Vallahi bizde konuştuk bi yerle sohbetteki ablalara sordum onlardan aldım noyu iyi bir yermiş aradık çok pahalı ya en ucuz 4 tl yıkıyor metrekaresini bnde o yüzden 2 açık halım var onları vericem. Birde ilk yıkama olacak inş tüylerine bişi olmaz renklerine fln.
Aynen bnde o bölgenin böyle çatala çıkıp bacak ayırarak açılması fikri tedirgin ediyor ve evlilikten önce aslında bişi sokuyor olmasıda etkiliydi ama ee onu az biraz atlattık

şimdi nasıl acıcam göstercem die düşünüyorum.
Hatta kuaföre gidip ağda yaptıranlara imreniyorum denebilir en azından şu doğumdan önce yaptırsamda her gün acaba bugün olur mu, olduğunda ya musait olmazsam die tedirginim ben hep jilet yaptığım için alt tarafa çabk çıkıyorlar ve çoğaldı kalınlaştı kıllar çok tedirginim temiz değilken doğumun başlamasına şimdi bile göbektn görüp yapamıyorum zorlanıyorum o an sancı geldiğinde nasıl yapıcaz ki tedirginlikle
Bnm biberonda emzikte avent ve içinde kullanım talimatında kaynayn suyun için 5 dk kaynatın diyordu. Suyu koydum kaynamaya başladı içine attım biberonları emzikleri parçalarını vs 5 dk kaynattım içinde su kaynarken snra çıkardım süzüldüler çantaya yerleştirdim.
Bnde ondan aldım canım gece düşünce aramadan bulmk iyi olur gibi geldi bna
Yaa bacım ye bir kere kaçamaktn bişi olmaz ben illa ki her gün tatlı bişiler yemem lazım canım çok istiyor azcık bişi yemezsem o günü yemeden geçiştirsem içimde o istek büyüyor ve ertesine daha büyük bişi yemek istiyorum o yüzden içimdeki isteği can çekmesini nefsini körlüyorum.
Şu senin kocayı elime geçirsem var ya çok feci yapcam sanki sen tek yaşıyorsun hiç evde olmuyor gibi işten geç geliyor haftalarca günlerce izinli yada boş vaktinde ise senle vakit gçeirmk yerine tutup yine dışarı arkadaşlarıyla geziyor bu ne ya arkadaşlarımı onun ailesi sen onun evladını taşıyorsun senle vakit geçirmesi lazım yanında olması lazım.
Birazda cidden kadınlar herşeyi kendi yapınca kocalar hiç bir işe karışmaması işte tipik bnm annmle babam böyleydi annem mukemmellikçidir aman o becermez edemez die her işi kndi yaptı snra gittikçe evin erkeği gibide oldu tamir işleri erkek işleri kadın işleri her işi kndi yapar oldu. Dedim anne sen alıştırdın onu buna o yüzden şimdi söylensende yapmıyor baştn alıştırmamak lazım. Şimdi bnde evlendim bnm eşim beceriklidir tamir işleri vs evde yapar ağır kaldırmalı işleri yapar bazen bnde annem gibi dayanamayıp müdahale ediyorum beceremezse die ama snra baktım yok böle bn yaptıkça o üstüne vazife almıyor hiç bişiyi bende artık ağzımla istiyorum yardım edermisin diyorum yada bunu yapamıyorum diyorum saolsun ikiletmez yapar. Şu düşünüp sorma etme işine gelince ise bizimki o konuda çok ısrarla sorar sürekli sorar işteyken arar ağrın sızın var mı die her gün işten gelir ilk sorduğu nasılsın ağrın sancın var mı iyimisin hayatım der. Ama işte bu içten gelen bişi sonradan eklemeyle olmaz ama iş yaptırma olayı cidden biz kadınların elinde ben yaparım kimseye muhtaç değilim meselesi değilbu, bir arkadaş yazmış işte kadın erkek olmaz meslesi kadın işi vardır erkek işi vardır biri diğerinin tüm işlerini üstlenince ötekisi keyfi davranıyor bir yerden sonra hiç bişiyi üstlenmişyor önemsemiyor zihinsel olarak düşünemiyor bile onun ypması gerektiğini normalleşiyor kadının yapması o yüzden hep diyorum kadın erkek eşit dğeiliz herkesin kndine göre görevi becerisi yapması gerekn meziyetleri var herkes yerini görevini bilecek..!
Kaplı emzirme sütyeni ben aldım ama böyle nbb gibi bilindik bir marka değil çünkü anıl ile nbb de var onlarda çok pahalı ben isntnbulda ysmnfth söyledği havuzluhandan aldım bu tarz şeyleri en alt katında çamaşır pijamacı var ordan aldım tanesini 17 tl 1 tane aldım denicem kullanışlı gelirse yine alırım dedim. 1 tanede penye almıştı annem o var. Ben oradan 2 adet emzirme atleti aldım hiç emzirme atleti almıcam diyordum memiş uçları belli olur die ama kız dedi belini kaldırıp açmktn iyidir al içine ister sütyen giy ister giyme göğüs pedi konulunca uçları belli olmaz diyor emzirince zaten ped koyarsın mecbur akmasın die dedi bnde aldım vallahi 2 adet hemde kumaşı çok kaliteli idi yumuşaktı hamişlikte de kullanılır dedi altı biraz açılıyor göbeği örter cinstendi. Ama sen konyadaydın sanırım dimi canım
Niye zeynep kamilden aldın canım hayırdır burada dr. fln mı önerdiler sana?
hayırlısı olsun bakalım doğurmazsın kız olumsz düşünme bnde 19 ocakta gitcem bnm dr.a sen gelene kadr dinlenmeyi bırakma gezme yat dinlen ye iç dinlen doğurmazsın öle doğurmak nerede daha var vaktimize sen doğurursan ertesine ben doğururum bak