boyunca bir kere arayip demedi biseye ihtiyacin var mi temizligini yapalim vs.. son aylardayim bi de artik hadi ilk zamanlar neyse.. esim haftada iki uc gece nobetci, biliyorlar da arayip sormuyolar iyi misin biseye ihtiyacin var mi diye. Kardan yollar kapandi yapayalnizim evde bi aramaz mi insan ya..

Gorusunce onlardan iyisi yok, davranislari her seyleri cok guzel beni sevdiklerini de biliyorum ama dusunmuyolar iste. Annem gibi dusunmesini bekleyebilir miyim onu da bilmiyorum. Ama ben bir gun aramasam ertesi gun ararim aorarim azicik hasta olsalar giderim ne gerekirse yaparim. Ama yok olmadi demek ki annen gibi kimse dusunemez. Kilometrelerce uzakliktan annem yardim etmeye calisiyor bana da uc sokak ustumde oturan kayinvalidem aramiyor bile. Cook uzuluyorum cok.. ama soyliycem yeri gelince tutmiycam icimde. Seker yuklemesine bile yalniz gitmeme goz yummuslardi ne koymustu o gun bana.

Resmen dolmusum dolmusum tasacak yer ariyorum hic bilmedigim tanimadigim insanlara yaziyorum.. bazen hamilelikten abartiyor muyum diyorum. Ama haksiz miyim ki bilemedim? Hic cevrem olmayan bi sehirde ailemden uzak bi tek esim var allaha sukur. Insan anne sicakligi iatiyor kayinvalidesinden cok mu sey istiyorum ki?

Karsi komsum da hamsi yapmis buram buram kokusu geliyo biliyo da karnim burnumda. Canim cekti acaip resmen agzim sulandi. Off be kizim allahin izniyle sag saglim gel de ben de artik kendime geleyim..

Canim uzme kendini lutfen...
senin kv yakin fakat yardimi yok benim ise annem uc sokak otemde ama iste hic dusunmedi birsey yapiyimmi yardima ihyiyacin varmi diye sormadi. Napalim onlarin elinden bu geliyor demekki zorlada birsey yaptirilmaz kimsrye insanin icindrn gelecek.
kafama takip dert edersem annemle aram acilacak varsin yardim etmesin diyorum.

kızlar merak ettiğim bişey var
mesela aniden suyu gelen kanaması olanlar gidiyor hastaneye
doğum başlıyor hemen
peki bu süreçte normal doğum esnasında ya alt taraf müsait değilse
yani epilasyon gerekiyorsa ne oluyor
ebeler jilet vuruyor diye duymuştum bu ne kadar doğru
birde sezeryan olunca sen epilasyon yapsanda göbeğine illaki jilet sürüyorlar diye duydum

ya bide yanlışlıkla keserlerse ben jilet istemiyorummmmmmmmm :KK17:

38790345, member: 593142"]Sonlara yaklastikca hormonlar da mi cosuyor nedir, herkes daha hassas daha kirilgan..

Bu haftasonu esim yine nobetci yine yalnizim. Dedim temizlik yapayim hem zaman da gecer. Temizlik yaparken de dusundum ve o kadar uzuldum ki. Uzulmeye yer mi ariyorum bilmiyorum ama.. ne kayinvalidem ne gorumcem hamileligim boyunca bir kere arayip demedi biseye ihtiyacin var mi temizligini yapalim vs.. son aylardayim bi de artik hadi ilk zamanlar neyse.. esim haftada iki uc gece nobetci, biliyorlar da arayip sormuyolar iyi misin biseye ihtiyacin var mi diye. Kardan yollar kapandi yapayalnizim evde bi aramaz mi insan ya..

