• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Aynı de
Seni neden kuzdırdı ya kocannn? Bu erkekleri anlamıyorum ya. Boşver cnm hava soğuk kar var sen evinde yat dinlen? İstanbuldaydın sen dimi? Annenlerde aynı şehirde mi?
sehirdeyiz ama uzağız akşam akşam yaşlı insanları da rahatsız etmek istemedim eve gider yatarım şimdi hklsn

kar oylebır tuttu kı gelirken araba kaydı yokuş assagı ve kaldırıma çarptık..ıslek bır yoldu sukur ettım yanımızda araba olmadıgına:KK43: 1 2 sn ıcınde kan ter ıcınde kaldım..eve gelınce esım ,soylemedım telaşlanma dıye ama dua ede ede surdum arabayı dedıo_O

sımdıde ozel ders e gıttı..1 karış kar var dısarda aklım kaldı..bugun aksam olupta bır eve gıreydı :KK51:

onla geçmiş olsun , içini ferah tut

krizantemcik krizantemcik oyyyyy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.demek geliyor eylül bebek.

@esoba maşallah emeğe :nazar: benim kızımdan tam 1000 gr fazla,bende millet zayıf deyince doğunca toparlanır falan diyordum ama başa gelince öyle olmuyormuş,şimdi besleyemiyor muyum acaba diyorum :(
Kac kilo bebisin cnm ? 36 haftada 2600 grsm normal ki...ayrica her bebis tombul olmaz ki..

3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
bu epıdural baya kafa yapıyor zaar 3.5 cm açıklıkla hala koca dusunebılıyorsan bende ısteremmm elma yanaklardannnn:KK75:
Ayy cok heyecanlandım senin adina haftan iyi sagsalim kolayca kavusun inşallah. Beklemek cok sıkıcıymis gerçekten

beni de nst bağladılar yine bu sefer en minimum düzey hep 40larda ya oncekine göre daha da yukselmis pik yerler 60larda ya da 60i geciyor. Ben de farkediyorum artik kasilmalari zorlayici degil sadece basinc var gibi gogus altinda bi sertkesme yukselme seklinde oluyor. Bakalim takipteyiz inşallah hakkımızda hayırlısı olur bekler kuzum daha
kız sen daha nst demısın..orda yat sen enıyısı :KK70:

Okula geldim bugun nerdeyse kovacak millet bni. Niye hala geliyorsun daha dogurmadin mi. Dogurunca sen bakacaksin sanki ay bos laf etmeinler strese girdim

he bi de o muhabbet var , sen daha burda mısın ? karnım burnumdaymış, gitseymişim ya eve, hala niye çalışıyomuşum !!
haaa keyfimden :KK11:

Annemin evi yakın olsa ona giderdim .. Eve gidesim hiç yok mecbur gidicem ama oturdum şimdilik bi banka sizi okuyorum

Canım saat geç olmus ben aksam vakti dışarı çıkmaktan çok korkarım lütfen evine dön. Konusmicaksan yine konuşma esinle ama evine git tatlım. Hava da çok soğuk hasta olursun.

Slm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.

aa sende doğurdun demek, hayırlı olsun gözün aydın diyelim, bebekte en kısa zamanda çıkar inşallah küvözden

Kac kilo bebisin cnm ? 36 haftada 2600 grsm normal ki...ayrica her bebis tombul olmaz ki..
2600 evet ne bileyim normalde her kontrolde (15 güne 1) 400 gr falan alıyordu,son kontrolde 200 gr almış,bu haftalarda kilo alımı yavaşlar dedi doktorda ama,sağlıklı olsunda kuzum hayırlısı artık...

Slm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.

maşallah :nazar: Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,kaç kilo doğdu bebiş....

gözünüz aydın hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda topralanır..kaç kilo doğdu?normal mi szeryan mı?

2600 evet ne bileyim normalde her kontrolde (15 güne 1) 400 gr falan alıyordu,son kontrolde 200 gr almış,bu haftalarda kilo alımı yavaşlar dedi doktorda ama,sağlıklı olsunda kuzum hayırlısı artık...

2600 normal canım..

Oyyy kiyamam senin bebegin erken doğmuş iste ne tetikledi acaba doğumunu? Su an bebeğinin durumu Nasil kaç kg doğdu? İnşallah çabucak toparlanır annesi sağlıkla mutlulukla buyutun bebisinizi inşallah..

Back
X