- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Yapma dediğim şeylerin hiçbir önemi yok ona sinirlendim . Olsun önemli değil Allah baska dert vermesin, her sıkıntıdan bi sekilde çıkılırHayirdir neye sinirlendin bu kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma dediğim şeylerin hiçbir önemi yok ona sinirlendim . Olsun önemli değil Allah baska dert vermesin, her sıkıntıdan bi sekilde çıkılırHayirdir neye sinirlendin bu kadar
sehirdeyiz ama uzağız akşam akşam yaşlı insanları da rahatsız etmek istemedim eve gider yatarım şimdi hklsnSeni neden kuzdırdı ya kocannn? Bu erkekleri anlamıyorum ya. Boşver cnm hava soğuk kar var sen evinde yat dinlen? İstanbuldaydın sen dimi? Annenlerde aynı şehirde mi?
Yapma dediğim şeylerin hiçbir önemi yok ona sinirlendim . Olsun önemli değil Allah baska dert vermesin, her sıkıntıdan bi sekilde çıkılır
kar oylebır tuttu kı gelirken araba kaydı yokuş assagı ve kaldırıma çarptık..ıslek bır yoldu sukur ettım yanımızda araba olmadıgına1 2 sn ıcınde kan ter ıcınde kaldım..eve gelınce esım ,soylemedım telaşlanma dıye ama dua ede ede surdum arabayı dedı
sımdıde ozel ders e gıttı..1 karış kar var dısarda aklım kaldı..bugun aksam olupta bır eve gıreydı![]()
2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Kac kilo bebisin cnm ? 36 haftada 2600 grsm normal ki...ayrica her bebis tombul olmaz ki..@esoba maşallah emeğebenim kızımdan tam 1000 gr fazla,bende millet zayıf deyince doğunca toparlanır falan diyordum ama başa gelince öyle olmuyormuş,şimdi besleyemiyor muyum acaba diyorum
![]()
bu epıdural baya kafa yapıyor zaar 3.5 cm açıklıkla hala koca dusunebılıyorsan bende ısteremmm elma yanaklardannnn3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
kız sen daha nst demısın..orda yat sen enıyısıAyy cok heyecanlandım senin adina haftan iyi sagsalim kolayca kavusun inşallah. Beklemek cok sıkıcıymis gerçekten
beni de nst bağladılar yine bu sefer en minimum düzey hep 40larda ya oncekine göre daha da yukselmis pik yerler 60larda ya da 60i geciyor. Ben de farkediyorum artik kasilmalari zorlayici degil sadece basinc var gibi gogus altinda bi sertkesme yukselme seklinde oluyor. Bakalim takipteyiz inşallah hakkımızda hayırlısı olur bekler kuzum daha
Okula geldim bugun nerdeyse kovacak millet bni. Niye hala geliyorsun daha dogurmadin mi. Dogurunca sen bakacaksin sanki ay bos laf etmeinler strese girdim
En son sinirlendiğimde
kendimi atmadım dışarı hava almaya 14/4 oldu tansiyon korktum hava alim dedim öbür türlüsü daha kötü
2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Annemin evi yakın olsa ona giderdim .. Eve gidesim hiç yok mecbur gidicem ama oturdum şimdilik bi banka sizi okuyorum
Slm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.
2600 evet ne bileyim normalde her kontrolde (15 güne 1) 400 gr falan alıyordu,son kontrolde 200 gr almış,bu haftalarda kilo alımı yavaşlar dedi doktorda ama,sağlıklı olsunda kuzum hayırlısı artık...Kac kilo bebisin cnm ? 36 haftada 2600 grsm normal ki...ayrica her bebis tombul olmaz ki..
İnşallah.çok teşekkürler.aa sende doğurdun demek, hayırlı olsun gözün aydın diyelim, bebekte en kısa zamanda çıkar inşallah küvözden
Slm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.
gözünüz aydın hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda topralanır..kaç kilo doğdu?normal mi szeryan mı?Slm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.
2600 evet ne bileyim normalde her kontrolde (15 güne 1) 400 gr falan alıyordu,son kontrolde 200 gr almış,bu haftalarda kilo alımı yavaşlar dedi doktorda ama,sağlıklı olsunda kuzum hayırlısı artık...
Aybcanim gozunuz aydin ins toparlanir cikar annesiSlm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.