Gorusunce onlardan iyisi yok, davranislari her seyleri cok guzel beni sevdiklerini de biliyorum ama dusunmuyolar iste. Annem gibi dusunmesini bekleyebilir miyim onu da bilmiyorum. Ama ben bir gun aramasam ertesi gun ararim aorarim azicik hasta olsalar giderim ne gerekirse yaparim. Ama yok olmadi demek ki annen gibi kimse dusunemez. Kilometrelerce uzakliktan annem yardim etmeye calisiyor bana da uc sokak ustumde oturan kayinvalidem aramiyor bile. Cook uzuluyorum cok.. ama soyliycem yeri gelince tutmiycam icimde. Seker yuklemesine bile yalniz gitmeme goz yummuslardi ne koymustu o gun bana.

Resmen dolmusum dolmusum tasacak yer ariyorum hic bilmedigim tanimadigim insanlara yaziyorum.. bazen hamilelikten abartiyor muyum diyorum. Ama haksiz miyim ki bilemedim? Hic cevrem olmayan bi sehirde ailemden uzak bi tek esim var allaha sukur. Insan anne sicakligi iatiyor kayinvalidesinden cok mu sey istiyorum ki?

Karsi komsum da hamsi yapmis buram buram kokusu geliyo biliyo da karnim burnumda. Canim cekti acaip resmen agzim sulandi. Off be kizim allahin izniyle sag saglim gel de ben de artik kendime geleyim..
Canm belki arayip biz gelelim yardim edelim derken sik bogaz etmeyelim dusunuyorlardir. Her daim arasalar,sorsalar,gelip gitseler daha cok goze batar hatalar. Belki boylesi iyi.[/QUOTE]

Bende hep iyi dusunmeye calisiyorum. Normalde de aramadan asla gelmezler. Ama cok abartiyorlar, inan bana komsunun kizinin evine benden cok gidiyorlardir, evlenmeden onceki temizligine bile gittiler, mevludunun tum islerini yaptilar. Bunlari gorunce uzuluyor insan ister istemez.

bebek dogunca gelirler canim. Simdi ihtiyacin oldugunu dusunmezler. Anne gibi olmuyor. Annem geldi hergun canin ne istiyor diye sordu pisirdi. Kv geldi ogluma sever diye birsey getirmis senin canin ister mi demedi. Aksama esim gelecekken yemek yapiyor, bana annem gibi soramaz ki. Torununu sevip duruyor pesinde öluyor. Annem hem beni hem oglumu sevdi ikimizle de ilgilendi. Kv esimle ilgileniyor ona kiyamiyor. Her anne kendi evladina karsi hassas yani.
Cok zor durumdaysan sen git sunu canim istedi de. Iyiyse araniz yaparlar. Benim kv de soylesem yapar ama soylemem, dogunca annemm diyecegi kadar sevecegi bi cocuk tasiyorum kendisi dusunmesi lazim. Sen temizlik vs isini birak esinle bir cozum bulun. Gurbet cok zor hamilelikte de bebek buyuturken de. Ama yalniz degilsin. Annelerin kiymeti boyle zamanda anlasiliyor iste hayat zor

Canim cekti desem ikiletmezler aninda yaparlar. Kotu insanlar degil ama duaunceaizler cok. Ben annem gibi dusunmesini beklemiyorum ama ne bileyim yarin bwnimle seker yuklemesine gelir misin anne demistim hani midem bulanir basim doner yanimda biri olsun diye. Programima bakayim bi dedi sonra da unuttu ben de aramadim kendim gittim. Kizi olsa asla bunu yapmazdi. Ama bende yalnizim burda biliyor annem yok. Esim calisiyor elinden geldigince kosuyor pesimde.

Torunlarini severler tabii, bi dogsun burdan cikmazlar eminim. Ama diycem bunlarin hepsini. Koca sekiz ay boyunca bir kere kocamin zoruyla utanarak mercimek koftesi istedim onunki cok guzel oluyor diye. Bana yaptigi tek sey budur. Insan da isteyemiyor anliyorsundur beni.

Neyse diyorhm saglik olsun allah ailemize saglik versin gerisini takmamak lazim napalim..

Kızlar kasılmalarım başladı ara ara oluyor günde kaç defa olması tehlikeli bn onceden kasılma olduğunun bile farkında değildim dün doktorda olunca söyledi işte bu şekilde oluyor diye poposunu falan diktiğini düşünüyordum şimdi korkmaya başladım
Agri sanci kanama yoksa kasilmalar hazirlik kasilmasidir. Ben yasamadim.hic yasadiysam da senin gibi bebek toplaniyor saniyorumdur. Dr birsey demedi mi soyle olursa gel diye. Yatip dinlenjnce geciyorsa sorun yok deniyor ama..

Anlattıklarını ben de yaşıyorum ama hiç böyle hissetmedim. Yaşın Kaç? Belki de dediğin gibi hormonlardandır.

25 yasindayim normalde bu kadar hassas degilim tabiiki. Ailem yanimda olsa bu kadar koymaz sanirim en cok onlarin yoklugu yalniz hissettiriyor. Esim yanimdayken hep iyiyim ama o yokken ozellikle geceleri hep bu dusunceler kafamda hep aglayasim var.

kızlar merak ettiğim bişey var
mesela aniden suyu gelen kanaması olanlar gidiyor hastaneye
doğum başlıyor hemen
peki bu süreçte normal doğum esnasında ya alt taraf müsait değilse
yani epilasyon gerekiyorsa ne oluyor
ebeler jilet vuruyor diye duymuştum bu ne kadar doğru
birde sezeryan olunca sen epilasyon yapsanda göbeğine illaki jilet sürüyorlar diye duydum

ya bide yanlışlıkla keserlerse ben jilet istemiyorummmmmmmmm :KK17:
hahahh nereyi keserlerse kizzz :)))
berberlerin koukleyi tras ettigi gibi ediyoalrdir herhalde
valla bende kendime jilet uyguladigim için pek dusunmuyorum orasini, su yada nisan gelince musiat deilsen iki dk banyoya griebilirsin herhalde

Canim uzme kendini lutfen...
senin kv yakin fakat yardimi yok benim ise annem uc sokak otemde ama iste hic dusunmedi birsey yapiyimmi yardima ihyiyacin varmi diye sormadi. Napalim onlarin elinden bu geliyor demekki zorlada birsey yaptirilmaz kimsrye insanin icindrn gelecek.
kafama takip dert edersem annemle aram acilacak varsin yardim etmesin diyorum.

Haklisin gercekten zorla yaptiramayiz icinden gelecek insanin. Bazen diyorum simariyorsun her sey yolunda sagliklisin bebegin de sende ne diye takiyosun bunlari. Ama insanoglu boyle iste. Allah unutturacak dert vermesin tek sorun bu olsun sagolasin canim..

Canim cekti desem ikiletmezler aninda yaparlar. Kotu insanlar degil ama duaunceaizler cok. Ben annem gibi dusunmesini beklemiyorum ama ne bileyim yarin bwnimle seker yuklemesine gelir misin anne demistim hani midem bulanir basim doner yanimda biri olsun diye. Programima bakayim bi dedi sonra da unuttu ben de aramadim kendim gittim. Kizi olsa asla bunu yapmazdi. Ama bende yalnizim burda biliyor annem yok. Esim calisiyor elinden geldigince kosuyor pesimde.

Torunlarini severler tabii, bi dogsun burdan cikmazlar eminim. Ama diycem bunlarin hepsini. Koca sekiz ay boyunca bir kere kocamin zoruyla utanarak mercimek koftesi istedim onunki cok guzel oluyor diye. Bana yaptigi tek sey budur. Insan da isteyemiyor anliyorsundur beni.

Neyse diyorhm saglik olsun allah ailemize saglik versin gerisini takmamak lazim napalim..
Bence sanslisin mesafeli davraniyorlar surekli samimi olmak isteseler daha kotu. Ama hamilelikte lohusalikta insan kirilirsa unutmuyor bunu ben seni anliyorum. Esin gonlunu aliyorsa bakma baskasina

Agri sanci kanama yoksa kasilmalar hazirlik kasilmasidir. Ben yasamadim.hic yasadiysam da senin gibi bebek toplaniyor saniyorumdur. Dr birsey demedi mi soyle olursa gel diye. Yatip dinlenjnce geciyorsa sorun yok deniyor ama..
İnşallah Öyledir bende Düne kadar hep toplanıyor bi tarafa sanıyordum meğer kasılmaymıs erken doğum falan olmaz inşallah;((

Aglamakli hamile oldun iyice. Neden agladin ki kiyamam
9 aydır ağlıyorum gerçekten.
Ya zaten çok hassas,duygusal ve çabuk ağlayan biriydim hamilelikte on kat katlandı.
İlgisiz kaldım çok fazla
Eşimde hep geç geliyor işleri çok, işi olmadığı günde arkadaşları ile buluşuyor.
Sabahtan beri arıyor açmıyorum ama merak edip eve de gelmiyor. Cts bugün erken çıkıyor ve değerlendirmesi gerek.
Hiç düşünmüyor yalnızken doğarsa bebek ne olur diye.
O kadar rahatki nasılsa amcasını,ablasını çağırır diye düşünüyordur.
Şu hamilelikte resmen düşman olduk.

Ya zaten çok hassas,duygusal ve çabuk ağlayan biriydim hamilelikte on kat katlandı.
İlgisiz kaldım çok fazla
Eşimde hep geç geliyor işleri çok, işi olmadığı günde arkadaşları ile buluşuyor.
Sabahtan beri arıyor açmıyorum ama merak edip eve de gelmiyor. Cts bugün erken çıkıyor ve değerlendirmesi gerek.
Hamileler ylniz birakilmamali ya. Aglayasin varsa agla ztn icinde tutmaktan iyidir. Ama bebek dogunca.bitecek dertler. Insan yine bunaliyot yine esine kiziyor ama oglumun anne demesi yetiyor yuzum guluyor. Sen de bebegi kucagina aldigini dusun, emzirdigini dusun, emerken gozunun icine bakarlar bir de. o anlari hayal et. Guzel gunler bizi bekliyor ins annelik baska birsey

Bana en basindan hep ole solemislerdi bende ole yaptim cnm:) suyu kaynatiyosun zaten altini kapatip icine atiyosun sonucta kaynamis su oda 5 dk bekletip aliyorum ben
canım suyun ıcınde kaynatman gerek..su kaynarken 100 dereceyeulasır ve kaynadıkça artar ama altını kapatırsan derece hızla düşer buda mıkropları öldürmeye yetmeyebılır..emzıkbıberon kaynamaya dayanacak herseyı mutlaka kaynatmalısın..tıramısunun da dedıgı gıbı ;)
Emzikte son durum neydi? Alıyor muyuz almıyor muyuz? Alıyorsak avent gece parlayan emzik uygun mu?
ben NUK aldım 2 tane..mutlak gerek old. nu düşünüyorum..o gece parlayanlardanda kullandım kızımda ama zamanla ısıgı kalmıyor (zaten ısıgının olmasının mantıgı gece kolay bulabılmek)bıde kaynattığın ıcın sanırım ömrü uzun degıl..
Sonlara yaklastikca hormonlar da mi cosuyor nedir, herkes daha hassas daha kirilgan..

aynı durum bendede gecerlı ama ben senın gıbı hıssetmedım canım..böyle bır beklentımde hıc olmadı açıkçası..ama su komsu meselesının aynını dun yasadım ve cok kahrettim böyle komşuluğa ..:KK43:
Canım dünden beri sütlü bi tatlı istiyor bugünde eşim tesadüfen eve gelirken tatlı alıcam ne istersin diye sordu söyledim valla canım istiyordu diye yesem ne olur ki ya? Litchi Litchi canım sen bişi söyle içim rahat olsun arada kaçamak yapsak bişi olur mu ki ? Şimdiye kadar hiç yapmadım
sen hala hıc kaçamak yapmadın mı :KK57:bence hıc durma ;)

canım sıkılıyoooooooooo :confused:
orgu ormeyı bılıyosan basla bır tane..cok heves edıyorum ama ormeyı bıldıgım halde başlamayı bılmıyorum halıyle gel bıze bazıbazı:KK47::KK47:

İlgisiz kaldım çok fazla

neylerine güvewniyorlar bu kadar anlamıyorum
evde acil bir durumun olsa bayılsan kalsan ne olacak allah korusun
tutki telefon salonda sen tuvalete gittin Allah korusun düştün bayıldın
ne zaman ayılırsan o zaman mı kalkacaksın
benim eşimde bazen böyle yapıyor çok kızıyorum
şehir dışına gidiyor bana taksinin telefonunu bırakıyor gece kaç olursa olsun ara gelecek diyor
sanki doğuma girerken taksicinin elini tutacağım
dengesiz hepsi
geçen gün kızdım birdaha beni yalnız bırak babanı arayıp söyleyeceğim artık dedim
o günden beri pek iyi doğurana kadar gider böyle
ama sonra eski tas eski hamam olacak adım gibi eminim
eski ilgisiz günlerine geri dönecek

hahahh nereyi keserlerse kizzz :)))
berberlerin koukleyi tras ettigi gibi ediyoalrdir herhalde
valla bende kendime jilet uyguladigim için pek dusunmuyorum orasini, su yada nisan gelince musiat deilsen iki dk banyoya griebilirsin herhalde

ya ben hiç jilet vurmadım
kuaföre gidiyorum sir ağdaya
zaten hiç yok gibi bişey
ayda bir gidiyordum o zaman bile alacak tek tük tüy buluyordu
şimdi aşağısını göremediğim için kendim jilet vuramam
e gecenin bir yarısı kuaförü nerde bulacağım
en iyisi evde lapiden bulundurmak sanırım

orgu ormeyı bılıyosan basla bır tane..cok heves edıyorum ama ormeyı bıldıgım halde başlamayı bılmıyorum halıyle gel bıze bazıbazı:KK47::KK47:

el becerim hiç yok sadece düz örgü biliyorum onuda çok mu sıkıyorum nedir bir tarafı uzayıp gidiyor
en son lisedeydim sanırım kendime banyo kesesi örmüştüm :KK69:

becerebilsem sabunlarımı bitireceğim ama hevesim kaçtı
kitap mı okusam acaba diyorum okumadığım kitabım kalmadı evde
yeni kitap almam lazım
varmı tavsiye edeceğiniz güzel kitaplar

İlgisiz kaldım çok fazla
normalde esıne mınnet edermısın? yoksa benher ısımı kendımde hallederim mesajı mı verırsın?
eger ılkıyse senın onsuz bırsey yapamayacağını sanır ve senı yalnız bırakmaya vıcdanı elvermez ..ama ıkıncısıyse oda sana mınnet etmez.. sen dık durmaya çalışıyorsun olabıldıgınce esınde görünen kısmına bakıp başıboş davranıyor sankı?gercı bunca zaman ınsan esını az bıraz kestırır ıcını dışını bılebılır ama erkekler cok detaya ınmedıklerındenıslerıne ne gelıyorsa onunla meşgul olurlar daha cok..bana bırazda esının de hamılelık surecınde psıkolojısının sarsıldığı hıssı doguyor..oluyormuş bazı erkeklerde tuhaf ama ..oylemı sence ?

İnşallah Öyledir bende Düne kadar hep toplanıyor bi tarafa sanıyordum meğer kasılmaymıs erken doğum falan olmaz inşallah;((

aaa o bir tarafa toplanmalar kasılmamıymış gerçekten
doktorumda söylemişti ama ben sancı hissetmiyorum diye doğru bulmamıştım
benimki hep sağda taş gibi toplanıyor

Back
X